Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 245
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 130
Верче, аз нямам картите на Артемис, но имам лиляво кълбо, което не греши. Всичко ще е наред 🍀

Ако някоя вещица, прелети през мене без да се обади, да си прави сметката! 😈😜😎❤️

# 2 131
  • София
С метлата по главата.

# 2 132
Благодаря момичета !  Да сте живи и здрави всички ! И вече само положителни моменти  да ни се случват на всички .

Купих си днес 2 патлажана хаха цели 2 и тъкмо навреме ми дойдоха рецептите на Сиси и Добри . Само да не ме домързи да ги приготвя де хахаха .

# 2 133
Гутен ви сабахлен у четвъртък, гугутки!
Прочетох по диагонал за среща на майни!
Навитарка съм,ако става въпрос за неделя! Щото в събота съм на спа процедури в Стрелча,мм ще ме води!
Уинд,планувам август месец да ходим в Габрово,ако идем,ще разбутам да му апнем,пийнем и т.н.
Сири,ти де живейш,бе?
Кара миа,гуш!🍀😘😘
Другото не помня,ша мЪ извините!ЕГН!
Лек ден да имате!И по малко срещи с ЕдЕоти!🍀

# 2 134

Добро утро! Пийте кафе и да започне деня сега... 😊.
Само Веселинкова и аз ли сме будни или нещо се е бъгнало и не виждам мнения? 🧐🧐🧐

# 2 135
И аз съм будна, при това от около два часа още.
Днес трябва да премеря и кои бански ми стават и кои не- отсега си виждам киселата физиономия в отражението на огледалото. После и багаж трябва да мисля и събирам.
Отделно, имам сумай ти неща да отметна днес.
Поне за вечерта плановете са повече от хубави и се надявам да си изкарам добре.

# 2 136
Тили ако не ти става банския тъкмо ще имаш повод да си купиш нов .Хич не се коси.

# 2 137
Будни сме, будни сме. Пия кафе на терасата. Валяло е, поразхладило е, много е свежо и приятно. Допивам кафето и се мятам на тръстиката.

Аз миналата седмица минах процедурата с банските. Вярно много кисела беше физиономията в огледалото Head Band С нищо не се харесах, но не са виновни банските и нов няма да оправи нещата.

# 2 138
Тили ако не ти става банския тъкмо ще имаш повод да си купиш нов .Хич не се коси.

Знаеш ли колко такива нови бански имам?
Тази година се заинатих, че няма да купувам, пък нека съм като наденица на плажа. И без това съм почти постоянно с роба/ дрехи род чадъра, та аман вече!

С нищо не се харесах, но не са виновни банските и нов няма да оправи нещата.

Ахам, баш!

# 2 139
  • София
Не мога да се тормозя и за банските. Джапанките и слънчевите ми очила ми стават.
Прокарахме газ на двора за барбекю и за отопление, за да седим на еън и като захладнее. Има още работа по Ел. Инсталацията и щори. Само харчлък, но няма как.

# 2 140
  • тук и там
Добро утро! Кафепия. Нещо ми къркорят и пеят червата от сутринта, чак ми е неудобно-чуват се от далече. Ще потърся еспумизан.Днес малкото щеше с класа на пикник в парка да ходи, като гледам времето-май ще им се размине, ще вали.Месеница пак ще бъркам, този път за ММ , ще имат почерпка в офиса.До обяд я втаса, я-не, ама ще я мисля после.
Моите бански ми стават-което ще рече че и миналата,и по-миналата и още по-миналата година,съм си била все така дебела..Grin

# 2 141
  • София
Добро утро! Чак сега ставам.

Хич да не ви пука за банските, на плажа всеки си ходи с каквото бог му дал - шкембе, дупе, крака по метър и двайсет. Аз съм и с трите, обаче. Joy

# 2 142
На мен не ми пука. Последното, от което се притеснявам, е реакцията на другите, още повече пък на плажа. Grinning Въпросът е, че "даденостите" ми пречат на мен, затрудняват ме, тежат ми. Нищо, сега ще им се "порадвам" още няколко седмици, после като се върна трайно в Сф вече започвам сериозно да работя над тях.

# 2 143
  • France
ДобрЮтро. Аз съм си решила проблема с банЦките. Купила съм си от онези триъгълници с вървите. Така само слагам възела на друго място. Хайде холан, и за туй да се кося!
Пффф, Недовършений е кисел-кисел тази сутрин. Ще му кажа да се усмихне на бигура в банята. С поглед ще го разтопи.

# 2 144
Привет.
Малката щели на басейн да ги водят, от занималнята, в Асеновград някакъв комплекс... ма къв басейн, то сибирски студ навън, майка й се  е сгърчила на осем ката, щото зъзне, нашта принцеса навлече банския под дрехите, намазасе с мляко и заяви - м, ми мамо, ми на тебе вечно ти е студено...

а вчерааа... ах, вчераааа... прибира се благоверният към 8,40 вечерта, от вратата подушва тиквичките и радостно възкликва - ооо, тиквичкиии, супеееррр... м, а ти чесън купи ли? ме пита... Що да купувам? Някой да ми е казал, че няма?? Да ми е казал, че го е изплюскал до скилидка предната вечер?? Да се е сетил да намекне, да подметне, да купи той самият??? Не!!!  И излизах аз в 9 вечерта чесъни да търся, обикалях през две улици в трета, през две пресечки в трета, през два магазина в трети, та накрая едни хора, дето тъкмо прибираха продукцията, се смилиха... Цяла вечер сумтях  и ръмжах, идеше ми да го дрънна с тиганя... петнайсе пъти...
Фил, какво е бигур?

Общи условия

Активация на акаунт