Звездни Компромати - Юни'23

• 266 156
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 125
  • До морето
Ееее, така се радвам за Есил -30 години по-късно пак намери къде да обуе любимите си гащи с дупка!!!!

# 1 126
На мен си ми прилича точно на Мила, облечена с екипчето от последното си видео Покемон.

# 1 127
Не разбирам точно пък Есил какво прави на прайда освен да си разходи жълтия костюм ...

# 1 128
Есил, от друг ъгъл
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 08:59 от Фрау К

# 1 129
Ам на мен ми мяса като на модно ревю за топ тоалети на магистрални трудовачки😅😱🤪

Есил … какво е това желание да показваш задиника си на 50 години. При положение, че не е като да не сме го виждали. Промяна спрямо възрастта кога?! Малко, не очаквам чак прилично да се облича🤣

# 1 130
Последният кадър ми напомни на епизод от Сексът и градът. Саманта започна да излиза с един възрастен господин. Стигнаха до леглото, той стана за малко и тогава Саманта му видя увисналия з@дник. Избяга с 300 Joy

# 1 131
Само на мен ли ми прилича на Jeffree Star? Joy
Не в гръб разбира се 👀
Есил, от друг ъгъл
Скрит текст:

# 1 132
Звездата на UFC Конър Макгрегър е обвинен от жена в изнасилване. Тя твърди че той я завел в тоалетната на заведение, където я принудил да му прави орален секс. Адвокатите му обаче разпространиха клип, в който въпросната жена седи на една маса с Конър, само половин час след предполагаемото насилие във видимо добро настроение, докато държи напитка и разговаря с него.

# 1 133
Мъжете в днешно време, явно трябва за снимат всяка минута от срещата си с жена. Това е страшно.

# 1 134
Радина Денкова и синът й Калоян на организиран от тях медицински семинар. Радина е с костюм с нещо като опашка.
Скрит текст:

# 1 135
Хайде малко за събуждане..с един истински мъж: https://www.instagram.com/p/Cs_ZWUEolqg/
И един зрелищен и красив момент от концерт на Хари Стайлс.https://www.instagram.com/p/CiMrJAKvTaL/ Най-великата песен на Куин!
Много красота и в двата клипа.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 23:09 от bubanka

# 1 136
Мъжете в днешно време, явно трябва за снимат всяка минута от срещата си с жена. Това е страшно.
Така ще е, докато за фалшиви обвинения за насилие и изнасилване, не се носи същата съдебна отговорност, както и за истинските.

# 1 137
  • софия
Отдавна се премина границата. За съжаление това носи обратния ефект - всяко оплакване ще носи съмнение, дори и да е основателно. Превъртяха играта.

# 1 138
  • Glasgow
Роксана на прайда
Скрит текст:

# 1 139
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт