Звездни Компромати - Юни'23

• 266 194
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 020
На мен Ирина много ви харесва. Изглежда чудесно, все пак е почти на 40.

# 1 021
  • София
Викаш взела-дала..

Жалко за Ал Пачино, че не му пука грам за външния му вид.

# 1 022
Доколкото знам известните руски спортисти и творци- певци, балерини/балетисти, актьори, гладни и бедни няма. Още от соц време са блестящи и богати.
И при турските е така. Пазарът е голям. Вкусът, амбицията и целите са с други мащаби.
Но аз не изключвам и някоя странична "холивудска" дейност при балерината. То в България жени с достъп до красиви момичета pimp-ват, че в Русия ли няма. От друга страна жената е била женена за милионер. Съвсем нормално е да има такива възможности.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 10:27 от Linda*kiss

# 1 023
Човека е на 83 години и изглежда на годините си. Може да му треперят ръцете. Ако са били на ресторант, може да се е накапал. Не знам как правите такива генерални изводи, че е мърляв.

# 1 024
  • София
Лицето на Ирина е изгубило свежест и блясък, напоследък изглежда повяхнало и както вече казаха - уморено. И това надали има общо с възрастта. Просто излъчването й е различно, може пък да минава през труден период жената и да са я налегнали грижи.

# 1 025
  • In The Middle Of Nowhere
Прочетох, че тази на Ал Пачино е родила вече, а на едно място, че бебето се казва Роман..

Бившата на Рачков Анита и дъщерята на Ваня Червенкова се впускат в бизнеса с недвижими имоти, станали брокерки...

# 1 026
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Прочетох, че тази на Ал Пачино е родила вече, а на едно място, че бебето се казва Роман..

Бившата на Рачков Анита и дъщерята на Ваня Червенкова се впускат в бизнеса с недвижими имоти, станали брокерки...
  Брокерка звучи престижно Grinning Не са просто бръмчалки...

# 1 027
Вече и костюмите при мъжете не са това, което бяха Joy
Скрит текст:

# 1 028
Мерси от мъже в такива костюми!

# 1 029
Много, много грозен мъжки костюм, а си мислех че по - грозни от тесните 7/8 мъжки панталони на боси мокасини няма.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 05:58 от Benichka56

# 1 030
  • София
Тина Кунаки
Скрит текст:
Деми Ловато
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Ники Хилтън
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Дейвид Бекъм и Харпър
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
г-жа Мъск
Скрит текст:
Наталия Водянова
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Ким К. без грим и дъщеря ѝ
Скрит текст:

# 1 031
  • Glasgow
Деми Ловато вече пак била she/her, защото се изморила да обяснява на хората за they/them. Ако наистина си non binary какво ти дреме за хората, явно някаква моментна вълна е било.

# 1 032
  • Berlin
Ох, кои са Валентина и Стоян и какво е “love on the brain”?😬

# 1 033
Мен ме потресе цветът и тоя колан.
Първо като го видях и си помислих, че е коафьора Кондаков.

Иначе са създатели на месечна кутия Bellebox.
От Бургас и морето.
Татко му е шеф в Лукойл, не е от случайните Grinning.

Стайлинга е на сестра му, завършила мода в Италия, а сега в Сингапур.

# 1 034
Чудех се дали да напиша мнението си за костюма на този непознат за мен Стоян след коментарите ви, но ето, пиша го: много ми харесва и цвят, и модел. И Стоян не е зле като външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт