Звездни Компромати - Юни'23

• 266 171
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 095
Кортни Кокс оцеля. Карън-ите заминаха.

# 1 096
Гледам Бригада нов дом. Мария Силвестър бременна ли е, от кого? И халка ми се видя, за кого се е омъжила?

Те я бяха набедили преди 2 години, че пак била бременна от 27-годишния си приятел тогава. Оказа се, че просто била напълняла и имала инсулинова резистентност.

# 1 097
Сега видях Мика Стоичкова хваната за ръка с младеж на не повече от 30г.
На живо устата ѝ изглежда доста несполучлива, тип Ивайла Бакалова набръчкана.
Мика е на 34 години, та трийсет годишен дори не е агнешко за нея. Simple Smile

# 1 098
Мария Силвестър: Не съм бременна, надебелях заради болест!

# 1 099
Това е информация от стари статии. Виж датата!
Не съм гледала скоро бригада "Нов дом" и не знам колко бременна изглежда.

# 1 100
  • Sofia
Повторения са епизодите.

# 1 101
Николета хич не я жаля от злобни коментари. Не беше много далеч времето, когато беше изпляскала
 статус:"Спя с мъжа ти, к*чко!" или нещо подобно към Алисия.

# 1 102
  • София
То едва ли някой я жали, аз просто се чудя колко трябва да ти е скапан живота, че да обикаляш профилите на разни бръмчалки и да им обясняваш от колко пластични операции имат нужда децата им. Болна история.

# 1 103
За показ на тая Диор чанта какво чекнене с ръка

# 1 104
Много грозна чанта, нищо, че сигурно е ултра скъпа.

# 1 105
Еми точно това сиво/лилаво явно е от стара колекция но нещо такова https://www.dior.com/en_bg/fashion/products/M0565ORGO_M89E-mediu … everse-embroidery

# 1 106
Чантата е хубава, но никак не отива на това хипер неглиже екипче. Според мен lady dior е за поне една идея по-така облекло.

# 1 107
  • София
За мен точно тази серия, предвид дългата дръжка и материала, от който е изработена, си е баш за неглиже екипчето и хич не би подхождала на нещо по- официално.

# 1 108
  • Варна
Чантата е хубава, но никак не отива на това хипер неглиже екипче. Според мен lady dior е за поне една идея по-така облекло.
На мен точно обратното- много ми харесва как я е съчетала ,включително с кецовете, а ризата й е страхотна !

# 1 109
Кецовете са от същата серия на Диор Simple Smile На мен не ми допадат дънковите гащи.

Общи условия

Активация на акаунт