Искам да кажа...(207) през Юни 2023

• 40 231
  • 663
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
Добро утро ☕
И аз се загледах по постелката 😁
Последен ден, как бързо мина!
Днес ще водя щерката на ортодонт, да видим как ще продължим с лечението.
Довечера среща с момичетата и обратно в реалността!
Хубав ден от мен 🤗

# 106
Добро утро дами.
Буб, това е постелката. Препоръчвам с две ръце. в областта, където имаш проблем ще има загряване. Не я слущай Мари, най-добре е да се научиш да стъпваш на това, пак свързано с различните зони на тялото, които имат проекция върху ходилата ни.
Там където си спортен отбор имате ли? техните, т.нар. 'масажисти' са много в час. Те работят с много спортни травми и знаят къде да пипнат.

# 107
Добро утро!

Мина вчера. Преживяхме го.

Иска ми се вече да е петък...

Спооен ден, банда!

# 108
  • Canada
Иска ми се вече да е петък...

Вчера казах същото 🤗

За нула време ми замина целия отпускарски дзен 😁

Бубе, чудесна инициатива 🤩

Доматите и тиквичките са полудели, пу, пу!

Деси, мн за малко 😕

Хубав да е денят ви!

# 109
  • София
Добро утро!
И аз съм на мнение, че постелките помагат доста. Упоритост си трябва. Преди доста време един масажист беше подарил на баща ми подобна и аз я бях пробвала. Засилва доста кръвообръщението. Grinning
Нашата снощна среща за мен мина изнервящо. Американката нещо ме напрегна повече отколкото трябваше.
Тази вечер ще съм на родителска среща на малкия.

# 110
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, Тит, вашите постелки откъде са купувани, да не попадна на някое измислено подобие на такава из нета? Днес ще проверя и във физически санитарен магазин, но да имам и нещо резервно за справка.

Роди, дано днешната среща е по-приятна, макар че ме съмнява, обикновено са доста изнервящи.

Изпълнявам ей сега поръчка за шоколадов сладкиш и излизам малко да взема въздух, че ме стяга главата от сутринта.

Хубав да е денят ви!

# 111
  • На брега на реката
Тит, имаме отбор, но едва ли имат масажист. Имат само фелдшер или по новомь мед.техник, а на детския отбор, моята фризьорка, която сега учи за техник е мед.лице, та ... толкоз!

Поръчах постелката и ще си лежа. Аз обичам да ми е гадно! Joy

# 112
Моите ( аз имам няколко) са от щатския Амазон. Но и тук ги има.
Имам и едни топки, пак целите в досли ( ама остри), но нещо не мога да ги открия къде са.
Буб, нали разбра, хвърляш тениска, сутиен и лягаш. Трябва да има директен контакт с кожата.

# 113
Моята постелка е от сайт, на който не помня името. Тит, не знаех, че трябва на голо.
Деси, лек път на вас.

# 114
  • гр.София
Минахме през ортодонта, челюстта се е разширила, говора се е подобрил, остава само двата кучешки зъба да се намесят, засега не се налагат брекети 🙂 продължава със шините.
Опънах се на диванчето да си почина 😁
Благодаря Мари, утре сутринта летим✈️
Държа се като знам, че след месец и половина се връщам пак 😎 тогава за три седмици!

# 115
Моята постелка е от сайт, на който не помня името. Тит, не знаех, че трябва на голо.

ти пък. Нали като ходиш на иглотерапия ти слагат иглите директно на кожата. Това е по съшата логика, само дето 1200 пинчета ти се забиват. Мисля, че толкова бяха пинчетата, а самите бутончета са като цветовете на лотос- те и нумерология са вложили в това.

Лек път Деси.
Моята шина такова главоболие ми докарва като не я нося. Ама няма да си признавам пред зъболякаря ми.

# 116
Тит, разсмя ме. Представих си се, мен всичко ме боли, само по чорапи трябва да стоя, ако ще си взимам постелка;)
Деси, радвам ви се искрено и много.
Бях до Софията, отметнах преглед и шопинг, сега трябва да се яде;)

# 117
  • На брега на реката
Утре ще ми дойде постелката ще се просна възнак и то дибидюс, пък да видим!

Да ви си пофаля, че си купих робот за прозорци. Ей, много готина шукарийка. Чудна работа върши. За час време изми остъклението и прозорците на хола. Вярно е, че аз по-бързо ще го свърша, но остъклението е много тегаво, че за да го изчистя, сядам на перваза и повече от половината вися отвън.
Ще ми е отмяна,  че и без това ми тръпнат ръцете.

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 22:00 от Бубoлина

# 118
  • при моите деца .....
Привет!
Нямам време да пиша....
Но все за полезни неща чета...
Робот за прозорци ми е мечта, както и прахосмукачка робот и сушилна...
Искам да ходя на йога, при нас няма, а сама не ми се получава...
За постелката чакам отзиви.... кекава съм на течение, все съм схваната...
Кака се прибра и съм сама с Митето.....
Наздраве!

# 119
Ние в къщи имаме всякакви роботчета. Заради раб отчетата всички мебели са повдигнати -няма такъв кеф. Имах едно за миене на подове, ами продадох го. Миналата година ММ ми поръча една миячка за под от САЩ- много ми е удобна, а и вървеше с едни препарати, мирише страхотно

Общи условия

Активация на акаунт