Звездни Компромати - Юни'23

• 266 087
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 245
Росица Кирилова
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 246
Този с Анита е брат й, не е гадже…

# 1 247
Жалко. Дано намери гадже на подобна възраст.

Като бях малка, Росица Кирилова ми беше символ на съвършенство. Песните ѝ никога не съм харесвала, но физически ми беше много красива.

# 1 248
Моника Белучи
Скрит текст:

Джордж и Амал Клуни
Скрит текст:
Том Круз
Скрит текст:

Ванеса Кърби
Скрит текст:

Емилия Кларк
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:

Брендън Фрейзър
Скрит текст:

Лили Колинс
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:

Кайли Миноуг
Скрит текст:

Селена Гомез и сестра
Скрит текст:

Наоми Уотс
Скрит текст:

Тейлър Суифт и Джиджи
Скрит текст:

Ема Уотсън за Prada
Скрит текст:

Реге-Жан Пейдж
Скрит текст:

Мадс Микелсен
Скрит текст:

Брус Уилис, дъщеря и внучка
Скрит текст:

# 1 249
Направо не знам как Емма Уотсън може да е винаги толкова великолепна. Няма нито една снимка, която съм видяла и на която да не ми харесва това момиче. Heart Eyes

# 1 250
  • София
Според изкуствения интелект, така би трябвало да изглежда най-красивия българин. Не съм очарована.
Скрит текст:

# 1 251
Оф, докога тези космаляци по лицето ще са модерни?! 😁

# 1 252
Като казахме космаляци - научих за Молец наскоро. Хората се смяха на мустаците на Венци Венц, ама тези момчета от Молец защо са с такива мустаци? Сега така ли е модерно? Изглежда ужасно

# 1 253
  • София
Ким К. и деца
Скрит текст:
Дакота Джонсън, Крис Мартин и сина му
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Хайди Клум с мъжа си
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Лео на яхта с Нийлам Гил, модел на 28 г. (май е старичка за него).
Скрит текст:

Не е особено симпатична, но за Лео става.
Джесика Симпсън с мъжа си
Скрит текст:
Даниъл Дей-Люис
Скрит текст:
Адам Ламбърт
Скрит текст:

# 1 254
Мъжете с бради винаги са будели асоциация за нечистоплътност в мен. Не поставям всички под общ знаменател, но това е първото, което изниква в ума ми. За мустаците пък не ми се мисли Laughing

# 1 255
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На Хайди Клум мъжът и го помня от едно време като ученичка защото му бях фен. Той свиреше, а брат му близнак Бил беше вокал в немската банда Tokio Hotel. Бяха много известни и подлудиха голяма част от дечурлята в Европа, после пораснаха и отидоха в САЩ уж да преследват голямата кариера. Как са се запознали с Хайди не знам, но сега покрай нея Том Каулиц стана известен. А преди брат му Бил обираше всички светлини на прожекторите. Предшественика на Хари Стайлс, по едно време приличаше на японски аниме образ. Доста нестандартни бяха за времето си и най-важното правеха хубава музика.

# 1 256
# 1 257
Според изкуствения интелект, така би трябвало да изглежда най-красивия българин. Не съм очарована.
Скрит текст:
Ммм не съм очарована. Прилича ми на румънски селянин от реклама на олио.Grinning

# 1 258
То остави брадата,ами триъгълна глава,изразени назолабиални ,некрасив нос,големички уши,въздълъг врат..да изреждам ли още..Днес съм бяла,добра..И позитивна.Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 259
Абсурд за красавеца!
Божигол е по- красив!
Тъкмо го прочетох това и Божинката грейна на екрана на моя телевизор. Репортерката го пита има ли си приятелка в момента, той отговаря "Личният ми живот си е запазена марка само за мене си." Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт