Звездни Компромати - Юни'23

• 266 310
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 705
За мен тази двойка са толкова неподходящи един за друг...
Няма нищо общо между тях, най-малко химия.
Не знам какво може да ги свързва заедно.
Физика.
Дано поне се задържат двамата максимално дълго, та по естествен път да отпаднат от любопитните обективи. Сами по себе си, а и в двойка, не са ми интересни.

# 706
Изглеждат нелепо-той с костюм, а тя все едно е нямала време да се облече.

# 707
В кой читав ресторант биха я пуснали в този вид?

# 708
Може да е отворен само за тях. Имат пари-угаждат си.

# 709
Меган Фокс
Скрит текст:

# 710
  • Glasgow
Бащата на децата я е защитил, вчера четох.

# 711
Бащата на децата я е защитил, вчера четох.
И трите ли са момчета и искат да носят момичешки дрехи и дълги коси или как?

# 712
  • Glasgow
И трите да, а някакъв обвинява майката, че е нейна идея и тя ги кара.

# 713
Хмм, а каква е вероятността всичките деца в едно семейство да са с различна ориентация? Струва ми се, че клони към 0. И нямам предвид единствено Мегън Фокс.

# 714
Явно и аз съм консерва и бих си помислила същото като човека, но не бих го казала.
Мисля като pticasprujina.

# 715
  • Glasgow
Тя казва, че просто ги мотивират да изразяват себе си- чрез стил, дрехи. Че как се обличат няма общо със сексуалността и пола, т.е засега са си момчета, които се обличат с рокли , не са с различна ориентация. Те са и доста малки

# 716
Ами не е ли работа на майката все пак да подтиква децата си да се обличат и възприемат според биологичния си пол. Ако като пораснат те толкова искат да се “изразяват” чрез обличане в странни дрехи - хубаво. Но на тази възраст децата според мен просто имат прищявки. Няма нужда да се угажда на всичко. Нали трябва да възпиташ.детето, че има и ограничения, а не да позволиш разрушаването на всички граници. Детето няма да стане по-щастливо. Само по-объркано.

# 717
  • До морето
3 от 3 са момчета, които искат да носят рокли и дълги коси, а един мармот завива шоколада......

# 718
Аз също си мотивирам децата да избират сами подходящи дрехи спрямо пол, сезон.
Като я гледат майка си и оня циркаджия Машин гън или какъвто е там, нищо чудно че са толкова объркани.

# 719
На едно момче ако всичките му дрехи са рокли как да се облече? А дрехите се купуват от родителите, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт