Звездни Компромати - Юни'23

• 264 571
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 785
Шакира не се държи много класно, но си е нейно право да реагира на гадната ситуация както желае. Не мисля, че е жена без грешки. Очевидно се смята за мегастар и Пике иска някоя без толкова претенции, та и той да се почувства звезда (каквато е в неговите среди). Обаче да тършуваш из дома на някой и да водиш жени в дома, където отглеждаш децата си, е гадно и предизвиква гадни реакции.

# 1 786
  • Варна
Кажете ми Том Круз на кой е започнал да прилича от очите нагоре?

Много ми прилича на някой, но не мога да се сетя на кой.

# 1 787

Сега като го спомена се загледах. Тръмп?

# 1 788
  • Bayern

На моменти ми прилича на  Jerry O'Connell  
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 11:18 от ROSHLA2006

# 1 789

Не знам защо, но се сетих за Дейвид Хаселхоф.

# 1 790
Ако го гушне под мишница.

# 1 791
На Славито Василев с поршето му забранили да се вижда с Вътова? Е това е много яка клюка 😆

# 1 792
Вътова демонстрира супер мили отношения с мъжа си навсякъде на живо. Колко са истински, те си знаят.

# 1 793
На Славито Василев с поршето му забранили да се вижда с Вътова? Е това е много яка клюка 😆
Жена му ли?

# 1 794
Скрит текст:
Говори се, че е бил със Славена Вътова.
И аз съм го чувала това за Бербатов.
Славена Вътова много ще ми падне в очите, ако наистина се пробва при богати мъже със семейства.
Със Слави Василев допуснах, че може да се е влюбила, но този поход явно продължава и не ѝ прави чест.
А за Бербатов възмущение? Той я търси също. Това с него е от доста време.
Вътова има репутация на манекенките от муренските времена.Това е добре известно в определени среди. На Слави Василев му е било изрично забранено да продължи да излиза с нея точно заради "професията й".

При Бербатов мотивът е привличане, докато при Славена мотивът е банковата му сметка.
Това ме възмущава повече в нейния случай.

# 1 795
  • Berlin
Ама това е някаква стара история, не сега, нали така?

# 1 796
Откъде знаете мотивите и ? Бербатов в хубав мъж .

# 1 797
Според мен е добре всеки да споделя неща, на които е бил свидетел.
Бербатов съм го виждала да се задява едно време с една хостеса в известен столичен клуб, със сигурност е имало продължение. Тогава не беше женен.
Виждала съм една друга личност, уж моделка, която не коментирате често, но сте добре настроени към нея, да си търси богати спонсори в лъскавите заведения. Веднъж я беше награбил един известен (тогава да е бил на 50) жълт журналист, който не спря да я мачка и да й бърника в бельото. Толкова гнусно нещо не бях виждала.
Тя после се направи на света вода и се омъжи за някакъв богаташ, даже дете му роди.
Таа, това съм го видяла с очите си и не е някаква неистинна клюка, но да спрягаме Славена, че практикува древна професия за пари, при положение, че жената си има достатъчно (нон стоп участва в големи формати предавания), направо е грозно.
То всичките ги изкарахте елитни магистралки.

Десислава и младото момче дали са заедно още ?
Много в симпатичен той, но и тя си остана чаровна, въпреки килограмите.

# 1 798
  • София
Не са заедно.

# 1 799
  • Враца
Сутринта при Сашо и Деси по БТВ Димитър Тодоринов (много е сексапилен този мъж, и гласът му е страхотен) разказа една вдигаща кръвното история, свързана с Лили Иванова. Как в деня преди концерта при него тя му звъннала и му казала, че астроложката й забранила да има концерт и тя се отказвала.
Той по много деликатен и спокоен начин е реагирал- обяснил й, че астроложката не е предвидила и неговото разположение на звездите, защото концертът бил и негов, та така я е убедил.
До тук с мита за професионализма на тази възхвалявана дама.
Няма да казвам името на другата такава дама, на която ми заприлича- казвала е, че си ражда децапа според астрологията и т.н. Не е комплимент.
Само да уточня- нямам против нумерология, таро, астрология и каквото се сетите, но ПРЕДВАРИТЕЛНО да се мисли. Ако решаваш предния ден да отмениш концерт, за който стотина души чакат, а един човек е заложил бизнеса си на него- по- добре да работиш нещо друго, за което не си даваш г....за под наем.

Общи условия

Активация на акаунт