Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 233
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Пловдив
Лав, ок, ама то много често Thinking  Иначе сме го коментирали...и според мен може да вдига от зъби, да. Моят точно за това пи първия си АБ...никнеха 2 кучешки зъба и гърлото беше червено.
Гуш, ще мине! Hug

# 2 191
Пада имунитетът при никнене на зъбки и още как!
И температури същият този, с окъселия креват, вдигаше по над 39.
Всяко едно зъбче при него избиваше с огромни мъки- и за синковеца, и за нас, и за самото зъбче.

# 2 192
Ся тука такива дет са почиващи, срещащи се...ще замоля за снимков матрЯл...😊 мтэй, де, да плакним и ний окото през лупитИ от кухни, офиси, бакалиЙ и дивани. Ан тей.

Тили, съгласна за спорта/ квой тва алкохол 🤪/ обаче нъл съм вещер 🤣🤣 та и с него кат кафето. Ич ми не пречи.И спорт и кафе мога да практикувам по цял ден 🤣 заспивам кат талпа..

Мьос, забравих да поздравя теб и момчето за успешните изпити- все така и напред 👍
Верчито с НЛ- то, стискам!
И моята щерка все със сополи, червени бузи и блестящи очи/ Т/ вадеше зъбите. Плюс литри лиги...имах сигурно сто лигавника. Буквално 🙄

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 14:54 от Thirteen#

# 2 193
Аз пък , кат бяха малки моите, изобщо не вярвах на тия приказки,че от зъби се вдига Т, сополи,разтройство и т.н.
 НЕ знам кога им поникнаха, не усетих. Уж беззъби, на другия ден със зъби.
   Обаче , сега с Кати, вЕрвам. ВидЕх ,че можело и трудно. Затуй, кротна се баба и слуша майката какво говори.
   Моите бебета бяха най - кротките на света, най-спящите, най- ящните. Но никогиЖ не съм омаловажила не - спането на другите майки.

# 2 194
  • София
Несретна сряда отмина. Хайде, радост за Благодатния четвъртък.
Честито на именници, рожденници и роднините им.

# 2 195
Две думи, Търти. Simple Smile
Чета ви, и стискам палци, който има нужда.

# 2 196
Артемис, какво е това в чашите? Много ми се допи.
  Довечера ще пробвам лимончело, просеко и сода.Гледах на клипче,имам нещата, ще се пробва.

# 2 197
  • Варна
...
Флорен, нямало да има Алея на книгата при вас, сега прочетох Sad
...

Да, и аз прочетох. От яд нагънах две понички. Ама и нашите общинари са едни.. 13 г. се провежда Алеята на едно и също място. Сега искат да променят мястото - от ФК да преместят Алеята на площада пред Общината като един от основните мотиви за това преместване е, че хората преминаващи с книги щели да пречат на тези които пият кафе. Та така, хора пийте на спокойствие кафе и коктейли. Тази година Алеята до Общината догодина я търсете в Западна промишлена зона. Българска асоциация на книгата отказва тази промяна на местоположението на Алеята и за по- удобно ще пропуснат Варна. Сега щяло да има протест пред Общината, трябва да видя кога ще се проведе, та и аз да присъствам. В интерес на истината не е голямо разстоянието между двете локации - старата пред ФК и новата пред Общината. Хората които редовно посещават Алеята при всички случаи няма да я пропуснат и на новото място. Както и да е. Дано се стигне до някакво споразумение и проведат събитието. Simple Smile

То и аз нямам конкретен списък с желания, но при всички случаи все нещо щеше да предизвика интереса ми. Няма начин човек от такова място да си тръгне с празни ръце. Simple Smile

Мид, честит именник. Да ти е живо, здраво и щастливо момчето! Simple Smile

Тилче, легло без долна табла. Да има място накъде да растат краката и човек да може спокойно да ги опне. Аз съм колкото теб (172см.) , но спя под нивото на възглавницата. Мъжът ми е малко по- висок, но и той като спи се свлича. Често сутрин краката ни висят извън матрака, поради тази причина леглата вкъщи са без долна табла. Simple Smile

Стискам палци на който има нужда. Здраве хора! Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 16:51 от floren

# 2 198
  • София
Ай, ся, подхилквала съм се. На един морето му солено, на друг дупето големо, на Тилчо креватът къс.  Ми расте дятето, кво да го правиш. Ние отдавна спим на по-голямо легло заради ММ, май е 220 на 200, а и щерката е с такова 160 на 200, че за по-широко не намерихме място при подредбата, дето си я избра. Най-мразим кревати с табли, познай защо.

# 2 199
Лав, Беболина е с висока температура от вчера и ни пратиха за стреп тест. Имало много случаи напоследък, даже в аптеките бяха изчерпани тестовете и направихме в лаборатория. Дано не е това при вас!

# 2 200
Аз съм кинта и 60, ич не ми пречи таблата.Сега нали се изнесохме на втория етаж, там спалнята е без табла.ММ вика ,че му е супер, щото не си удря ноктите.Ми , викам режи ги бе!!!
  Аз и напречно да легна,се ми е добре, освен,че ми е мега твърдо. Ама аз по принцип сега си мрънкам с тва преместване, така че.........
   Фло, ама как така ще местят Алеята?!За Варна става дума,нали? Ние все по време на Алеята сме там в последните години. Миналата година  ММ заседна на едно Коста кафе, аз като се запилях , така ми беше добре да си гледам и разгръщам книги. Обожавам миризмата им. Накупила съм за Кати до университета.
   Сиси , какво е стреп тест? Дано се размине сериозно боледуване!

# 2 201
Марули, тест за стрептококова инфекция!

# 2 202
  • София
Артемис, какво е това в чашите? Много ми се допи.
  Довечера ще пробвам лимончело, просеко и сода.Гледах на клипче,имам нещата, ще се пробва.

Аперолче шприц.

# 2 203
Марули, тест за стрептококова инфекция!
  Абе и баба ти така си помисли, ама си викам, дано не! Къш,къш, гадно нещо!!!
   АРТЕМИС, и на мен на това и заприлича. Обичам го.У нас има една кутия, Аперол с чаша, синът го беше вземал за подарък на някоя си, ама още е в нас. Дали  за мен??
   Днес май ми работи досетливостта.

# 2 204
  • sf
Тъй, децата са кацнали успешно, посрещнати са. Аз чистих, прах, няма да пипна поне седмица, а готвене пък Ич. Сега ще се налакирам, ще разходя кучо и ще чакам да видя ще клъвне ли някой на офертата ми за пиене или ще си пия сама с Вампирите 😆

Общи условия

Активация на акаунт