Изпитани сайтове за парфюми - юни 2023

• 91 510
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Шуменска парфюмерия уж от 1991. Не знам колко са актуални тези цени, но някой от града може да коментира

От много време не живея в Шумен, но я помня тази парфюмерия отпреди 20+ години. Продаваха оригинални неща. Доколко им е актуален сайтът, не знам.

# 676
Шуменска парфюмерия уж от 1991. Не знам колко са актуални тези цени, но някой от града може да коментира

От много време не живея в Шумен, но я помня тази парфюмерия отпреди 20+ години. Продаваха оригинални неща. Доколко им е актуален сайтът, не знам.
От Януари миналата година се опитвам да си купя нещо от тях, но до момента не съм успяла.
Скрит текст:

# 677

От Януари миналата година се опитвам да си купя нещо от тях, но до момента не съм успяла.
Скрит текст:

Тази малка парфюмерия от край време продава оригинални парфюми. Може би е една от най- старите парфюмерии в града. Спокойно може да поръчвате.

# 678
Парфюмерията е една от най - известните в Шумен. Винаги ако трябва нещо за повод, а не може да чакам доставка взимаме от там. Има голямо разнообразие, Но...цените не са такива за съжаление. Давам пример, тестер Calvin Klein euphoria 100 мл , 100 + лв. Това явно е от създаването на сайта

# 679
По случай Петровден, 10% днес в Monna.bg с код MONNAPETAR

# 680
Здравейте, отдавна ви чета и изхарчих сума пари покрай вас..., за което благодаря! Grinning

Попадна ми Under The Lemon Tree в немския parfumdreams и ми се стори добра цената от 64.95 евро за 100 мл, та реших да споделя, да се почувствам полезен и аз. Simple Smile

https://www.parfumdreams.de/Maison-Margiela/Unisexduefte/Replica … /index_83170.aspx

# 681
  • БГ
Май кода Стела вече не работи в Елинор 🥲
Сега пробвах с произволни марки и все още дава отстъпка кодът STELLAOFF, но вече 15% Simple Smile

С loyal 3 отстъпката става 25% Simple Smile

И как точно изписвате кода "loyal 3" , за да го приеме?

# 682
  • София
Това не е код, който се изписва. Това е лоялната програма за отстъпка на съответния клиент на база покупки от сайта.

# 683
Нямам нищо против парфюмерията в Шумен. Само казвам, че не си обновяват наличностите в сайта и не го поддържат. Онлайн не виждам какво голямо разнообразие имат във физическия магазин 😏 След няколко неуспешни опита за поръчка просто вече ги подминавам.
С благодарности към parfumishop.net
Flowers Hibiscus
Вече държа в ръце поръчката си от вчера следобед. Безупречни както винаги!
Chanel Allure Sensuelle edp 💜

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 15:52 от •mimoza•

# 684
Мимоза, честито! Обожавам го този Шанел! Със здраве да си го ползваш.
Елинор не ми признава никакъв код освен summer. Няма значение колко продукта слагам в кошницата. В последствие поръчах от Монна. Да видим ще им намеря ли офиса в тази пустош в която ми го дава че е ( ул.Гео Милев 15).

# 685
Отново питане към Отряда за бързо реагиране. И отново не ми е спешно. Като бяхме в София наскоро сина ми хареса Paco Rabanne Invictus  и  Invictus Platinum . То нямаше от другите варианти, сигурно и тях щеше да хареса Simple Smile
Ако попаднете на изгодни предложения да споделите.

# 686
Здравейте, отдавна ви чета и изхарчих сума пари покрай вас..., за което благодаря! Grinning

Попадна ми Under The Lemon Tree в немския parfumdreams и ми се стори добра цената от 64.95 евро за 100 мл, та реших да споделя, да се почувствам полезен и аз. Simple Smile

https://www.parfumdreams.de/Maison-Margiela/Unisexduefte/Replica … /index_83170.aspx

в 19 часа в сайта стартира шопинг нощ, така че може да има още намаления

иначе с премиум цената е 58.46 евро

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 10:37 от chilko

# 687
1бр,.ако някой го търси

# 688
  • София
parfumdreams.de също ще имат Shopping Night, започва в 18 ч немско време.

В Елинор кодът DANIELA21 за 15% отстъпка още работи, поръчах https://elinor.bg/product/dolce-gabbana-dolce-violet

beautinow.com:
Get Extra 20% Off Now! - Join Beautinow WhatsApp Community
get extra 15% off when you spend €120
and extra 20% off when you spend €300

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 11:26 от Vesika

# 689
parfumdreams.de също ще имат Shopping Night, започва в 18 ч немско време.

В Елинор кодът DANIELA21 за 21% отстъпка още работи, поръчах https://elinor.bg/product/dolce-gabbana-dolce-violet

При мен отново 15% намаля, сигурно зависи от продукта.

Общи условия

Активация на акаунт