Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 135 - юни 2023)

• 102 292
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 705
Не знам за вас, но за мен е супер демотивиращо все едни и същи хора да печелят в игрите с бележки. Очевидно и ясно е, че е някак нечестно, макар и да не знам как точно. То няма смисъл тогава да купуваме каквото и да е било, като така и така ЧЕСТНО нямаме почти никакъв шанс за печалба. Особено там, където са десетина награди. Ще си цъкам капачки в кока-колата аз вече и дотам. Поне си купувам кока-кола, защото обичам да пия, а не, за да ми стои в шкафа, както близалките и бисквитките например.

Редактирам си мнението, за да кажа нещо, което забравих. Сайъс много ме разочароваха (ако бях спечелила, сигурно щях да го преглътна, но сега искам да си го кажа) - забавиха обявяването на печеливши (според мен умишлено, за да им генерираме трафик към страницата, като масово цъкаме да проверяваме дали има резултати) и накрая Славова изтропана там. Жалко, че вече съм с две бележки в новата им игра, но ако не бях, сега не бих регистрирала нито една!!!

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 11:46 от Yst_89

# 706
Така е,аз наскоро изхвърлих една огромна купчина бележки от година и нещо ами даже не мога да си спомня нещо да съм спечелила с тях просто безкрайно купуване,смятане,влачене,регистриране и накрая с торбата на боклука.
А дианчето вади бележката от 2000 година и каквото и душа иска си пише Simple Smile
Да не говорим за касиерките дето само дебнат кой няма да си прибере бележката,а при добро желание мога да си пускат на касата поне по няколко на ден.

# 707
Не знам за вас, но за мен е супер демотивиращо все едни и същи хора да печелят в игрите с бележки. Очевидно и ясно е, че е някак нечестно, макар и да не знам как точно. То няма смисъл тогава да купуваме каквото и да е било, като така и така ЧЕСТНО нямаме почти никакъв шанс за печалба. Особено там, където са десетина награди. Ще си цъкам капачки в кока-колата аз вече и дотам. Поне си купувам кока-кола, защото обичам да пия, а не, за да ми стои в шкафа, както близалките и бисквитките например.
Аз не играя в игри с покупка, ако не ми харесва продукта. Не че иначе играя много с покупки, де Simple Smile И досега не съм печелила в такава игра.
Аз да ви питам за този сайт с анкети Surveoo - някой ползва ли го, надежден ли е? Регистрирах се, но постоянно ми праща известия за анкети, а повечето други подобни рядко имат, и се чудех да не е някакъв спам или по-лошо Rolling Eyes

# 708
Дианчето я хванаха момичетата тук,че си рисува бележките и си пише каквото и трябва 🤬.
Руска и кланът са с човек в агенцията или хакват софтуера,друг начин не виждам за толкова "късмет".
Гаранция има и магазинерки и дребни тарикати дето регистрират всички цифри като номер,включително една и съща бележка на цялата рода.И оставаме към 5-10% честно играещи.
Само в милка участвам,над 15 участия за робота и още толкова за четеца 🤣.Ядем ги поне,ама пак е обезкуражаващо...

# 709
  • София
https://woobox.com/o9jfn7?fbclid=PAAaZSL7OxpEdE1NEmJAClDR-ldXLaz … dIgyDwc2L7bh5G2Z- Печеливши в играта на my day. Видях познати имена. И аз печеля. ♥️♥️♥️

# 710
  • Сливен
Влизам в приложението на Кк и какво да видя - всичко "разграбено", само комбо чадър+кърпа останали. Миналата седмица сякаш нямаше такава голяма активност. 😃

# 711
Миналата седмица видях игра закупуване на телефон Xiaomi 12... И регистрация за спечелване на награда.
Някой може ли да даде линк,че не я откривам сега?

# 712
Може да не съм преброила правилно,но в ограта на Мерилин ми се струва, че са раздадени само 97 ваучера!

# 713
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Орео са изтелили ваучерите за тази седмица

# 714
Влизам в приложението на Кк и какво да видя - всичко "разграбено", само комбо чадър+кърпа останали. Миналата седмица сякаш нямаше такава голяма активност. 😃
Миналата седмица имаше много повече "билети за участие" , а сега са драстично по-малко!

Може да не съм преброила правилно,но в ограта на Мерилин ми се струва, че са раздадени само 97 ваучера!
Обновяват ги всяка седмица - очакваме да ги обновят всичките печеливши заедно и с тези за телефоните - Успех на всички 🍀

# 715
Дианчето я хванаха момичетата тук,че си рисува бележките и си пише каквото и трябва 🤬.
Руска и кланът са с човек в агенцията или хакват софтуера,друг начин не виждам за толкова "късмет".
Гаранция има и магазинерки и дребни тарикати дето регистрират всички цифри като номер,включително една и съща бележка на цялата рода.И оставаме към 5-10% честно играещи.
Само в милка участвам,над 15 участия за робота и още толкова за четеца 🤣.Ядем ги поне,ама пак е обезкуражаващо...
Дианчето дори и да рисува бележките, как пък точно нея ще изтеглят? От хиляди бележки все тя. Има нещо гнило и тук.

# 716
Да, много е съмнително. Едни и същи имена, и все за големи награди. За Инстаграм не знам, играя от време на време, нищо не съм спечелила. Във ФБ също се въртят 10-тина имена, почти във всички томболи.

# 717
В инстаграм също все едни и същи хора печелят.Една инфлуенсърка maia_g на седмица печели по няколко награди.

# 718
В инстаграм също все едни и същи хора печелят.Една инфлуенсърка maia_g на седмица печели по няколко награди.

И аз нея съм я забелязала. На нейните игри - само по един коментар зачитала, обаче като играе в чужди игри поне по 20 коментара оставя. Много ми е смешна.

# 719
Днес най-накрая си получих ваучера за Озон от Орео. Мен и една съфорумка ни оставиха май последни, коректни са все пак. Днес успях да взема и две награди от истаграм, май до сега в един ден не съм получавала 3 награди, чудя се на кое да се зарадвам по напред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт