БУРАК ОЗЧИВИТ В KURULUŞ OSMAN/БУРАК И ФАХРИЕ-ЛЮБОВТА,ТОВА СА ТЕ!-ТЕМА 76

• 54 963
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Привет в Събота, момичета!

ФЕ още се радва на плажа и лятното слънце. Тази година смени поне десетина бански костюми.

А Бурак с ново селфи, изглежда ми малко отегчен. Иначе тениската е от любимите и на нашето семейство.

Снимката е от новия филм на Бурак, дали вече са започнали снимките?

Хубав уикенд!

# 106
Привет в събота момичета.

Това май е от днес.?????

Изглеждат ми формални.
    Моля се да не съм права , но си мисля ,че има напрежение при нашите БУФЧЕТА.

Аз ако съм на Фе , ще си отида в Германия.Там децата и ще са м/у близки хора , ще и помагат с децата и ще остави Бурак да си почине от бащинските си задължения  и се отдаде на професионалните.
      Като приключат снимките на Бръснарчето   ще се завърне за да продължи  нейната си  кариера.

Само казвам АКО СЪМ НА НЕЙНО МЯСТО  ......Blush

МИМИ, моето скромно мнение за тези две снимки е , че Бурак е замислен ,макар и с цели два проекта

Странно е написаното под селфито днес ,което си постнала на Бу:

В любовта винаги има някаква лудост. Но в лудостта винаги има някаква причина.

А  Фахрие  безмерно изморена и самотна с цели двама сина,да са живи и здрави.

Снимките на Бръснаря са започнали.
Заснемането на #Berber за Netflix започна днес🎬
      🎥@ogm.pictures #berber  #netflix
________

@бу … Виж повече

Каран май съвсем рус стана.,

Великолепна тройка , но няма да гледам Осман. Малко ми писна Бурак в тази роля.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 23:46 от sebilMM

# 107
Привет, момичета!

ФЕ отново е на яхтата и отмаря. И с нова фотосесия. Неустоима е просто!

Лека и спокойна вечер!

# 108
Добър вечер момичета и дано не е за последно от мен.

Изморих  се!

Изморих се да  не   се съгласявам с изявите на Бурак.
Изморих се  да го очаквам да покаже ,че помага на Фе да отгледа децата им!
Изморих се  да го  търся и  видя като сериозен мъж ,катo Мурат и Кекем също с красиви жени и деца и актьорска кариета,

Цяло лято гледаме   селфита , но не и кадри заедно /с малки изключения/ да прекарват заедно с децата ,които създадоха.

Фахрие сама на яхтата, Бурак сам си пие някъде кафето.......

И какво , ще ми кажите ,че е това което очакваме .
  Докато  не се кротне , и ми докаже ,че е плътно при семейството си и обича всичко ,което е обичал и на което държи , аз  просто нямам място в темата .

Горката Фе ..... Едва ли ви изглежда Щастлива.

Има толкова много материал за новия филм Бръснаря но изобщо не ми се пиоше и занимава с проектите на Бурак.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 09:38 от sebilMM

# 109
Привет, момичета!

СЕБИ, много песимистичен пост. Но за съжаление си права. Както при повечето мъже и за Бурак работата му е на първо място, докато е все още толкова много търсен и в разцвета на силите си явно ще е така. Нали има кой да му гледа децата... И всички излизат с едно и също извинение, че го правят заради семейството си. И аз съм минала по този път , когато най-много се нуждаеш от него, той все го няма  и е свързано с работата му. Надявам се и при тях това да отмине и да е временно положение...

Но скоро май няма да е. Снимките на Бръснарят са започнали  вече. Ето и някои изтекли кадри от снимачната площадка.

СЕБИ, ако искаш да се разсееш и имаш време мога да ти предложа едно доста интригуващо сериалче, което гледах скоро. Във времето с теб сме харесвали едни и същи филми и сериали ,така че и това може да ти допадне. Казва се Чуй ме. Дават го и по една от БГ телевизиите в момента даже. Става въпрос за живота на тийнейджъри от един частен колеж и техните проблеми с родители и преподаватели. Мен ме вълнува този проблем в момента, че и дъщеря ми е на тази възраст. Доста добър е филмът и не е много серии.

Приятна вечер!

# 110
Добър вечер,

МИМИ,скъпа , благодаря ти ,че ме разбираш.

Просто интуитивно усещам , че  ситуациите около Буфчетата , не са както ни се иска.
Интересно , кой   ще направи правилната крачка  към  нас и към себе си за да сме спокойни , че всичко е нормално и ще продължат напред.

И аз съм го изживявала , това "сега правя кариера и всичко е за вас и семейството" с две деца с малка разлика.
Изживях го и с дъщеря ми с деца с две години разлика, така ,че нищо ново под слънцето  колкото и да ми се иска.

Ще гледам сериала , че тийнейджърите    са тема и в къщи.

Постоянно замислената физиономия на Бурак когато не е визита или на снимки като модел и актьор

Тук вече е в роля.

Това вероятно ще е визията му  в 5-ти сезон на Осман

И малко Фе , в модерния за сезона цвят.

Пожелавал си скоро да ги видим и 4-та.
                             Той Керем стана вече на 8 месеца.

# 111
  • София
Снощи папараците са уловили Бурак в района на Бебек. Когато се е съвзел от изненадващите светкавици на фотоапарата, той е заявил, че е излязъл малко да се поразходи.
Чудно защо се разхожда сам по нощите.

# 112
Снощи папараците са уловили Бурак в района на Бебек. Когато се е съвзел от изненадващите светкавици на фотоапарата, той е заявил, че е излязъл малко да се поразходи.
Чудно защо се разхожда сам по нощите.

Топло му е на човека🙂

# 113
Здравейте, момичета!

Блага вест, очевидно че не е сам, има си компания човека. Ако е бил до късно на снимки за новия филм, защо да не разпусне с приятел или колега. Не знам кой е този до него.

И тази снимка е нова.

Всъщност къде се снима този Берберин, че в социалните мрежи излизат снимки хем от снимачната площадка, хем от яхтата им? И на всички пише, че са нови.
А тази от яхтата е последна. Нещо се омотах...

# 114
Здравейте,

Абе на нас не ни зор защо  Бурак е сам по нощите -може да се връща от снимки на "Бръснаря", може да ходил да види мама,а освен това с пръстите на ръката си е направил знак -ВСИЧКО Е НАРЕД.

Бурака Озчивита накануне видели в Бебеке. Актер, который на короткое время был удивлен взрывом вспышек, сказал: «Мы хотели погулять с моим другом, все в порядке». 🔥

Актер, который вскоре разделит главные роли в фильме «Бербер» с Мертом Языджиоглу, продолжил свой путь, сказав: «Друзья, мы в пробке, обо всем поговорим позже».

Бурак Йозчивит беше видян в Бебек предишния ден. Актьорът, който беше изненадан за кратко от изблика на проблясъци, каза: „Искахме да излезем с моя приятел, всичко е наред“. 🔥

Актьорът, който скоро ще дели главните роли в "Бербер" с Мерт Язиджиоглу, продължи по пътя си, като каза: "Приятели, в задръстване сме, ще говорим за всичко по-късно."

Лично мен ме притеснява Фахрие , която цяло лято е на яхтата  с две деца , едното много палаво , а другото още ревящо по всяко време на денонощието.Да ,сигурно ще кажат някой - има гледачки и помагачки на които Бурак плаща, ама който има деца знае - те търсят МАМА , а момчетата и компанията на тати.

Изморена  е ,то и личи но е силна жена, не лигла и ще я видим скоро с проект,
Това според мен е нейния план за есента  и ще го разберем скоро.      

По време на снимки за новия филм.

