Изпитани сайтове за парфюми - юни 2023

• 91 651
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
# 528
Не съм наясно с марката ,но мисля че е добра цена .https://azo.bg/v-canto-cucita-edp-uniseks-parfjum-100-ml?rlv_rid … 398404&rlv_rpos=1

# 529
По темата с мострите подарък от Makeup да споделя, че така се случи, че направих 3 поръчки и пристигнаха всички мостри, които избрах и изглеждат нормално

# 530
# 531
# 532
По темата с мострите подарък от Makeup да споделя, че така се случи, че направих 3 поръчки и пристигнаха всички мостри, които избрах и изглеждат нормално
Браво!Значи имате късмет.При мен от 5.Две бяха празни.Естествено,че ги информирах.И им казах,да не се излагат така.Вярно подарък,но все пак е грозно.Не можело да съм имала претенции към мострите.Аз претенции нямам,но да знаеш за проблема и пак да ги изпращаш е смешно.

# 533
Бих искала да благодаря на isa_iv за споделената оферта за Penhaligon's.
Повече от година все имах проблеми с тях, имаше бъгове по сайта, не минаваха някои плащания, ама сега са оправили нещата и съм много доволна. Днес (девет дни след поръчката) пратката пристигна на адрес с UPS (In Time). В София щеше да е по-бърза доставката, но не се оплаквам. Много културна опаковка, с етикетче ако реша да върна продукт, всичко е точно.

# 534
  • Карлово
Като стана въпрос за мострите от мейк ъп. Аз имах една поръчка, получих си 5 пълни мостри, но..
Вместо  Шанел шанс о тендър, получих о фреш.
При вас как е?
Не се оплаквам, само питам.

# 535
# 536
Като стана въпрос за мострите от мейк ъп. Аз имах една поръчка, получих си 5 пълни мостри, но..
При вас как е?
Не се оплаквам, само питам.
Аз в едната поръчка избрах о фреш като нямаше друг шанел и го получих, а в другите две изборът беше само о тендър и също го получих правилно.
Явно съм извадила късмет наистина... само една мостра на бонд №9 подозирам, че леко се е разляла, но беше стабилно опакована като бонбон и не мисля, че е отваряна.
Но като цяло съм съгласна, че не изглежда добре да обявиш някакви подаръци и те да не съм в добър вид или още по-зле

# 537
# 538

При мен обратното: дариха ме с 5 мостри Eau Tendre вместо Eau Fraiche, реших, че някой нов служител още не се е научил да прави разлика, че нали са доста подобни на външен вид.
Бях споделила, че малко след като пуснах поръчката получих мейл да ми кажат, че има грешка в изброяването на мострите, които ще ми включат. Трябваше по първоначалния опис да са пет вида, от всеки вид по 5 броя, вкл и Bond No.9, които мейкъп.бг продават по десетина лв. В случая нямам претенции за мострите, но не очаквах “грешката” да е във видовете, а в количествата…

# 539

Общи условия

Активация на акаунт