БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 957
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте прекрасни Себи,Мими половин час немога да наваксам да ви изчета и да се нагледам на прекрасното ни семейство.Малко остана още до края на явгуст после и аз ще съм на линия по често,за сега просто нямам физическатга възможност да следя каквото и да е.
Фе е във вихъра си прекрасна просто,сияе аз това искам най-вече.
каран във хилядите му вариянти
На Бу му предстоят още патувания заттова и той да разпуска че скоро и снимки ще започнат!
От мен толкова че трчбва да бягъм,обичм ви момичета и темичката също и съм много благодарна че ви има1:purple_heart:Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 91
Здравей Джил , здравейте  момичета.

Сладкото  ни момченце.

Kаран май още не е на ТИ с водата , като го гледам как се е вкопчил с лявата си ръка в рамото на Бу.

Вече ми се иска да видим и колко е пораснал малкия  сладуранчо Съвсем го покриха.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 17:42 от sebilMM

# 92
Привет, момичета!

Нека да е лято!

Кой ли си е поиграл с пясъка?

СЕБИ, очаквам официално представяне на малкия Керем с фотосесия както направиха и с Каран. Не само размити снимки от папараци.

Хубав ден!

# 93
Добър ден!
От ИГ на Фахрие.
Красавица.

# 94
Добра вечер момичета,

МИМИ , според мен художника на плажа  е Бурак.
Браво за идеята.Тава са нашите любимци.

Ази, открила си най- новите и прекрасни фотоси на Фе.

Така изглежда красивата жена и мокра след плуване в морето и суанирана от професионалисти..

Наистина е красива, и чаровна и неповторима!

Пусть ваше счастье будет бесконечным 💜💜

Ето го и красивият ни Бу  днес. 

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 21:58 от sebilMM

# 95
Здравейте, момичета!

Забавления в басейна с тати Бурак. Каран още не се е научил да плува самостоятелно явно.
Това трябва да е басейнът на новата им къща в Бодрум.

# 96
Привет  момичета,
МИМИ и аз си мисля ,че Каран ме може още да плува , като гледам как макар и с пояс се е вкопчил в рамото на Бурак;
Като си спомня ,че още от двегодишни  внучките  дъщеря ми ги топваше и скоро вече  плуваха ми става приятно заради тях
Сега на 16  и 18 години плуват всички стилове и то много добре   но не да са състезателки.

Нашите хем се разнообразяват, хем ни пускат по нещо новичко , което много ме радва.

Бу според мен с нова форма на мустаци и брада.

Приятелското семейство на БУФЧЕТАТА се готвят за нови проекти след като им се родиха две дъщери и ги поотгледаха,

Семейната двойка Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал се завръщат на екраните. Следвайки съпруга си, който ще участва в новата поредица на TMS Film, Синем започна да проучва предложения за нови роли и скоро ще обяви новия си проект.

# 97
Ето и първата по-сериозна фотосесия на Каран. Морски пътешественик.

# 98
Привет по вечерно време момичета.
Да МИМИ, в какво ли не го пробват  Каран и така и трябва , но  не  е любознателен но не   е и от най- смелите момченца , какъвто иска да го усети Бурак.
Мисля ,че още има време да стане мъжко момче.
   По лесно му е с Фе, с Бу е под напрежение.

Бу сменя цвета на блузките си ,но не променя много   физиономията си.

Малко е топло за тези дрехи , но все пак есен идва.

# 99
Привет, момичета!

Бурак е започнал снимките за новия сезон на модния бранд Алтън йълдъз класик.

Успешна нова седмица на всички!

# 100
Здравейте,

МИМИ, не зная какви снимки прави Бурак , но пак са збъркали името му с някаква кифла.

Някаква Анджелина Мишел с 1 милион абонати сподели снимка с Бурак Йозчивит, която приличаше на екранна снимка на видео разговор ... Бурак побърза да направи опровержение и сподели оригиналното изображение ...

Как не прочетох нещо за МуратЙ или Кенан И.
Просто е цар да се окаже м/у шамарите И другите двама са  хубави и успели актьори и мъже
Има и добра новина.
Днес започнаха снимките на филма на OGM Pictures "Бръснарят" с участието на Бурак Йозчивит и Мерт Язъджиоолу. Филмът ще бъде пуснат в дигиталната платформа Netflix.

# 101
Привет, момичета!

Честит празник на всички именници! Бъдете здрави и щастливи! Нека се почерпим виртуално.

А Каран е на рожден ден.

И нашата прекрасница с ново селфи.

СЕБИ, какво да направи нашият красавец, много е търсен от жените. Колкото и опровержения да пуска тази истерия около него скоро няма да спре. Поне още докато е млад и неустоим...

Хубав ден!

# 102
Честит празник момичета.
И аз като МИМИ  имам имен ден , а малката ми внучка и имен и РД.

Така , че за тройния повод -заповядайте моля....

И феновете на Неслето питат  кой е най ,,,Божееее на кой свят са ?

Като си  помисля каква прекрасна  графиня би била в някой европейски сериал Фахрие , а Бурак да си играе 0сман се разтапям от кеф.

Чакам Фе в нов проект на всяка цена тази есен, иначе МИМИ излиза ,че трябва да   очаквам Бурак да побелее, да не е толкова чаровен и да му пукат ставите.Аз в този живот ,няма да го дочакам ха ха ха YumYumYum

Че е чаровен , чаровен е , ама няма ли малко нужда от почивка на яхтата..

Я да видим  какво го чака там.
  Ама аз ,ако съм на мястото на Фе ,......има още големи шансове дори на  успешен модел, докато другите се учат какво да правят пред обективите.

Последна редакция: вт, 15 авг 2023, 19:14 от sebilMM

# 103
Привет, момичета!

Нещо като за сезона, че още малко и ще свърши лятото.

Красавицата ФЕ с всичките си нови визии за това лято. Каквото и да облече все си е идеална.

Ето го и нашият изкусител на женски сърца.
СЕБИ, много се радвам че Бурак ще снима нов филм. Стига вече с този Осман, че ми дойде в повече 5 години. Нека го видим и в друга роля. Не си губи времето той, работи неуморно. Кога ще смогне хем игрален филм, хем сериал да снима?

Хубава Сряда!

# 104
Привет по вечерно време.
 Без Нет и телефони съм и съм нещастна.
Затова за малко , но от сърце.

Най - голямо удовлетворение ще изпитам , ако нашите любимци и ДВАМАТА   на есен имат стпйностни проекти.

е и дано съм познла.

Ето го и съставът на " Бръснар"
Бурак и колегата му участват в новия филм "Бръснар"🔥🔥🔥

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 18:03 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт