Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 268
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 995
  • sf
Кой мятка тарото? Ако се сети за мен, да пита картите няма ли да завъдя някое ново гадже скоро?! 😆
ПиснА ми на морето, пясък, жега, кучето се скъсА да повръща от морската вода и пясъка. И до плажа има едни стълби, безкрайни ми се струват, до комплекса баир, после пак стълби, ми изморих се. А БНД се цупи, че не ми харесва 😆
Добри, ти накъде си? Аз четвъртък и петък съм в Козлодуй, отивам да си почина от почивката при тате. 😁

# 1 996
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нямам път натам, донси.
В София съм, после по врачанско, след това... Където ми видят очите.
Simple Smile Комшиите се умориха. Рахат невероятен.

# 1 997
ДобрЕ, да внимаваш, да не минеш покрай мен без да се обадиш. 🧐

# 1 998
  • sf
В неделя съм в София, ако се решите на среща...

# 1 999
Забийте дата и час

# 2 000
ДобрЕ, добре сме те заварили 🤗

Сири и Ули, безкрайно ви завиждам за търпениЙто и много ви се кефя у темата 🤣 Ма то там бетер кокошкарник или курник ли 🤣🤣🤣

Днес сутринта нали тапъркам пеш към бакалията... към 9.30 тва... въздуха не мърда и тва в Бургас 😕 обожемой.. Щях да сгъна на някой ъгъл.. Обаче. Като приключих в 14.30 ... наобратното в този жуЛ от слънчааак.. как не балайдисах не знам.. Въъъъ!!!
Оплаках се.

# 2 001
Сиросче, ти беше правила солени лимони нали? За какво ги ползва? Сдобих се с много лимони неочаквано и сега се чудя какво да ги правя.

Търти, усилно беше и тук, не мърда въздуха, лошото е, че като се нагрее тоз' бетон не охлажда и вечер.

# 2 002
Аз. Ползва се малко, да знаеш. Аз направих малко бурканче и имам още, а мина бая време. Слагам нарязан на дребно върху печено агнешко, телешко бургиньон. Слага се по малко, да подчертае вкуса на месото.
Инак, всяка година се връщам от гръцко с лимони и съм открила следния начин за по - дълго съхранение - всеки лимон се увива с парче вестник  и после в хладилника е отделението за зеленчуци. Тази година съм решила да пробвам, да вакуумирам.

Тринидаде, сеир гледаш, а 😄

# 2 003
  • София
За среща  в Сф и аз мога.

# 2 004
  • France
Има тъмни дебри в този форум, в които не припарвам. Както паля от четвърт, тамън съм си изкарала бан и половина. Но ви бравосвам за куража.

# 2 005
Мерси, Сиросче, аз точно щото си мисля, че няма какво да ги правя, се чудя да правя ли солени. Ама може да осоля два-три да си начеша крастата Simple Smile

Аз мислех да настържа кората и нея са замразявам, цели дали ще стане, не пречи да пъхва няколко във фризера всъщност.

# 2 006
я давайте координати за среща.
начи аз мога навсякъде. Simple Smile щото навсякъде еднакво ще се изгубя.
и гугъл мапс никак ме ми пречи да се затрия, даже напротив - помага ми.
днес общо взето - по визуални маркери стигнах с триста зора до кръстовището на Левски и Шипка (запътила съм се към едно заведение до докторската, точно на шипка) и тоя сладур извънземен де ли ме тика "завий в ляво".

абе аланкоолу, аз виждам  детето, а ти де ли ме караш да бягам в обратната посока.

# 2 007
  • sf
В кой район си? Имаш ли метро наблизо? Ще измислим някое удобно място.

# 2 008
Мама ни беше наготвила манджа Heart Спести ми готвенето след пътя. Уморихме се, вярно беше голяма жега в Бургас, капнахме направо.

ДобрЕ, ха добре дошла!

Ули и Сиросче вярно заслужават похвала за търпението. Аз няколко дни упорито стискам зъби Close

# 2 009
Сири, не знам, много се обърквам с тези цени вече, честно.
Ей го, вчера на обяд с щерката обядвахме, тя- супа, някакви кюфтета с картофи от обедно меню, аз салата и дроб от стандартното, с бутилка вода. Вечерта ядох салата и пих вино. Пак за същите пари. Заведения от един и същ клас горе- долу. Rolling Eyes

Вий точно като ме отнЕма ще се събирате, ай-ай-ай!

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 21:41 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт