Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 234
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 175
Милото! Висока е за сутрин.

Всичкото дете в училищна възраст завършва, само моята ще топи изпити до есента. Подсмрък. Още две години, че самостоятелната форма на обучение ми изпи акъла и изпили нервите като за пръв път. А щерката си е ок, приела си го е. Много ѝ липсва училището и нормалното учене, но прави осъзната жертва.
   Бър, ти пЪ кво подсмръкваш? Я кажи , как е момата! Как върви лагера? Кога са турнирите?
   Аз гледам мъжете, жените не всеки път, нямам време. Ядосвам се на загубите, но съм наясно,че трябва да се подмлади тоз отбор. Ядосвам се и на нашия Монтански тим, по-точно треньор.Все взимат разни чужденци,  а не наши си момчета, да се учат, да тренират, да трупат опит.

# 2 176
  • София
Мид,да е здрав и щастлив Павката!

Болните дечица да оздравяват!

Палци и гуш за всички, на които са им нужни!

# 2 177
  • София
Марул, утре е поредната пресявка. Иначе към десети имат Балканиада, после началото на август световно.

Гледам аз, и мъжете, и жените. Тегава работа. За клубните отбори в България положението е "с пръдня - боя". Особено женските. Без пари е майката си трака.

# 2 178
Абе , казала съм да стои до края!!! Аз така и не видях кое е нашето дете, което изобщо не ми пречи да се перча на ММ, че имаме бг мамско дете в отбора!

# 2 179
  • София
Ай да мине утре и ще ти я покажа!

# 2 180
  • Somewhere in the World
Честит да е Павката, здрав, щастлив и успешен да е Heart Eyes
Честит имен ден на всички празнуващи!
Мьос, браво на детето!
Верче, всички резултати да са в норма!
Моя милост е в любимата Елада и си мисля за Карамелчето- мила Карамелка, сили ти желая Hug
Иначе моето е пенсионерска работа- отивам рано на плажа, чета и дремя на шезлонга цял ден… ми и мойте бански са стари ма хич ми не е! Папкам и спинкам! Хора, 3 дена спя по 12 часа!
Ааа ще хропусна срещата в София- прибирам се на 08.07 но ще се включа в следващите!
Айде хубав ден да имате Kissing Heart

# 2 181
  • София
Бър, браво на детето.
Прити, сега хвалиш ли се, че ти стават старите бански 🤣.

# 2 182
  • Somewhere in the World
Joy Ре, те са с връзки- по Фил : само сменям възела!

# 2 183
Честит имен ден на Павката и на всички други който имат ( не знам имаме ли други именници в групата ) !
Болните дечица и пораснали такива да им минава бързо .
Марулета съжалявам за свекървата ти !Поне и осигурихте спокойни дни .

# 2 184
Надявам се на това!

# 2 185
Пак ма е хванала бухалското неспане...ай сектир. Не, че не спя...амЕ заспивам към 3...спа до десет най- много 😏 Ааа тва на нищо го не мяза. Сутрин ставам с парещи очи кат оксиженистИН..Знам, че тук и млади майки има, които в тис моУмент ми теглите една 🤣🤣🤣 но на тема сън съм чувствителен аС. Искам да спя дълго и продължително..кат всеки път дося. Ама като ми заидва цикълът и вземе ме прави на девойка..неговата кожа...и ми скъсява сънят, туй хубуу нещо. Тъй. Оплакал.
Влизам със засилка да честитя на младежът на Мид- да му пожелая много зраве, да расте много мечти и да си знае, че неговият татко винаги ще е с него! Честит празник на момчето, китка за мама 🌺

Аз кво...мъчих до 11 съня..и станах. Червена леща напраЙл, тесто за милинки чакам да втаса, пил.бутчета наместих с марината да отлежават. Изкарах си ядосванката за безсънието на всички девойки из нас. Тва Сийчета, Мичета и Пенка...работят, пушек се вдига 🤣🤣

Времето днес ней за море, но пък за расодка идялка.
Килешов сега като завършиха зял месец имат практика на сервиза 🤣🤣 Болян 😆 Питам що тЕй? Измарял се..мааалллее, ама чакай, ве..ся почваш. Като се има и предвид колко учиш...формулата е следната- мързела за учене е правопропорционален на работата и умората. Нова теорема, стъкмена в дефиниция от майка ти току що. Непоклатим закон на съществуванието ни, наречено жиОт. 🤣🤣 Той прибели очи..и с тежки стъпки пое към сервиза...мдааа.
Пак са отплеснах.
Вайче, кажи две думи 🤗

# 2 186
  • Пловдив
13сче, мноу ми хареса теоремата ти Grinning Тряя си я запиша, м да...
И моя има практика до 15ти юли...уж щяха да търсят нейде по строежите, че и да им плащали, ама на...чака си и ще ходят в даскалото да боядисват сигур Grin 🤪

# 2 187
Тьорти, за съня- алкохолът много го разбишква, имай го ВНАпредвиТ.

Теоремата кърти! Grinning

На моето момче пък, това, което е младша възраст, се оказа, че креватът му къс. Rolling Eyes А той си е стандартна дължина, не я зная баш колко е, досега не ми бе минавало през главата, че креват мож ти окъсее (Бър тук може и да ми се подхилква). Той сега не го зная колко е висок, стърчи над мен, а аз съм 172...
Въх!

# 2 188
Да дам отчет, че ви надух главите одеве.
Мистиче, изследвания ама друг път. Положението трябва да е на живот и смърт да пуснат нещо.
Та, накратко - преслуша гърди, погледна уши, гърло и заключи, че е зъбоникнене. Ушите били чисти. Знам, че пада имунитета при никнене, но чак пък такава температура? Дали?

# 2 189
Честит имен ден на Павката, да е жив и здрав, много щастлив и късметът да е винаги с него!

Имам си и аз именници днес, единият ме пази от небето Heart

Прити, приятна почивка! Чакаме снимки Simple Smile

Флорен, нямало да има Алея на книгата при вас, сега прочетох Sad

Оох, МУ с още двама юнаци се гласят да ходят ба рок фест в събота. Нямат билети, няма къде да спят, ама ще ходят, уж.

Общи условия

Активация на акаунт