Звездни Компромати - Юни'23

• 266 207
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 005
  • На морето!
На мен дома на рускинята ми прилича на дома на Емрах Стораро (малкият син на Тони Стораро), показваха го в едно предаване, но пак беше по- добре от този на рускинята.
Не ме изненадва, че световноизвестна балерина може да си позволи такъв стандарт на живот, но съм искрено изненадана, че синът на Тони Стораро също има тази възможност. Неприятни са коментарите, че тя с "шпагати", а той с какво- с талант ли?

# 1 006
  • Glasgow
Слуховете са, че менажира чужди шпагати, така да го кажа

# 1 007
  • Berlin
Том Круз остарява лошо ли? На 60г започна да остарява, да, време му беше.😂
Искам аз устни като на Ирина, ама лекинко по-малки, много ми харесват. Плътни, дебели, не си личи това пълнене като при патешката човка. Имах късмета да видя на живо такива устни на две жени скоро в автобуса. Ами не изглежда добре без червило и много личи, че не е естествено. Горният контур в средата на устната сякаш го нямаше. Почнах да се питам какви са им били устните преди, че са си причинили това, а не беше прекалено и все пак.🤔

# 1 008
  • София
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Ал Пачино с младото гадже
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:

Мишел Пфайфър
Скрит текст:
Глория Естефан
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Мат Деймън с жена му
Скрит текст:

# 1 009
  • Glasgow
На Ирина (ако за Шейк говорите) са истински. Познавам такива с истински (цяло семейство с такива устни) и има един недостатък, едно плюнчене в ъглите като говорят бързо🤭🤣не знам при всички с такива устни ли е

# 1 010
Мат Деймън по едно време много се беше налял откъм кг, но сега пак е в супер форма. Двамата с жена му са много симпатична двойка.
Не мога да кажа същото за Ал Пачино и младо гадже. Там сякаш положението е, че внучето се грижи за дядо си...

# 1 011
  • Sofia
Ирина има този празен поглед на вряла, кипяла и претръпнала жена. Като цяло е грубовата, затова много и отива стила, в който се носи с кожени дрехи , кубинки и тежки платформи.

# 1 012
Харесвам Ал Пачино,но на последните снимки ми е като клошар.Даже с лекета по пуловера.

# 1 013
Много харесвам Джесика Частейн, но в повечето случаи не ми харесва как се облича.

Ал Пачино, много зле изглежда.......тази какво му е направила? Joy

# 1 014
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На мен дома на рускинята ми прилича на дома на Емрах Стораро (малкият син на Тони Стораро), показваха го в едно предаване, но пак беше по- добре от този на рускинята.
Не ме изненадва, че световноизвестна балерина може да си позволи такъв стандарт на живот, но съм искрено изненадана, че синът на Тони Стораро също има тази възможност. Неприятни са коментарите, че тя с "шпагати", а той с какво- с талант ли?
Талант няма, има тате и бате да го бутат. Част от парите идват и от хонорари вероятно, данъци не се плащат много, много, пее на някоя сватба на индо европейци, и ето ти няколко хилядарки необлагаеми.

# 1 015
Ирина Шейк му отиваше много повече, с тази Джорджина са като брат и сестра.
Там нали имаше упорити слухове, че Шейк се е скарала с майка му и е в немилост. Малко след това скъсаха.

# 1 016
Не се и съмнявам. Само от снимки на майката на Роналдо, си я представям доста властна и мешаща се във всичко жена.

# 1 017
  • София
Джулиана Маргулис
Скрит текст:
Фелисити Джоунс
Скрит текст:
Ема Корин
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Том Ханкс
Скрит текст:
Ема Уотсън
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:

# 1 018
Доколкото знам известните руски спортисти и творци- певци, балерини/балетисти, актьори, гладни и бедни няма. Още от соц време са блестящи и богати.

# 1 019
Доколкото може да си блестящ и богат в Русия. Които са могли, все са избягали да се изявяват другаде.

Общи условия

Активация на акаунт