Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 274
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 965
Привет!
 СТискам палци за Ре, Кло, Добриня да се е прибрала, яднала и поспала, за всички. Ходихме с маминия убавец до Враца, да подадем документи за класиране в УНСС.
  Сега ще работя, после ще взема Кати от ясла, после у нас на двора.
   Сега ям,че ще припадна вече, от вчера на обяд не съм яла, само пила снощи.
  АРТЕМИС, едни и за мен, за сина, ще ли влезе да учи или не?
  Мерси ви за щерката, аз я успокоявам, но тя е много разочарована от себе си и крива. Тя е такава ,  има план и ако се провали, майко мила!
  Много е изнервена, изморена, натоварена, затова когато мога вземам Кати, защото тя работи и я гледа след ясла за около час време.

# 1 966
  • France
Таро карти показват за Филомена нов етап в живота и успех.
Ха, дано! Щото досега новото не значеше непременно нещо хубаво. Истината е, че взех едно решение, дано да съм права. Всички около мен ме приветстват, но аз не съм никак сигурна.

Ре, що така? Лоша работа.

# 1 967
Мина сравнително бързо днес. Плануваха я за ПЕТ скенер, доколкото разбрах, след 20 дни. Но ще бъде с болничен престой. Каквото такова. Да минава. Благодаря за палците, защото можеха и да откажат.

# 1 968
  • София
Марул, и без карти ще влезе.

# 1 969
  • София
Артемис,аз спокойна и овладяна   🤣. Аз не мога да гледам един филм без да правя нещо. Обикновено гледам по две неща, чета нещо и работя.

# 1 970
Марул, и без карти ще влезе.
    Ми добре!
  Аз се доверявам на карти Таро, не се шегувам.Близка приятелка умее да ги реди.

# 1 971
  • София
Успех му излезе, успокой се.

# 1 972
Успех му излезе, успокой се.
   Малиии, ха дано! Аз вярвам в него де.
  Да има нещо хубаво на всичката гняс, дето ни заля.

# 1 973
Рено, прегръдка ти пращам Hug

Артемис, тия таро карти, не ти ли казват нещо и за мен? Blush

Мале, сутринта от 7 до сега, не съм вдигнала глава. Пуснах си едно кафе.

# 1 974
  • София
Вземи ми звънни, вместо да ми пращаш прегръдки, че съм сама мома и няма с кой две думи да обеля. Всички бачкат или са на почивка. Ебаси каръка.

# 1 975
  • тук и там
Едно тесто за хляб(месеница) направих. Маята ми не шупна много, зачудих се -ама продължих. Чак като стана готово тестото , се усетих,че вместо захар сложих ксилитол. Сега се чудя ще  втаса ли тестото, и въобще дали ще стане. Някой на диета да е замествал в тесто за хляб захарта с ксилитол?

# 1 976
И аз бачкам, Рен Confounded

# 1 977
  • София
Гадини подли 🤣. Всички ме отрязаха, даже и МН. Обадих му се и на втората минута каза, че му се ходи до тоалетната 🤣🤣🤣. Действам разхлабващо, за имащите нужда.

# 1 978
Хаха , Ре!
  Много тъпо вечер - докато вечеряме и почват реклами на вагини, слабителни, мищници.....

# 1 979
  • София

Артемис, тия таро карти, не ти ли казват нещо и за мен? Blush

Проблем / ситуация не си споделила.
За мъжа ти казах - удар с чук по главата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт