БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 971
  • 725
  •   1
Отговори
# 675

Ха, веднъж да нарисуват портрет и на Бурак, няма само ФЕ да е муза на художниците...

# 676
МИМИ, сега очаквам семеен портрет на двамата и децата.
Рядко се срещата всички във фамилията да са касиви и чаровни!

Крои нещо Фе и сем. Озцивит .Мнго  интересно и емоционално лято изживяха и аз съм много доволна.
Като си помисля какво беше миналата година мъчно ми става.

Бу отново в офижциални одежди. И пак на събитие.Красавец!

Последна мъжка мода представя Бурак- мъжки костюм от вълнено трико.
Къде ,къде по добре  от това мъжете да се появяват по анцузи.

Освен работа и деца има и почивка и удоволствия.

# 677
Аз докато търся из тубата къде да гледам 6 сезон и ми наизлизаха откъси от различни събития на Бурак. Не спирам да се възмущавам защо се позволява на фенове и непознати да го докосват, дърпат, деца му ръгат. На едно място пък даже няква го вдигна от масата и го дърпа да танцуват. Той видимо ядосан се огледа за охрана, но такава не дойде. Отвратително е това. Моя мъж вика кой знае коя богата рускиня олигарх и копче не може да ѝ с е каже. Няма значение колко е богата, не може така. Гнусно и противно е такова поведение. Оставям на страна че има семейство. От човешка гледна точка не е редно. Нещо трябва са направят ПР-те му и да променят клаузите по договорите му при посещения.

# 678
Привет момичета.

Вичи, никой от тук пишещите няма да се изненада , че мехлем ми е паднал на сърцето от твоя пост,
Да,грозно и нахално е поведението на рускините.Като разгонени се държат когато видят Бурак , а не с възхощение и уважение.
Да, не всички. Видяли сме и сдържани и елегантни жени до Бу.Говорим за нахалните.

Ето една прекрасна жена която е в близост с него само когато не са под прожекторите.

Толкова свежо  и естествео изглежда Фе  ......От днес е снимката макар да изглежда позната.Годините не се отразяват на милото и излъчване.

Вижте  само в каква цветова комбинация са .Супер.

Страхотна  есенна колекция представя Бу тази година.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 18:52 от sebilMM

# 679
Здравейте момичета я да цопна и аз за малко още едно пътуване и ще съм си тук вече.
И на мен не ми допада много да докосват Бу но жените са страшни а за рускините да не говорим.
https://vk.com/burakozcevit?from=search&z=video-36121192_4562403 … pl_wall_-36121192
време за семейство и наредени четиримата,здраво се държът и намират времме за всичко което е много важно.
тази снимнка ми хареса сутрешна небрежна сладка мама изглежда много добре .

Фе си избрала супер литература за четене,да видим какво ще излезе от това.
на най- сигурното място при мама.
Колкото за новия и проект да видим,страхотен екип се заформя сега,преди май с дуг главем я гласяха.
Каквото и да е да играе,затъжихме се,аз все още несъм почнала Осман все се каня и не остава ред.
Нещо по леко сякъш ми се гледа,да имам за смяна.Някой ако гледа нещо моля да сподели!
Приятна седмица момичета.Purple Heart
https://1plus1tv.com/20534-2-osnovanie-osman-kurulus-osman-vse-s … sskom-yazyke.html
тук гледам Осман  с руски суб.
Purple HeartPurple Heart
да добавя няма начин страхотнас снимка и клипчеhttps://x.com/19Meadow/status/1851212321936588896/video/2

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 13:12 от djil

# 680
Здравейте момичета,
  Ето ги и нашите сладурчета.

Kаран все по-висок, Керем все по- красив, а Фахрие щастлива между двамата .

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:00 от sebilMM

# 681

Нашата красавица си е купила нови дрешки. Ново палтенце си има май.

# 682
МИМИ, не смея да кажа но нашите любимци ме радват много това лято и есен,.
 Много красиви и в добро настроение и само двамата/ дават си достатъчно  време да танцуват, пеят сами и с приятели./ и с прекрасните си момченца. Има чувство че се влюбват отново но някак  зряло и осъзнато.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 20:39 от sebilMM

# 683
  • София
Прекрасно си релаксират Фахрие и Бурак. Да се скриеш от светските клюки, в едно квартално кафене, само двамата, сред обикновените хора. Без надувки и демонстрации. 

# 684
Благе , много ми е приятно  поведението на нашите любимци.
Така си представям поведението и на моите деца.Затова ги обичам тилкова много.

Сега са в Страсбург.

Eлегантност , аристократизъм..... това не и прощават антите.

МНОГО СА ИСТИНСКИ И СЛАДКИ!

# 685
Здравейте момичета и аз съм много доволна от поведението на нашите сладури това е семейство.
Имаме нова реклама на Фе
https://x.com/Fevcen_Ozcivit/status/1853823830709432584 и пее даже рекламира банка
бях три дни в Истанбул,за пореден път тайничко се надявах да ги срещна но уви,иначе лицата им на много места особено на Бурак.
и много добре се чувстват в Страсбург красиви и малко насаме,

няма как да не ги повторя просто умиление!
Приятна вечер момичета!:purple_heart:Purple HeartPurple HeartPurple Heart
Някаква новина незнам до колко е истинска
Твърди се, че човек, който е работил в неговия мениджърски екип, е откраднал 10 милиона долара от Бурак Йозчивит. Актьорът уволни служител, който получи несправедливи печалби. След шока, който преживя, той замина на почивка във Франция със съпругата си Фахрие Евджен.

Последна редакция: ср, 06 ное 2024, 09:47 от djil

# 686
Добра вечер момичета....

Джил , ако е вярно за 1.000.000  долара отнети нечестно от  Бурак е голям удар.
И морален и финансов. Дано гледат философски на проблема и усетят , че най - важно  са прекрсните им деца и любовта им!

Едно от доказателствата.
От 4ти ноември. Преди почивката.

ᅠ А вот и первая рекламная фотография любимой Фахрие для «Halkbank», чьим амбассадором она является🩵

# 687

Невероятна двойка са и в реала и зад камера. Такова излъчване имат и двамата на екран...

# 688
МИМИ, просто за сега и двамата нямат конкуренция и визуално и морално.

Първото отроче и в сверата на музиката се изявява.

И двамата са в страхотна форма!

Прочетох , че Бурак е в Страстбург по пакана. Не е било само почивка. Поне добре са се разтоварвали.

Много ги обичам!!!!!!!

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:40 от sebilMM

# 689

Новата роля на Фе. Той филмът май наистина ще се окаже, че вече е заснет.
Каква е ролята й в тази приказка, поне на такова ми прилича.
И как се казва филмът, някой знае ли? Кога излиза на екран?

Общи условия

Активация на акаунт