Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 94 240
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 220
В другия, Сисуне. Тоя е ада.

# 2 221
Днес душата на моя вуйчо отлетя. Дано е на светло и спокойно място, без болка. Защото нас тук ни боли много.

# 2 222
  • София
Карамелче, аз вярвам, че за тях е така.
За нас е.... 🙏😪

# 2 223
Съжалявам, Карамел. Светъл път! Прегръщам те!

# 2 224
Честито на именяците! Здрави да са,другото ще се нареди. 🍀
Лавче,аз съм много доволна от Ибупром сироп за температурата. Сваля я бързо и държи поне 4 часа при Синеочка. Плюс това се дава малко количество,явно е друга концентрация,а при нея това е важно,защото е тегава на пиене на сиропи. Та ако искаш,прочети от каква възраст може да се дава и опитайте. Да се оправя детенце. ❤
Четох ви,но забравих.
Беболинка да оздравява също. 🤗 Сис,гуш!
Изкъпах дребното,ся мой ред и припадам. Нещо се скапах и аз и съм в ПМС... НеЙ на добре. Ходи ми се на море вече. 😆 Даже обмислям да избягам с една торба с дрехи и джапанки и да ида на Кротето на гостЕ за няколко дена. После при Бобчи,послеее при Флорен. Кой друг беше из Варна?! 🤪 Тъй кат ги наобиколя и ще си почина идеал! Ще седя на брега и ще гледам в една точка.

Тъкмо да публикувам и прочетох Карамелчето. Съболезнования. 😓🥺 Да почива в мир.

# 2 225
Съболезнования, Карамел! Бъдете здрави да го помните и да го почитате!

# 2 226
  • France
Съболезнования, Карамела. Нали знаеш, най-тежкото остава за живите Hug

# 2 227
Съжалявам, Карамелчик! Hug Помнете го и го споменавайте с добро. Наистина е на по-хубаво място и ще ви пази оттам Heart

# 2 228
  • София
Царство му небесно, Карамела. Съболезнования.

# 2 229
Не бях готова да го пусна да си отиде от живота ми. По-точно не исках да пусна спомена за дните, когато той беше рицар на кон, образно казано. Живееше с лекота и на макс. Грабеше от живота с пълни шепи, но не беше егоист, искаше да споделя всичко с близките си. Искаше къщата му да е пълна, да е заобиколен от децата си, аз бях едно от тях. Имахме специална връзка. Той бе любимият ми вуйчо, аз бях племеницата номер едно. После любовта му се прехвърли и върху Халапеньо. Обожаваше го и Халапеньо него. Никога няма да забравя настроението на личните му празници. Обожавах студените зимни вечери да го навестявам. Отопляваха се на дърва и у тях винаги беше много горещо. Грейваше като ме види. - Сядай, Карамела, какво ще пиеш? - Нищо не искам вуйче, отговарях, искам просто да си поседя с теб. Няма такова нещо, ще пием по една водка, заявяваще с нетърпящ възражение тон. И се обръщаше към вуйна - разбутай жаравата и й изпечи една пържола, виж, я като врабченце е станала. Бе ти защо ме ядосваш и не ядеш!?
Винаги ще остане в сърцето ми и докато дишам, ще пазя спомена за вуйчо ми - рицаря с огромната широко скроена душа.
Искам да залича  само последните седмици, които го превърнаха в безпомощно създание, зависещо от добрата воля на тези около него...
Лети сред светлина и любов вуйче! Broken Heart

# 2 230
  • USA
Съжалявам, Карамела Cry
Да почива в мир, вуйчо ти! Прегръдки Hug

# 2 231
Кара миа, съболезнования, миличка!
Да е светъл пътят му към вечността!😢
Кло,да са живи и здрави именичките!
Мид, честит именик и на теб,жив и здрав!
На патерици!

# 2 232
  • София
Съболезнования, Карамелчик! Леко да е на душата му, а на вас сили да се борите с ада тук на Земята и липсата му. С такава любов пишеш за нега, бил е страхотен човек и всяка минута с него си е заслужавала!

Иначе...

Добро утро! Странно нещо е животът. Слънцето продължава да изгрява въпреки болката ни и желанието да спре поне за малко да ни върти около себе си.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 06:19 от бъръльо-бъръльо

# 2 233
Съболезнования,Карамел!Да почива в мир!
Hug

# 2 234
Съболезнования, Кара Мия, мир на душата му.

Добро утро в петък!

Общи условия

Активация на акаунт