Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 271
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 980
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хаха , Ре!
  Много тъпо вечер - докато вечеряме и почват реклами на вагини, слабителни, мищници.....
И перилни препарати,  и варикозни вени Grinning

# 1 981
Скрит текст:

Артемис, тия таро карти, не ти ли казват нещо и за мен? Blush

Проблем / ситуация не си споделила.
За мъжа ти казах - удар с чук по главата. Laughing
ааааа, конкретно нещо трябвало. Ще си помисля и ще те питам.

# 1 982
  • тук и там
Купих си едно розАво червило, на сайта цвета изглеждаше добре. Пристигна сега, много ярко наистина, ама не е лошо.
 Викам на каката:
" -Как съм"?
Отговор:
-"Честно ли? На клоун приличаш"..
Аз:
"-Аз пък се харесвам.Не е лошо.  Мисля да го нося лятото в България".
-"Серизоно ли?! Е,  като се замисля-там може.Те повечето ходят наклепани като тебе.И все пак-предпочитам да не сме заедно, когато си с това червило.."..

Мда...Както се казва-"не задавай въпроси, на които не искаш да знаеш отговора"..Stuck Out Tongue Winking EyeGrinning

# 1 983
  • Наблизо
Здравейтем

Аз ви чета,но съм затрупана с какво ли не..
Стискам палци,Ре..

Артемис,картите казват ли нещо за моето дете?Пак е почнало да бие децата в училище..

# 1 984
Ау, вещица гадателка си имаме Simple Smile
Четох ви по диагонал, но палчетата са стиснати за всички в нужда.

Ние още пътуваме, на финалната права сме. Три дни ни глава ме болеше, ни от безсъние страдах. Сега, приближавайки реалността, главата започна да напомня за себе си Joy
Натрупаха се мейли вчера и днес, после трябва да огледам кое е спешно и кое може да почака.

# 1 985
  • София
Кукли, Ша ви искам парЕ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

За днес толкоЗ.

# 1 986
По, гледате си на Таро, вещици неедни!

Наработих се аз, наядох се и сега ме мързи да дишам, а ме чака работа у дома за целия китайски народ.  ММ приключил днес с ремонта и сега трябва да чистя и подреждам , пране има за поне пет перални, а банята е като след бомбардировка. Първо кафето!
Добри, пристигнахте ли? Мъцни да чуем, че мърдаш!

# 1 987
Добриня сигурно още реанимира.

Аз се престарах тази вечер в кухнята. Натъпкахме се като за световно с крилца. Сега ако е възможно да литна и да не мия чинии, че тук още си нямам Марийка, да ми помага. А чаветата са се покрили нейде.

# 1 988
Кло, цаня се за миячка срещу храна. Вкъщи нищо, освен димати 😣

# 1 989
Захождай. И крилца има и гъби с ориз. Аз май наблегнах на второто, за разлика от малките канибали.

# 1 990
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пристигнахме снощи по тъмно.
Таксито, да е жив и здрав, каза, че не знае къде е слатински редут и трябваше да го насочвам накъде да кара. С моята невероятна ориентация е добре, че не стигнахме до Кюстендил.
Метнахме се по леглата без да вечеряме даже. Минаваше десет, магазините наоколо бяха вече затворили, та и вода не можахме да купим.
И...
Забравих да изключа алармата.
Сутринта в 6:30 бодро се раззвъня и обяви началото на новия ми работен ден.
Използвах случая и подадох документите в НОИ. Ура! Всичко приеха и почти не ме размотаваха.
След това се изгубих два пъти, но успях да стигна до университета и да се срещна с Горинич.
Търсим книги. Ако ви кажа какви ще се смеете или направо ще ни биете.
Както и да е. Няма ги по книжарници и сергии и се прибрахме.
Комшиите от отсрещната кооперация ни озвучават. " Бате Гойко ти си пич!" Бях забравила какво е да ти е гадно.

Ааа, да не забравя. Забелязвам интересно сближаване на трудовите навици на българските и египетските магазинери - в девет и половина - десет не им се работи още. Wink

# 1 991
Днес съм готвила от онази топла витрина, за която ви споменах.
Нямаше език да видя колко струва, нито макарони на фурна.
Но купих- пак голяма кутия патладжани в доматен сос (1.50 за 100 грама видях, че е), две порции пиле с ориз, две парчета от баницата, която пекат на място (големчки са) и малка кутиШка картофи с копър на фурна- 36 лв. След предното 65 ми се стори евтинко, ама сега така като го написах- не съвсем. Rolling Eyes Просто цените на всичко са скочили осезаемо.

# 1 992
Малко на плаж бях по женски, малко фитнес, малко на площадка с още три семейства. Заобичах площадките айкенбълийв, супер готино си изкарвам, вече детето си играе и бяга без да ме занимава, аз седя и си почивам. Нямам работа, очаквано, само три клиентки имам.Септември ще чакам, сега ще бича айляк.
ДобрЕ, велкъм! Ако имаш път към мойто село да ми пишеш, ей!

# 1 993
Тили, 36 за описаното звучи приемливо. Последно толкова платих за две пици- чки и една салаткичка. Размерите наистина бяха ню ню.

Кло, гъби с ориз. Говори ми. ❤️

# 1 994
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Още малко обикаляне по институции имам, малко при мамка ми и после... Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт