Звездни Компромати - Юни'23

• 266 209
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 975
  • София
По-назад в темата стана въпрос за децата на Киркоров и жената, която ги отглежда. В телевизионно интервю, на въпроса кой гледа и се грижи за децата, той възкликна - Майка им, разбира се, ние живеем заедно.
Ясно, че не са мъж и жена в традиционния смисъл, но и децата му със сигурност не са от избрана от каталог сурогатна майка. Имат си там някакви договорки.

И аз смятам, че Джорджина много си повярва и реши, че целият свят е в краката й, след като роди деца от Роналдо. Има типичното държание на рязко забогатяло бедно момиче. Надува се все едно е хванала Господ за шлифера.

# 976
  • Враца
А защо има толкова съмнения, че Филип Киркоров не общува с жени?
До сега май е афиширал връзки само с жени, при това с Алла имаше брак. А Алла е икона за руснаците, и не само. Точно тя да избере него при това положение... не ми се вярва. Киркоров сега има две деца...
Ексцентричен е, но дали е гей?

Оня странен пловдивски ортопед с македонски произход имал родени близнаци. И той ми изглежда като гей, но не зная нищо повече за него. Просто всеки пък, когато ми попадне от някъде негова снимка и/или статия, се дзверя и цъкам с език. Все се чудя защо и как стигнахме до там, такава ексцентричност да минава за модна и да подхожда на дипломиран хуманен лекар. Ще си умра неусведомена по въпроса...

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:27 от Трън в Очите

# 977
Киркоров си ми прилича на гей, но Роналдо не. Не знам защо се твърди, че не му трябва жена... Точно пък с Джорджина много си отиват, макар наистина тя доста да прекали. Нужно е малко да й натрие вирнатото носле.
Имаше доста снимки на Роналдо с жени, отделно и го съдиха за изнасилвания... чак пък такъв параван, дали толкова му пука. Живее си живота с многото си пари и едва ли му дреме.

# 978
Heart Eyes Много ми хареса дома на Бионсе. Обожавам такъв празен индустриален тип. Без излишни цветове и форми. С кеф бих си го чистила лично. Но те едва ли сами чистят Simple Smile

# 979
В какво се изразява самозабравянето на Джорджина? Не ги следя и не знам, ако има някакви изцепки.

# 980
Като й слушаш няколко интервюта ще видиш, че е типичната от бедна бързо станала богата.
Материално момиче, повърхностно. Продавачка, родила от Роналдо, изведнъж на джета и с риалити шоу.

# 981
Ирина Шейк му отиваше много повече, с тази Джорджина са като брат и сестра.

# 982
Ирина Шейк му отиваше много повече, с тази Джорджина са като брат и сестра.
Grinning да, има нещо такова

# 983
На Джорджина само като й гледам позьорщината по соц.мрежи и ми става силно антипатична. Личи от километри чалгата, била тя и в по-голям мащаб. Показност, кич,... личат комплекси отдалече.

# 984
Понеже стана дума за Киркоров - думите му бяха, че е убедил своя стара позната, приятелка, да се премести при тях и да бъде майка на децата. Не мога да цитирам по дума, но идеята беше да е жената вкъщи - да гледа децата и да управлява къщата (едва ли бели картофите, сигурно има цяла армия хора). Но изобщо не звучеше да му е жена интимно. Просто майчинският образ вкъщи.

# 985
Азо Киркоров ли е копирал за.. някакъв вариант на семейство? Simple Smile

# 986
Джорджина я разцепиха от хейт в ИГ, когато скоро близнаците имаха РД. Публикува 5-6 снимки от събитието, първата беше с нейните крака и дупе, последната с ръката и накичена с диаманти и часовник.
В коментарите пишеха, че преди известно време и сестра и е имала РД и пак е честитила основно със свои снимки😆

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 17:47 от Чи лу

# 987
Всички в IG честитят основно със свои снимки Simple Smile. Дори и такива като Синди и Клаудия като честитят нещо, пускат една снимка с рожденика и три-четири свои. Сега Иванка Тръмп на празника на дъщеря си също беше пробутала и свои.

Може Роналдо да иска тя да се стайлва така, за да демонстрира неговото състояние. Който плаща, той поръчва.

# 988
Не си представям Синди да честити РД на дете с такава снимка:
Скрит текст:

# 989
Може Роналдо да иска тя да се стайлва така, за да демонстрира неговото състояние. Който плаща, той поръчва.
Е, че кой не знае неговото състояние. По-скоро да покаже, че не е стиснат. 😀
Ама и в тази версия се съмнявам, просто жената обича да демонстрира лукс.

Общи условия

Активация на акаунт