Да , така е МИМИ, в кола а не по пътя е Бурак , мъж , който може да е приятел, колега .Сресан е на път , а той така не ходи в къщи и когато не е н снимки.Така де,  няма теле под вола.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 18:54 от sebilMM

# 115
  • Благоевград
Здравейте, момичета!
Не съм писала от доста време, но ви чета редовно, за да следя какво се случва с нашето любимо семейство.
Притесних се от коментара на Себи- мила Себи, моля те, не се ядосвай на това, което виждаш по снимки. Ние не знаем Бурак по колко време прекарва със семейството ни. Те ни допускат до много малка част от личното си пространство и аз съм сигурна, че след двете прекрасни момчета, които Фе роди на Бурак, той я боготвори и обожава още повече. Сигурна съм, че й е осигурил максимален комфорт, помощници, гледачки за децата, за да може и тя да има възможност да диша и да има малко време за себе си. Според мен не е изключен и варианта тя да се чувства добре на яхтата и да се наслаждава на времето, прекарано със синовете й.
Много ще се радвам да я видим в някой сериозен игрален филм, със силна роля, хубав сценарии и запомнящ се образ. Тя
и заслужава да развива все повече таланта си, а ние имаме нужда от нейното екранно присъствие.
А за новите проекти на Бурак - ще гледам новия филм задължително, тъй като Осман така и не го гледах, а тепърва не ми се започва. Все пак човекът в момента е на  гребена на вълната, с подкрепяща съпруга и двама наследника, трябва максимално да се възползва от шансовете, които му се дават, за да подсигури бъдещето на децата си и спокойните си старини.
Сигурна съм, че всяко едно негово решение за участие в даден проект е обсъден първо с Фе и той се съобразява с нейното мнение.
Всички сме жени и знаем, че когато един мъж е успешен, зад него стои силна жена. Такава е и нашата нежна Фахрие - с очи като на дете, чиста душа и силна като стомана.
Благодаря ви, момичета, че поддържате темата и публикувате всичко важно за нашите любимци! ❤

# 116
Привет на всички!

Нови селфита от ФЕ, изглежда щастлива на снимките.

А това цветче трябва да е от Каран за мама.

И още една новина около семейство Озчивит. Бурак е купил нов джип модел 2023год. за 10 мил. ТЛ. И май новият номер на возилото е с Буквичките на Керем - КРМ.

Хубава вечер!

# 117
Следобеден привет Буфолинки.
Тина , много ти благодаря спокойния и разумен пост.

И нека споделя какво провокира  песимистичния ми пост.
Няколкото селфита и от двамата , малко замислени и  поотделно в продължение на близо месец.

И най вече ето това.:
Вчера Фахрие опубликовала новые снимки в Instagram-аккаунте с маленькой подписью: ❝💧❞ -
Ето тази сълза емотикон ме пообърка. Дано  е било временно настроение.Нормално.

Така като гледам на майка и син лщбима спортна фирма е  Helly Hansen - норвекжа  фирма за спортни облекла.

.

А ,след това и написаното под другото селфи - това на Бурак  

.В любовта винаги има някаква лудост. Но в лудостта винаги има някаква причина.    

И така , моля да ме извините за предишня доста песимистичен пост.Надявам се недоразуменията да са само в моята глава.Hands Pray

МИМИ, по жестовете Бурак е силен и не се съмнявам ,че ще вози семейството си  луксозно и комфортно.

Номерной знак КРМ

Озчивит напечатал имя своего второго ребенка, Керем (KRM), на номерном знаке своей новой машины. Цена автомобиля составляет около 10 миллионов долларов.

И нещо  ,ако ми позволиш и  не бъркам снимката със щастливата Фе  е от 24 юли.

Сега малко и за новия проект на Бурак.
Кастингът ми изглежда  доста впечатляващо.

