Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 232
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 205
Мид, живо и здраво да ти е момчето!

Лаватера, той имунитетът пада, ама това са си вируси, просто се лепят лесно. Да избива зъбчето и да минава дано.

Сиси, четох, че имало доста случаи в Гърция, бързо да минава.

Другото го забравих.

# 2 206
  • Варна
...
   Фло, ама как така ще местят Алеята?!За Варна става дума,нали? Ние все по време на Алеята сме там в последните години. Миналата година  ММ заседна на едно Коста кафе, аз като се запилях , така ми беше добре да си гледам и разгръщам книги. Обожавам миризмата им. Накупила съм за Кати до университета.
  ...

Да, за Варна става въпрос. То въпросът е да се проведе събитието и двете спорещи страни да направят някакви отстъпки/ компромиси. Иначе както писах разстоянието между двете локации е незначително и където и да е все бих посетила събитието. Пък след Алеята като се уморя да обикалям ще седна и в някое от заведенията да се освежа примерно с някое фрапе. Не бих пречила на пиещите кафе, напротив и аз бих направила оборот в някое заведение. Както и много други такива " обикалящи"  Simple Smile

# 2 207
  • София
Ей ся ми изскочи реклама на авиокомпания, набираща фърчипланки. Та се сетих за най-хубавата там. Търт, ко праи нашата мома?

# 2 208
Виртуална почерпка за здравето на на най-малката и най-възрастната у дома. Именнички са и двете.

Мид, специални поздрави за днешния ден! Да е щастлив Павката!
Мьос, и за успеха на сина ти, браво! Сега остана и операцията да мине, с упоритост и постоянство всичко се постига.

Уморих се днес, имам усещането, че по цял ден преливам от пусто в празно.

# 2 209
Има ,Ули, но не е това при нас. Вирус някакъв е!
Кло, да са ти живи и здрави 🥰

# 2 210
Честити ти именнички, Кло!!! Да те радват и усмихват!!

Наспорт. Кой квото иска...
Мойто малко чавенце два пъти ме изнерви преди 8 часа...

# 2 211
Кло, да са ти живи и здрави! 💐

# 2 212
  • Mediterraneo
Да са живи и здрави именниците! Сестра ми празнува, любимият ми дядо винаги ни посрещаше добре на този ден, тачено им е името в рода ни. За жалост, няма да се продължи Sad
Нов хипермаркет отвориха до нас. И ние с всички, да го видим. Напазарувах добре, ама ни мързи да готвим тази вечер и ще я караме на сандвичи с хамон Серано. Аз междувременно си сипАх един Жин с тоник, квот- такова.

# 2 213
Марул, пиши ако идваш! В понеделник или неделя заминаваме, ще се върнем към 20-22.07. Имаме ли някой от Враца тук? За една услуга бих искала да помоля.
Лавче, два пъти Зори е получавала спад на имунната система около зъбоникнене, лек вирус с Т за няколко дни и червено гърло, стават тия неща.
Честити именници! Със здраве да си носят имената и силата да е с тях!

# 2 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Привет, привет.
Прочетох всичко, не запомних нищо, но вие ме разбирате. Още не държи полета май, че цял ден днес спах. Е, добре де - от обяд нататък само.

Поздравления за Павката, момичетата на кло и всички други именници, които може да съм пропуснала.
Специални поздравления за синчето на Мос. Не се предава - силен дух е.
В неделя ще е видим с донси, друг не разбрах дали ще дойде, но ние ще се намерим около ндк и ще пием, пеем...

Следващата седмица ще видим как ще е. За да не пропусна среща с някой ще обявявам местата, където отиваме.
Бягам да лягам пак. Тая глава е решила са ме напуща.

# 2 215
  • тук и там
Кло, да са ти живи и здрави! Както и всички именници в темата!
Не ми е ден днес, нещо ми е  смърцафърцано от сутринта,снощи някакви глупости сънувах.
ММ обрал овациите с моята ( нещо като)месеница иначе в офиса, днес се черпиха и всеки носи нещо.
Ударих вечерната чаша вино, но има дни дето  и тя не ми помага.Работа за пет пари не съм свършила днес, покрай тази меланхолия която ме е завладяла ..  Карай..и утре е ден!

# 2 216
  • София
Честити именнички, Кло! Живи, здрави и да те радват! Gift Heart Green Heart

# 2 217
Не ми се доспива, държи ме еуфорията от отхвърленото тегло днес, но утре ще страдам. Има друго тегло, по - леко е, но тегло. Аман.

# 2 218
  • София
Кло, здрави да са момичетата💋
Тарти и вий.

# 2 219
И аз тази вечер за моя "товар" си мисля! Исках само нормален живот... В следващия може би!?!!

Общи условия

Активация на акаунт