Звездни Компромати - Юни'23

• 266 175
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Варна
Ама те и звездите обичат манджи. Не виждам какъв е проблема да носиш Прада и да обичаш, да хапваш домати с ориз. Много тесногръдо.

Маме, + 1000 😘

# 1 081
Имах предвид, че не е хубаво на снимката, нито е видимо апетитно ястието. Иначе е ясно, че всеки си яде всичко. Повечето обикновени домакини снимат къде по-яки чинии. На мен самата не ми е страст готвенето и не си ги снимам хич.

# 1 082
Това, че е снимала бъркоч, не е причина някой да ѝ влиза с бутонките. Безплатна психотерапия, прикрита под “градивна критика” никой не е длъжен да търпи, та такива си заслужават да ги пернат в отговор през зъбите.

# 1 083
Аз не съм чела какво са й писали. Николета едно време ръсеше невероятни простотии, сега че веднъж се е случило и на нея, сигурно е за да види как е от другата страна Simple Smile При това ако е за някакво ядене, смешна работа.

# 1 084
Можеше и да подмине коментара с достойнство.

Една Никол, която има нужда от коафьор и сресване:

Скрит текст:

# 1 085
Никол е попрекалила с ботокса.

# 1 086
Всички публични личности имат такива случаи със заядливи или конфликтни коментиращи, разликата е в реакцията.

# 1 087
  • Варна
Ми може да не е била на кеф. Сякаш вие сте постоянно хрисими и отзивчиви.
Не я харесвам по принцип, но това не означава, че щом е Николета трябва да е лошо.

# 1 088
  • Враца
Княгиня Калина и Китин Муньос на гала-вечеря на Експлорърс клуб.
Тя е била приета за член и е държала реч.
Отново е облечена във вариант на носия, съчетана с кърпа за глава, която няма общо с носия.
Обича си ги тия дрехи и това е.
Някога сватбената й рокля беше много интересна и й отиваше. Но мислех, че е само за уважение към българските традиции. Ето, че и до ден днешен Калина се облича с подобни дрехи на всяко публично събитие. Странна птица, но ми изглежда много отдадена на обичта си към България и българските традиции. За което голямо Браво от мен!
Имат възможности да живеят където си искат- и пари имат, и езици знаят, и познанства и образование имат... но те в гората до Самоков.

https://eva.bg/article/44669-Knyaginya-Kalina-be-prieta-v-Eksplo … yos-s-nominatsiya

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 12:45 от Трън в Очите

# 1 089
Никол Буклата спешно трябва да смени фризьора. Има хубава коса, но прическата е потресаваща. Тези букли сигурно до пенсия ще ги върти.
 Златка не знам как точно се е включила в благотворителност, но знам един случай в който беше дала.....5 лв.🙄🙄🙄

# 1 090
Дори и да не се включи със средства , а само да сподели инициатива за благотворителност пак е добре , защото има много последователи , явно има и такива , които отказват.

# 1 091
Защо намесвате детето със Златка?
Има си тема, дискутирайте там.

# 1 092
Гледам Бригада нов дом. Мария Силвестър бременна ли е, от кого? И халка ми се видя, за кого се е омъжила?

# 1 093
Сега видях Мика Стоичкова хваната за ръка с младеж на не повече от 30г.
На живо устата ѝ изглежда доста несполучлива, тип Ивайла Бакалова набръчкана.

# 1 094
Най-сексапилната жена за 1995 г. според сп. "Playboy" – Кортни Кокс на 59

Общи условия

Активация на акаунт