Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 259
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 055
Чеситт да ти е юнакът, Донси! Щастлив и успешен да е!
Ре, браво на твоя младеж!
Освен Мистева, кои други вещички са в епопеята със седмокласните матури?

# 2 056
  • Пловдив
Тили, вярно в епопея съм, ма десетокласна Grinning И при моя ней розАво положението Confused  Хубу, че не са от значение. Иначе има 6ца по математика 🥴 за годината.
Добре, че е 13счето с нейния убавец да ми дава кураж, че моя не е сам по неучене и щуротии...инак като чета за другите дЯца и ми потъват гемиите Expressionless

# 2 057
Мисте, ти пЪ!

# 2 058
  • Пловдив
ам да...такава съм. Знам, че това не ми прави услуга, ама на...

# 2 059
Мисте, обЪркала съм се. Донякъде. Grinning
Я не се взилай в това какво чуваш за другите деца. Твоето си е твое, друго няма как да стане, не мож го върна. Grinning Пък и виж го нЪв отличник е! Браво!

Марул, имаш ли представа рейсовете до /и от Лом откъде минават?

# 2 060
От София за Лом ли?
Сега звъннах на автогарата и питах , през ВРаца.Но пътят Ботевград Мездра е затворен и се обикаля през Паволче и още някакво село

# 2 061
От София за Лом ли?
Сега звъннах на автогарата и питах , през ВРаца.Но пътят Ботевград Мездра е затворен и се обикаля през Паволче и още някакво село

Боже, Марулет, трогна ме много! Благодаря ти от сърце.
Да, от София за Лом и обратон, че след около 3 седмицата ще пращам Тилчетата къде тази посока.
То не са баш до Лом, преди това ще слязат, та зависи и да пред кои села минават рейсовете преди крайната си дестинация, но се чудих, дали не са решили да ги пуснат през Петрохан.

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 13:32 от TuЛи

# 2 062
Няма защо,моля ти се.
Рядко минават автобуси през Петрохан. Ама се пътува около 3 часа, да знаеш.

# 2 063
  • София
Мисте, в крайна сметка след цялото неучене и слабият успех по математика, успя в края на годината да изкара 6 младежът. Похвално! Браво на него!
Не е само той да не иска да учи. То ако ти се впрягаш, аз какво да кажа, че моята едва 3 клас завърши и цяла учебна година трябваше да има пъдар край нея докато си научи и напише и пак се случваше да скатае някое домашно. Накрая с пълно 6 завърши диването и все същия непукизъм, който цяла година я тресеше. Сега се караме да чете книгите за лятото. Че и на всичко отгоре задава въпросът защо трябвало да чете. Не мога да повярвам, че това е същото дете, което на 5 г се научи самичко да чете и поглъщаше де що намери книга, включително книги за по-големи деца.

Само да са здрави, а и ние също, че да може да ги побутваме когато трябва! Hands Pray

# 2 064
  • France
Монстърчето, или акордеона 🤣🤣🤣🤣. Да му подарил барабани освен
Сакън!!!

# 2 065
  • София
Ренко, браво на младежа. И на теб, че избута без да се алкохолизираш тотално 🤣.
За неучещите,  нали знаете "Тази година, сбирката на випуска, ще е на яхтата на Гошо двойкаджията."

# 2 066
За- вър- ших- мИ 😁🤣🤣 Поне няя двойка. Че по едно време на срока, на повтарянка отиваха нещата 🥴 Вилнях, виках, с добро, с лошо...завърши. Остана още една година..броя дните 😁 Добър четРи успех..Мист, ко ши кайш 🤣🤣 Ядосвам се, щото е умен..ама мързела, спорта, средата..,твай. Влияе се, колкото и да му говоря. Сам ще изпита думите ми днес в бъдеще. Нито ще е първият, нито последният..Можеше, можеше..и да го мисля, той като не го мисли...никаква файда. Тъжна работа..И не знам ся...да се обвинявам ли, не ли? И като се обвинявам кво? За себе си знам, че каквото съм могла- направила съм, дала съм..От собствен опит знам, че акъл насила...няма как.
Възпитани са ми двамата, добри деца като цяло. Надявам се човеци. Оттам нататък са те.

Донс, честито на рожденика 🥳
Ренко и на вас поздравления!

Психически се подготвям за плантацията.

# 2 067
  • Пловдив
Панде, да...въпреки 2-ката по математика, успя Simple Smile Ама тя си му харесва...докато Литературата не. Има време до 12-ти клас да ми побелее косата Wink
Мерси!

Една тава постни пълени чушки и тава патладжани с дом.сос са готови...има и за доаяждане, та стига за днес. Само сос за чушките ще направя.

13сче, Kissing Heart тва ше кажа!

# 2 068
  • София
Фил, ти ли сестро не ходиш по тъмните дебри на форумА? Открих те в СОто, там е некЪв ужас бе. Психодиспансера ряпа да Идие.

# 2 069
  • тук и там
Ходих на фитнес, заръчах и  подаръци за БГ.На баща ми все се чудя какво да взема, и все не нацелвам  нещо дето да се хареса или да му върши работа. От няколко месеца си пуска брада и я поддържа къса-тип катинарче. И му поръчах тример за брада.Снощи говорих с него, ама съвсем за малко,предимно с ММ говориха за вилата и др. подобни. Днес казах на ММ че съм купила тример за брада на баща ми, той вика -ти не видя ли че си я е обръснал?
А сега де..Не си спомням наистина,ама вероятно наистина е така..Та така, сега ще подарявам тример за брада, само дето баща ми няма брада..Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт