Звездни Компромати - Юни'23

• 266 128
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 365
Знае ли се името на бебе 4? Поизчерпаха се вариантите...

# 1 366
На мен Джей Ло ми харесва така, може би само еспадрили или нещо по-високо е трябвало да обуе. Обикновено е толкова претрупана. Рокли, платформи, аксесоари, бижута, елеци, палта, големи чанти, много грим… оф. Да тези джинси не са точно нейната кройка, но малко по-бейсик не е зле… вечно е отрупана като елха.

# 1 367
Беше с широка тениска и панталони, но аз в профил определено не видях корем. Joy Бяхме доста близо. Не ми изглеждаше бременна, но ако казвате, че е - добре.

# 1 368
  • София
ЧРД на Крис Прат! Става на 44 години.
Скрит текст:

С Ана Фарис имат син Джак
Скрит текст:

С Катрин Шварценегер имат две дъщери

# 1 369
  • Glasgow
Ами или беше Кристиян или Добромир, то там са лимитирани опциите🤷🏻‍♀️

# 1 370
  • София
За първи юни е качила снимка на новородено и синьо сърчице. Снимката е споделена и от таткото. Колко пъти ще ражда четвърто тази жена?😃
Скрит текст:

# 1 371
Новият мъж на Весела Топузакова

# 1 372
Готин е. Добре, че е разкарала онзи селски бек.

# 1 373
На снимката госпожата ми прилича на една фолк певица от ромски произход.

# 1 374
Аз наистина се надявам този вид тип “опулен шаран” - вежди, пресилени скули, брадичка, безумни гумени джуки и премрежено изражение някой ден да излезе от мода…

Мъжът също изглежда напрегнат.

# 1 375
  • на село
Преслава и София Вергара имат общ стилист! Не знам как успяват да изглеждат така ретро всеки път. Дори Райна изглежда модерна пред тях 😆

Весела Тотева прилича на руса Бони. Сигурно те пък имат общ дерматолог. Като им надумкат скулите и брадичките, всичките замязват на онази кукла от един филм на ужасите. Ще си ходя с виснал контур аз, мерси.

# 1 376
А на Гущеров какъв му е бизнеса? Всички знаем, че е богат, но от какво точно е богат?

# 1 377
А на Гущеров какъв му е бизнеса? Всички знаем, че е богат, но от какво точно е богат?
Баща  му е богат!Мисля,че хотелите ,които трябваше са управлява не са ок вече,ама не знам

# 1 378
На интервюто в на Кафе, бременна ли е Светлана или не е? Щото аз корем не видях - има ли, няма ли? Както и се притесних, че беше облечена със същата рокля 👗, от сторито което пусна за да покаже, че е бременна... Пари нямат за нови дрехи явно

# 1 379
Аз пък се зачетох коя е тази нейна приятелка, така обичана майка и жена - то и тя плеймейтка от 2009. Явно някаква позабравена вече.

Общи условия

Активация на акаунт