Звездни Компромати - Юни'23

• 266 213
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 990

Светлето
Скрит текст:
Светлето хубаво се е тунинговала навсякъде, но не можа ли да направи нещо за тоя Страбизъм?

Домът на Шарапова ще ви се  стори страхотен, ако видите този на известната руска балерина Анастасия Волочкова:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 18:31 от Карла_Карла

# 991
  • София
Роналдо при все, че ми е мега неприятен, не е стиснат по отношение на семейството си и цялата му рода.

Beauty Queen, начинът, по който се изрази тогава Киркоров, ме остави с впечатлението, че жената е родната майка на децата. И той малко като Путин, потаен, но децата изглеждаха щастливи и възпитани.

Аз следвам Максим Галкин, мъжът на Алла. За него също много се говореше, че е на другия бряг. Техните деца са страхотни хлапета, той много се занимава с тях, докато Алла някак ми стои в периферията по отношение на родителството, но може би е от факта, че не обича да влиза в кадър заради пустата суета.

# 992
Руската балерина само от изкуство ли е успяла да си обзаведе такъв дом?

# 993
  • До морето
Ей на това му викам аз "Руски шукаритет". Варна и околията са пълни с такива имоти. То са огледала, ангели, корони, колони и мрамор в изобилие. Всичко това  придружено с шарени тапети и обилно позлатено.

# 994
Е,как го е обзавела дома балерината-със шпагати.Сама го каза в едно интервю.

# 995
На мен дома на рускинята ми прилича на дома на Емрах Стораро (малкият син на Тони Стораро), показваха го в едно предаване, но пак беше по- добре от този на рускинята.

# 996
На Киркоров децата са със 7 мес. разлика. Жената, живееща с фамилията май отдавна я няма. А Галкини са фантастични, но както казва самата Алла: една е Пугачова😀

# 997
  • София
Салма Хайек
Скрит текст:
Марк Ръфало празнува 23 години от сватбата със Санрайз Когни
Скрит текст:

Ирина Шейк
Скрит текст:

Златка Д. рекламира солариум
Скрит текст:
Анастасия Волочкова освен балерина е участвала в много реалити-шоута
като участник и съдия. Беше женена за милионер-баща на дъщеря й.
Има издадени книги.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 11:00 от lite16

# 998
Харисън Форд и Калиста Флокхарт
Скрит текст:

Мадс Микелсен
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Мегън Фокс
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Дженифър Гарнър
Скрит текст:

Елизабет Олсън
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:

Мик Джагър и семейство
Скрит текст:

Ким Катрал
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Скалата и дъщеря
Скрит текст:
Том Круз
Скрит текст:

Джесика Частейн
Скрит текст:

# 999
Това наистина ли е Калиста? Не прилича на себе си.
Том Круз не остарява никак добре.
Джесика Частейн много ми харесва с тези вълни.

# 1 000
Том наистина остарява лошо. Ирина никога не съм я харесвала и не разбирам какво толкова й виждат. Единствено Дженифър Гарнър изглежда нормално и естествено красива.

# 1 001
  • София
Ирина Шейк има много изморен вид.Не разбирам кое толкова я изморява.Много я харесвах преди.Сега изглежда тъжно,но в тяло е супер 🥰.

# 1 002
Ирина Шейк изглежда някак състарена. А и тези назолабиални бръчки допълнително / или именно заради тях / и клепачите допринасят за общото излъчване на умора.

# 1 003
  • софия
Том Круз с перука ли е?

# 1 004
Том най-после е започнал да остарява 😆, а това наистина изглежда като перука. А Нина сякаш става все по-слаба и изпита в лице.

А тези двамата май се срещат доста често, когато Иън не е в къщата си в гората. Жалко, че без Нина .

Общи условия

Активация на акаунт