Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 237
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 160
  • тук и там
Жив и здрав да ти е Павката,Мид!Да е много щастлив!

# 2 161
Мид, със здраве да си носи името 😍

Толкова ми е криво, че чак ми е все тая. Беболина не ни остави да мигнем цялата нощ,  събуди ни в 6 , а сега трябва и да работя!

# 2 162
Честит да е Павката , името да му носи късмет!
   ВНЛ , стискам да мине всичко !
  Бачкам аз, аманемисебачка.
 Карамел, така те разбирам. Свекърва ми се топи, гасне пред очите ни. Пие вода от едно шише на Кати със сламка. Прекарваме време с нея, но тя се изморява бързо. Иначе има сили да се скара на свекъра. Много е тъпо, хем не искаме да я пуснем, хем я виждаме как се мъчи.
   Децата, големите, се гласят за море във Варна. Бабина Кати ще развее памперс на плажа.
   Бобчи, да знаеш, че ако отида аз до Варна да взема колата на свекъра, ще ти се обадя.
  Много ви завиждам за срещите, да знаете! Не сте хора, ако не наречете поне една чашка на мен.
   ДобрЕ, с влака май е най-добре.
   Тили , какво значи за по-дълго в София? Аз ще трябва да ходя да дирим квартира на сина, ако го приемат,  така ,че ще се отбележа, ако искате за кафе.
  Той, два пъти ни кани с баща му на гости, моля ви се. В кухнята на втория етаж, хахахаха. Добре се беше подготвил с вечеря първия път. Снощи на бърбън и джин с ....пастърма. Ходил ад си пазарува, наблъскал хладилника. Ама доволен, щото всичко, което си купил е от промоции. На майка той скъперника.
     И аз се терзаех преди, че са умни моите, ама повече мързеливи.Все се карах, мърморих. Ама виждам сега че са добри хора, това ми е важно. И се правят, както могат.

# 2 163
  Тили , какво значи за по-дълго в София?

Значи, че пътуванията, които ще имам за останалото време, през което ще съм си в Сф, ще са краткотрайни, в рамките на 2- 3 дена, а не близо 3 седмици, каквото предстои сега.

Аз и път къдЕ товя край ще имам, поне на два пъти. Ако ми се отвори възможност за среша, ще пиша.

# 2 164
Фризьорите ми вдигнали цените безобразно, преди година за обичайната ми програма плащах наполовина. И часове нямат, пущините, този час днес го запазих преди 2 месеца. Иначе са добри, ама май ще разредя разкрасяването. Хипи био натуралния стайлинг е тренд 😂

Преди малко първородният си е взел и последния устен Абитур, и то отлично. Много ми олекна, признавам. Имаше вероятност и да не успее да завърши училище тази година, заради ситуацията с травмата, а той се справи и то добре. Много се гордея с него. Сега операцията да мине успешно и дано вземе и най-правилните решения за след това.

# 2 165
Мид, живо и здраво да ти бъде момчето! Нека бъде щастлив.

Като стана дума за чесън, споменах ли, че МН намери някакъв чесън дето не мирише! Честна дума, не си измислям. Много съм доволна, щото той обожава да яде в промишлени количества.
С малкия не сме спали цяла вечер. Не я сваля тази температура, некомфортно му е, мрънка и плаче. Запазих час за днес като колега на МН ще ме закара. Много ми е неудобно, не обичам да искам услуги, но в случая няма как.

# 2 166
  • София
Браво на сина ти,  Мьос! Да е минало лошото и вече късметът да не му изневерява!

Лав, колко поддържа, и сутрин ли? Гадост е с температура. Да минава!

# 2 167
  • София
Лейла, не се притеснявай. Хората за това живеем в общество, да си помагаме при нужда.
А иначе, какъв е смисълът да ядеш немиришещ чесън. Губи се цялата тръпка 🤣🤣🤣.

# 2 168
Мьос,браво на първородния!
Мид,здрав да е Павката!
Лав,не се ли повлиява от температуропонижаващите?

# 2 169
Да, Бър, надявах се, че ще я свали сутринта, но нъц - 39°С. След температуропонижаващо сваля само до 38.5. Уф.
Начи, Ре, аз то бива тръпка, бива, ама всеки ден ми омръзна да тръпна. 😄

# 2 170
Лав, душичката малка да се оправя!
   Мьос, радвам се за отличното представяне на  сина ти! Железен! Спортът ,сигурна съм, възпитава в много добри качества!
  След втората бременност не понасям миризма на чесън. Ползвам го като готвя, но когато ММ яде, аз спя на дивана.
   Аууу, Тил, много ще се радвам, много!

# 2 171
Точната доза ли му даваш?Защото на някои антиперептици пише дозата за възрастта,но всъщност от значение са килограмите.Пък и на всяко дете му влияе по-добре различен продукт.На моите например,панадолосъдържащите не им действа,само нурофен.

# 2 172
  • София
Милото! Висока е за сутрин.

Всичкото дете в училищна възраст завършва, само моята ще топи изпити до есента. Подсмрък. Още две години, че самостоятелната форма на обучение ми изпи акъла и изпили нервите като за пръв път. А щерката си е ок, приела си го е. Много ѝ липсва училището и нормалното учене, но прави осъзната жертва.

# 2 173
Ренко, давам му малко повече от указаната доза, точно защото е с повечко кг. Когато беше с Ковид и аз забелязах, че не се влияе толкова добре от Панадол, колкото от Нурофен и давам него. Не знам, вероятно наистина не уцелвам дозата. Ще питам днес доктора.

# 2 174
  • Пловдив
Лав, ама няма ли край??? Искай някакви конкретни изследвания да му пуснат или да постоите в отделението...измъчихте се! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт