Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 254
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 070
Донси,да ти е жив и здрав младежа! Dango

Браво и на другите завършили тийнове,браво и на майките им! Beers

Мисте,патладжана пържен ли или печен?Ох,как обичам такива лятни манджи,ама за ММ трЕбе и месо все да мисля.Сърнешко с ориз ще сготвя.

Малкото беше в някаква истерия,чак прегракна от рев Flushed Нито искаше да го гушна,нито мина някой от другите номера за залъгване, пища и рева около два часа..
Мисля,че изпуснах времето за дрямка и за това така се получи,превъзбуди се..Ей сега чай заспа.Късно,ама видимо мнооого му се спеше през цялото време..Ох,бебешки истории без край.

# 2 071
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и днес мина сравнително добре. остава работата и КАТ. не знам кога ще са.
за КАТ даже не знам да ходя ли. така и така ще ме накажат, че не съм сменила книжката веднага със смяната на личната карта. Sad

Горинич ми отказа да го пратя на лагер по творческо писане.
 да не си мислите, че се е засилил да пише? неееее. аз исках да иде при себеподобни, българоговорящи, защото го виждам, че всичко новонаучено му е на английски и ми говори като цигане.
отказа змея. толкова много ли съм искала да го гоня.
не искам, ама и да лежи по цял ден като бей не искам.
пратих го да се оправя с библиотеката и се прибрах сама.
имам да чистя, но там е "искам, но нямам желание". Wink

до врачанско трябва да стигнем, но мисля да хванем влакчето. Simple Smile. ще е забавно и ще избегнем ремонтите.
още го обмислям.

лайла, само ще спечелите ако се придържате към режима.

# 2 072
  • Пловдив
Лейла, печен стана никакъв, та затова го сглобих със сос...

ДобрЕ, колко е тамошната ваканция?

Исках нещо да гледам, ама не мога си харесам и тъпея Confused

# 2 073
Добри, аз именно за да поддържат сравнително добро ниво на говорене на бг, ги пращам моите на летни лагери, които за от седмица до по 11-12 дена(според локацията и активностите, с които се занимават на тях). Супер доволни се връщат винаги. Разпределени са по възрастови групи и според това са и различните програми. Щерката отсега не е доволна, че догодина вече няма да я вземат, защото ще е на 18. Много приятелства завъдиха там, поддържат връзка с другите деца целогодишно.
Ако искаш инфо, пиши.

# 2 074
  • Пловдив
Къде ги дирите тия лагери? То предполагам е късно вече, та само за инфо...

# 2 075
тили, искам разбира се.
колко ще се съгласи е друг въпрос, но искам да опитам.

мистик, в края на август започват училище.
месец и половина някъде се връзва ваканцията.

в деветокласната тема ми предложиха лагер за творческо писане. софийска организация, лагерът е в Банско. ще погледна за името на организацията.

гугни "вярабел"

# 2 076
Донси, да ти е жив и здрав младежа!

Хиляда дини са ми пъхнали под мишницата, а трябва с всичко да приключа до петък. Кога, не знам и аз. Осем часа работен ден не стигат.

# 2 077
Добри, за изтекла шофьорска книжка няма глоба (стига да не те хванат да шофираш с нея).

# 2 078
не е изтекла. смених си адреса и трябваше да сменя и книжката, май в двумесечен срок, но заминахме за топлите страни и оставих за лятото.
срокът изтече... и така...

# 2 079
Изчакай две години и давността ще е минала.

# 2 080
Не знам кои точно са тъмните дебри на форума, ама освен тук и в красива мама другаде не смея да вляза още 😀. От СО най-много се плаша 🤣😂

Дребната има температура, ама изобщо не и личи!

# 2 081
За неделя, де. Аз в четвъртък товаря децата на самолета и отивам да си почивам при тате. 😆 Но в неделя съм на линия.

обявявам среща в неделя.
НДК?

11 часа?

място не мога да препоръчам, много отдавна не съм ходила.

засега сме аз и Донси.

въх. ще ми отвее китките Simple Smile

# 2 082
  • София
Среща, якооо! Grinning
Аз ще си виждам детето тогава, но пийнете едно и за мен (кафе, нали...да не си помислите нещо друго).
И искаме снимки.

Добре, как е културният шок бек хоум?

# 2 083
  • тук и там
Тили, може ли и на мен инфо за тези лагери, моля! Ако не тази, то -догодина искам да пратя каката,че и тя цял ден с телефона в къщи иначе.Благодаря !

# 2 084
Донси, честит да ти е младежа. Жив и здрав да бъде и много щастлив.

Искам да си отрежа главата. Страхотен главобол ме мъчи и нищо не помага. Дребното пак започна да вдига температура и да дърпа ушетата. Явно инфекцията не се е изчистила. Утре ще търся варианти как да се занесем до поликлиниката.

Общи условия

Активация на акаунт