Звездни Компромати - Юни'23

• 266 280
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 960
  • Враца
Чета за имението в Малибу на Джей Зи и Бионсе. Много скъпо, много голямо, а на мен ми прилича малко на бункер и на където и да се обърнеш си обграден от бетон. Това ли е новото модерно не знам, ама очаквах друго да видя.

Най-отвратително-грозната богаташка къща, която съм виждала!
Има много красиви и идеално оформени минималистични и супер-модерни къщи за милиони.
Това е някакво извращение!

# 961
Светлето
Скрит текст:
Не знам откъде тръгна слухът, че е родила. Вчера я видях с този аутфит и беше доста бременна

# 962
Чета за имението в Малибу на Джей Зи и Бионсе. Много скъпо, много голямо, а на мен ми прилича малко на бункер и на където и да се обърнеш си обграден от бетон. Това ли е новото модерно не знам, ама очаквах друго да видя.
Военна база
Скрит текст:

Военна база с панорама 😂
Скрит текст:

Представям си как двамата се разхождат безмълвни с тъмни очила по коридорите като терминатори и сядат да закусват, без да си проронят нито дума.👽
Скрит текст:

# 963
Не ги харесвам и двамата. Особено след скандала за изневярата на Джей Зи - много кризисен ПР, ще кажеш, че й е бил верен дотогава. Беше вповече лицемерието за личностното израстване за единия имидж и парите, които идват с това да са двойка. Сляпата вълна подкрепа към нея за това, че остана с Джей Зи само ми затвърди мнението за нивото на просперитет на фенките й, с което и имиджът й олекна. А детето им се държа нагло на едно раздаване на награди.

# 964
И аз специално Бионсе никога не съм я харесвала и все се чудих на прехласването по нея. С творчеството на Джей Зи не съм толкова запозната.

# 965
За нея е най-важно да е най-скъпото, а не най-красивото.

# 966
Не мога да повярвам, че човек с възможности по избор би живял в тоя бетонен хамбар, не знам архитектите какво са искали да кажат с тази си творба.

# 967
Бионсе и муж,  са еманация на кича. Не знам защо се учудвате.

# 968
На Мария Шарапова къщата беше същият бетон, явно такъв е тренда .... вие глигани в анцузи какво разбирате от мода в строителството. Аз ако живея в такава сивота, ще изпадна в депресия, пък и най-скъпото имение да е това.

# 969
Ако ми го подарят, хич няма да съм недоволна, бързо ще свикна 😁.

# 970
  • Glasgow
Нямах честта да посетя мавзолея на младини, но нещо такова си го представям. На Кание и новата жена би отивало

# 971
  • София
Може да има функции на бомбоубежище или при ядрена атака.

# 972
Домът им прилича на административна сграда, но аз харесвам такива. С удоволствие бих живяла там. Само да не е толкова близо водата до мен, че ме хваща страх. Страх имам и от претрупани с финтифлюшки и дреболии къщи. Направо ме задушават.
Добре, че има дизайнери за всеки вкус.

# 973
Ето го и на Шарапова домът - същите бетонни стени :

https://eva.bg/article/37478-V-doma-na-Mariya-Sharapova

# 974
  • Враца
Ето го и на Шарапова домът - същите бетонни стени :

https://eva.bg/article/37478-V-doma-na-Mariya-Sharapova

При нея е доста по-умерено. Макар стените да са бетонни, домът изглежда уютен и функционален по модерен начин.
И аз не обичам "финтифлюшки" и натрупани твърде много вещи на видимо място, ОКР-то ми се бунтува даже като ги видя, камо ли да живея така. Но нещо по средата между "претрупано" и твърде аскетично ми е ОК.
Предната къща изглежда като бункер. На мен много ми прилича на един доста зловещ музей на Холокоста в Берлин, който музей се намира под земята, но над него, над земята, има едни бетонни блокове, които са с формата на гробове, но издадени нагоре. И между тях се ходи по едни пътечки и е много въздействащо по един тъжен начин. Някои от блоковете се издигат на 2-3 метра нагоре и е точно задушаващо между тях.

https://www.historyhit.com/locations/the-holocaust-memorial-berlin/

Общи условия

Активация на акаунт