Звездни Компромати - Юни'23

• 266 247
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 945
Ето го банския на Лили
https://lavelabeachwear.com/product/chloe/?v=461b1990fe86
Редовно ги рекламира.

# 946
Сутринта по btv слушах Луиза Григорова - Макариев отново с призив да не се филтрираме в соц.мрежи. Та тя коментираше една звезда, която е харесвала много, но когато я видяла на живо била ниска, закръглена, с лоша кожа, но и с 20 човека екип, които се грижели за всеки косъм по главата й.
Та се чудя коя ли е тази звезда? Не можах да измисля, понеже не съм ги виждала на живо.

# 947
За какво му е на Кристиано Джорджина? Освен като скъпоплатена бавачка или параван. Не изглеждат влюбени. Не виждам причина да не може да има още деца от друга жена. Явно харесва многото деца. Според мен до края на годината са финито.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:09 от Linda*kiss

# 948
На Светла миглите са като нарисувани от тригодишно дете.

# 949
  • София
За какво му е на Кристиано Джорджина?
Въпросът по-скоро е защо му е изобщо жена. Sunglasses

# 950
  • София
Защото  обожава майка си, а тя е силно религиозна.

Иначе чуденето ми за децата беше точно, защото избира да има няколко от сурогати и да са си само негови, та не съм сигурна че ще е ок със споделено попечителство.

# 951
Изключително многозначително представяне на Николета
Скрит текст:

По-добре наистина да се снима в гръб, в лице вече изглежда много изморена от живота.

# 952
  • София
Клип на Синди Крофорд и Ричард Гиър
Хубава двойка са били и изглеждат и много влюбени
Скрит текст:
Кобилкина не се оглежда за нов муж, да не си помислите нещо.
Скрит текст:
Патрашкова нещо има да си каже
Скрит текст:

# 953
На Роналдо явно му харесва да има голямо семейство и много деца. Само че за да се получава, те имат нужда от женски образ, от майка. Ама не точно бавачка, а нещо повече. Филип Кирков така си взе някаква приятелка да гледа неговите близнаци, която не е със статут на бавачка, а нещо като жена му, ама не му е съвсем жена 😂

# 954
Защото  обожава майка си, а тя е силно религиозна.
Иначе чуденето ми за децата беше точно, защото избира да има няколко от сурогати и да са си само негови, та не съм сигурна че ще е ок със споделено попечителство.
И според мен той би предпочел децата да са при него. Но предвид, че заради кариерата си не може да прекарва време с тях, му трябва или бавачка или Джорджина. Тя явно е вирнала носа и той й напомня да си знае мястото.
На Роналдо явно му харесва да има голямо семейство и много деца. Само че за да се получава, те имат нужда от женски образ, от майка. Ама не точно бавачка, а нещо повече. Филип Кирков така си взе някаква приятелка да гледа неговите близнаци, която не е със статут на бавачка, а нещо като жена му, ама не му е съвсем жена 😂
Може би го прави заради децата наистина. Личи, че не са заедно извън споразумението им. Не са и женени. Жена, която гледа децата, но не е любима, е повече бавачка, възпитателница.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:36 от Linda*kiss

# 955
  • София
Бавачка или Джорджина?
Те със сигурност имат много бавачки, майка му и сестра му също много се грижат за децата е споделял.

# 956
Бавачка и параван.

# 957
  • гр.Пловдив
Светлето Гущер този нос за нищо го няма -сигурно има към 10-15 сериозни намеси -скъсяване,изтъняване,пилене,скосяване -всеки път ми изглежда супер нов и различно й стои

# 958
Чета за имението в Малибу на Джей Зи и Бионсе. Много скъпо, много голямо, а на мен ми прилича малко на бункер и на където и да се обърнеш си обграден от бетон. Това ли е новото модерно не знам, ама очаквах друго да видя.

# 959
Няма никакъв уют,само бетон.

Общи условия

Активация на акаунт