Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 93 280
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 265
И аз ще  изтека в канала на13, от мързел.Вече съм в нас, разпльокала съм се на спалнята и ме мързи жестоко.
Ще готвя червена леща.Трябеа да напръскам тревата, да се занимавам с кучето на щерката.Оставиха ни го да го гледаме , докато са на почивка.
   И една крачка,дето легна да мъти,като й слагам храна ме кълве.А яйцата от 11,останаха 7.Нещо ги краде.

# 2 266
Лав, добре мина при педиатъра. Тя го харесва, закачат се, раздават си подаръци и винаги се радват да се видят 😂,нищо че джоба на майка и изтънява всеки път. Докато бяхме там беше весела, даже лекаря каза, че такова светещо дете няма как да е болно 😂🤣. Гърдите чисти, гърло, уши спокойни, вирус някакъв ,заключи! Щом се прибрахме вдигна 39°. Лежи, реве за майка си, не иска татко, а мама трябва да ходи на работа. Някак си успях да я излъжа с нова рокля ако е послушна с тати. Сърцето и мислите ми са с нея, а се очаква адекватно да работя!

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 17:12 от Sissy

# 2 267
  • София
Аре пак вируси мутанти! Имам чувството, че зазряват всяка година все повече. Или някак като израснат децата забравяш какво е било. И племенниците все хремави, кашлят, градинският сопол е неизменна част от живота им. Разправям им, че ще мине някога, ама техните някак не ми вярват.

Търти, аз питах за фърчипланката. Все така да си лети наляво-надясно щастлива и безгрижна. И аз искам млад и хубав, ма вече само хубав. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си самоназначих детралекс по две на ден, напокледък ги забравям. Ми няма как да вършат работа.
Дъщерята мина поредното сито. Майка ѝ е с две кила повече бели коси, ама да живеят фризьорите. Марулетка, за теб специално, пускам я за малко. Ти мож да върнеш услугата с едно сладко Кати на фото.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 09:56 от bubanka

# 2 268
Бър, сякаш съм я виждала, позната ми е някак. Чудесно дете!

Болните дечковци да оздравяват бързо!

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 21:15 от Сирос

# 2 269
Бър, чудно усмихнато дете 🥰!

# 2 270
Сис, да ѝ минава бързо! Радвам се, че уши гърло и гърди са чисти. Това казвах на една приятелка вчера - когато малкия е болен, сякаш и аз съм болна. Сигурно в един момент се претръпва, но не си е работа.
Тихо ще подшушна, че от сутринта не е вдигал температура. Дано не дърпам дявола за опашката, казвайки го.
Бър, чудесна девойка си имаш! Пу - пу! ♥️

# 2 271
  • София
Да минава бързо на мъниците.
Не мисля, че се претръпва Лав.

# 2 272
Благодаря, момичета. Изглежда никой не знае. Питах и пак не е ясно.
И аз пия лятото Флебодия от няколко години, преди пиех Детралекс.

# 2 273
Карамела, съболезнования! Да почива в мир!
Бър, колко е висока тази красавица? През всички цедки да премине успешно и да се радва на много успехи!
Подхванали сте болната ми тема - вените. Дълги години удържах положението с този крем с див конски кестен.
Скрит текст:
От миналата година пия на ден по една капсула АктиВен - те са билкови с екстракт от червени лозови листа и див конски кестен. На края на деня пак имам подуване на краката, но не много и поне не ме болят.
Скрит текст:
Скрит текст:
И двете неща ги купувам от каталога на green master
Без тези двете тази година дори ми пареха краката отвътре. Замислила съм се да хода на съдов хирург, но този път ще си запиша час за една плевенска звезда, която идва тук в града, че нашият съдов хирург тук ми каза още преди години - козметично е, мажи с лиотон. Ми не ми помага лиотон, не ми пука, че имам топчета по краката, болят ме, тежат ми - хич не му придрема, каза, че не съм за доплер и ме прати да паса козите с тъпия лиотон.
Пуснах в килъра първата за това лято царевица, вече е готова. Нарамих се още с краставици, тиквички, череши, кайсии и пъпеш. Ако се загубя в двете 00 ме търсете.
Мислех да пълня неназовимото, но тийна офейка. Ще се върне по нощите, ял нещо навън. Ми няма да готвя ще си нарежа салатка и толкова, за него има още пилешки хапки, ако случайно се прибере гладен.
Да оздравяват дечковците, че много е гадно в жегата с температура(то по принцип си е гадно, но в жегата съвсем).
п.с Да уточня, че пия хапчетата и се мажа с крема само в жегите (юни-септември), когато температурите са нормални или ниски проблем нямам. Още нещо което задължително правя - след прибиране обливане с ледена вода на краката, след това лягам до стената и вдигам краката и  стоя така поне 10 минути. През деня от време на време се изправям на пръсти и рязко се отпускам на пети - поне 20 пъти. Поръчала съм си една вибрираща постелка, стъпва се върху нея и с дистанционното се включва. Като дойде и го пробвам ще кажа има ли ефект или е боклук. Уж освен за вени, предотвратяване на отоци помагало и за целулит, ха дано ама ще видим.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 18:34 от wind and fog

# 2 274
  • Пловдив
Да оздравяват всички малчовци!

Ний ще ходим на театро Simple Smile Отдавна не бяхме, та дано е хубава постановката. С Билалов е.

# 2 275
  • Mediterraneo
Сменихме си капите с едната шефка. Вложили ми часове екстра е графика, уж по желание било, аз никога не съм казвала, че ще правя. Сега поисках да изляза 20 мин по- рано, да имам мъничко повече време за почивка, не можело. Не било честно спрямо другите. Разбира се, че не е, ама и не е честно да ме карат да правя часове, които не искам. Глееееда ме умно, нищо не каза. Омммм, 2 дни ми останаха, сменям от понеделник екипа

# 2 276
Мисте, завид!

Уинде и миналата година писа за тоя крем и аз пак го забравих. Утре и аз ще вървя за Детралекс.

Патладжани с домати при мен.

# 2 277
Мараба, Куклани!
Да си кажа и аз -досега пих детралекс,но една аптекарка ме светна, че има и много по евтино лекарство със същия състав както детралекс -аскетон се казва,но го няма никъде! Защо ли?
Да оздравяват дечковците бързо!
Бър, страхотна девойка,да е жива и здрава!🍀❤️
Мисти,приятно гледане!
Уинд,записах мазилата!Ще пробвам!
Ай,до скоро!

# 2 278
Весе, полезно! Има го в он лайн аптеките. Погледнах сега. Наистина е доста по - евтин от детралекса.

# 2 279
Мисте, после да споделиш отзиви за театъра. Много му се чудих, накрая така и не взех билети. Аз пък утре съм на опера - ще се вкултурявам Simple Smile
Мъжовете измислили някаква програмна схема за утре, агитирВат женската половина много ожесточено Thinking
Голяма лудница днес, сума ти неща направих и пак имам камара бумаги за понеделник.

Ох, старост-нерадост или по-скоро заплес.
Забравих да кажа на Бър, че девойката е прекрасна и да й пожелая много успехи и късмет.
А болните дечица да оздравяват час по-скоро!

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 19:20 от Birdflower

Общи условия

Активация на акаунт