Звездни Компромати - Юни'23

• 266 191
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 035
Еха, Джей Зиеви каква мега панелка имат. И оушънфронт. ГУедам и завиждам Joy

А пък Кевин Костнър останал бездомен, защото жена му - бивша вече - отказва да се изнесе. А имали предбрачно споразумение тя да си тръгне. Вместо това, тя останала и в същото време издумкала кредитните му карти за около 100K. Какво ли й е направил? Smile

# 1 036
Иначе са създатели на месечна кутия Bellebox.
От Бургас и морето.
Татко му е шеф в Лукойл, не е от случайните Grinning.

Стайлинга е на сестра му, завършила мода в Италия, а сега в Сингапур.
Аз не ги знам кои са. Но са точно в клишето: тя мода в Италия, той - телепазар, насочен към жените.
Междувременно друг ги е издържал.
И за "награда" корица на списание.
А пък Кевин Костнър останал бездомен, защото жена му - бивша вече - отказва да се изнесе. А имали предбрачно споразумение тя да си тръгне. Вместо това, тя останала и в същото време издумкала кредитните му карти за около 100K. Какво ли й е направил? Smile
Сигурно чавка й е изпила акъла и достойнството.

# 1 037
Е, като гледам щерката, Ким is stuck with Kanye for the rest of her life 😂

# 1 038
И аз това идвах да напиша... Тези могат само да дишат праха на Жасмина...

# 1 039
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз това идвах да напиша... Тези могат само да дишат праха на Жасмина...
Не са се омъжили добре, затова!

# 1 040
Ее че тя жена му на Кевин Костнър нищо не е похарчила. 100к по кредит карти има почти всеки средно статистически американец вече. Да дойде в Бг той. Все ще го сбутаме някъде.

# 1 041
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ее че тя жена му на Кевин Костнър нищо не е похарчила. 100к по кредит карти има почти всеки средно статистически американец вече. Да дойде в Бг той. Все ще го сбутаме някъде.
Е тя жената какво да направи, толкова е имало Simple Smile

# 1 042
Тук нещата изглеждат изтървани. Дори и след обработка не изглежда добре.

# 1 043
Това кой е?

# 1 044
Аватарът на Галена, може би

# 1 045
Моника и Меди още ли са заедно? Тя вече не поства снимки от апартамента, в който живееха заедно, беше в чужбина до скоро, а той днес имал рожден ден... Ако съдим по социалните мрежи, ми се струва, че са се разделили

# 1 046
  • на село
Като казахте майката на Мъск - жената има корица на списание с рокля на Десислава Тошева, собственик на Caviar Couture. Гледах наскоро интервю с нея в ютюб и много ми хареса - красива и умна, дано да има още успехи.

# 1 047
Меди тия дни на снимки с Азис ми излиза:) Бактериева май е аут

# 1 048
Атанас Колев и Лидия май и те са се разделили. Той обикновено й харесва всички снимки, но не й напоследък. И двамата бяха пускали намеци, че преминават през труден период.... Защо им давам храна на жълтурите, не знам

# 1 049
Петъчен привет от руската класика. Sunglasses GrinningДопълних с младото поколение.
Скрит текст:
, ,

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 22:31 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт