Звездни Компромати - Юни'23

• 266 269
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 780
Веднъж срещнах Мик Хъкнал от Симпли Ред в един хотел в Гърция със семейството му. Сетих се, че той имаше връзка с Адриана Скленарикова (преди или след Карембьо).

# 781
То не е само височината, Скленарикова е като гигант пред този младеж.

# 782
  • Berlin
То този кадър изглежда малко фейк, ама е истина. Ходих да гледам в YouTube и са си точно така… А това е актьорът, който има един скеч със Stromae, https://youtu.be/U6VI8N1MUy4

# 783
Има много филми, участва в *Амели Пулен* също с Одри Тоту.

# 784
Да, и в "Астерикс и Обеликс", и много други филми. Известен комедиен актьор е от повече от 20 години, не е младеж.

# 785
А това Иво Димчев ли е?

Скрит текст:
Halal да му е ... Flushed Joy

# 786
Майката на Преслава

# 787
За мен тази двойка са толкова неподходящи един за друг...
Няма нищо общо между тях, най-малко химия.
Не знам какво може да ги свързва заедно.
Наистина си e за чудене. Този позьор и тази застаряваща Барби къде намериха пресечната си точка? Сигурно той е доволен от това, че популярна русокоса хубавица, дето я ''дават по телевизора'', e с него, тя пък си мисли, че щом интелигентен мъж я е харесал, значи е видял нейния много много дълбоко скрит интелект и те така си живуркат в тоя забавен театър. Но щом се обичат младите...

# 788
Миричка Добрева много надута в лице

Валериевата какво иска да каже с Рефрешинг под тая анимационна снимка?!

Цеци Красимирова.

# 789
Имам котка, обичам котки, обаче от такива, като на Цецка ме побиват тръпки.

# 790
Валериева да не е с ново Д ?

# 791
Видях Цеци скоро, нищо общо със снимките.
Ако не са очите и гривата ѝ е съвсем обикновена жена.

# 792
Снимката на Валериева не е анимационна. Това е формата на тялото й. След като си сложи дупе преди години, скоро си направи процедура в Турция за изтегляне на мазнината от талията и слагане в дупето и гърдите

# 793
Ами не знам но мяса  на пластмасовото Барби на щерка ми. Нещо плашещо има в тялото и

# 794
  • София
Дори и пластмасовото Барби е по-хармонично и приятно. Ама който плаща, той поръчва музиката🤗

Общи условия

Активация на акаунт