Филмът "Бербер" събра Бурак Йозчивит, Мерт Язиджиоглу и Левент Джан. Оригиналната история на филма, за спираща дъха тайна организация, която води война срещу злото, водена от фризьор на име Ондер, принадлежи на успешния режисьор Джем Оздур ... Джем Оздур режисира и филмите Mobile и Boryu. “... Успешен режисьор от младото поколение, чийто филм
днес отива на снимачната площадка, режисиран от Дениз Йорулмазер, оператор на филма е Бурак Канбир, един от най-добрите в своя бизнес...Филмът "Бербер" събра Бурак Йозчивит, Мерт Язиджиоглу и Левент Джан. Оригиналната история на филма, за спираща дъха тайна организация, която води война срещу злото, водена от фризьор на име Ондер, принадлежи на успешния режисьор Джем Оздур ... Джем Оздур режисира и филмите Mobile и Boryu. “... Успешен режисьор от младото поколение, чийто филм
днес отива на снимачната площадка, режисиран от Дениз Йорулмазер, оператор на филма е Бурак Канбир, един от най-добрите в своя бизнес...

И за Осман.

Съёмки пятого сезона начнутся во второй половине сентября. Ориентировочно 19 числа.
Ждёте?

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 19:34 от sebilMM

# 118
Добро утро, момичета!

Едни страхотни снимки ни е подготвила ФЕ.
Каран си има една много смела майка, готова за екстремни приключения. Какво ли не измисля , за да го забавлява. Сама с Каран в кануто се иска доста приключенски дух, като виждам и добре се справя с греблото.

Хич не ги мисли, СЕБИ, добре си прекарват лятото и без тати Бурак...

Приятен уикенд на всички!

# 119
Здравейте мили момичета,

МИМИ, събуждам се днес аз и какво да видя във Фесбук- прекрасните Фе и Каран в кану.
Е....подобри ми се настроението от усмивките и на двамата.
Права , си не е лесна работа да сложиш този любопитен и палав син в това малко кану.

Амииииии.... това е положението .Фе си кара спокойно кануто и то с Каран.Мале..........Браво Фе!

https://vk.com/video-52799602_456240439?list=ed81d745480188d0dd

Смела , находчива и страхотна майка е нашето Фе ,Сигурна съм ,че синовете им ще се възхищават от тати Бурак, но обожанието ще е изцяло за Фе.

Успокоих се вече и ще ви кажа защо.
Споних си какъв беше Бурак преди началото на Оснам- същия, напрегнат, начумерен ,неразгадаем.
Вероятно се притеснява  много .В момента е в център на внимание с ролята на Осман , а сега трябва да играе съвременна  роля на организатор  на тайна организация срещу злото/ще видим кое от многото/
  Две крайно различни и сложни роли.Едната с герой от преди 8-9 века и другата абсолютно съвременна и актуална.

OSMAN и  ONDER

Сериал "Основание: Осман" продолжает свой успех за рубежом и с 27 августа будет показан в Германии.

Попаднах на това интервю:

Бурак Йозчивит: Много ми липсва семейството ми!

Бурак Йозчивит, баща на две деца, беше уловен от камера в Етилер предната вечер. Известното име, което не пренебрегва разговорите на крак с репортерите, заяви: „Семейството ми много ми липсва“; Говореше за децата си.

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит, които се ожениха през 2017 г., след като се запознаха на снимачната площадка на сериала "Чаликушу", в който играха, и през 2019 г., като взеха на ръце сина си Каран; Щастието да станат майка и татко за втори път се случи на 18 януари.

„НЯМА ДА КАЖА ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ“

Йозчивит беше видян на изхода на концертната зала в Етилер снощи. След като каза, че след снимките е дошъл да яде супа, актьорът отговори на въпросите за новия си проект „Фризьор“ така:

Това е по-скоро свеж проект. Бързо стигнахме до снимачната площадка и започнахме да снимаме. Сега няма да навлизам в подробности за проекта.

Емблематичното име, което беляза началото на новия сезон на The Osman Organisation, каза: „Нашият сериал The Osman Organisation скоро ще тръгне на снимачната площадка. Този сезон ще бъде борба за държавност. Много добър и невероятен сезон очаква нашите фенове.”

„НЕ МОГА ДА ОТИДА ПОРАДИ НАПРЕЖЕНИЕ“

Бурак Йозчивит, който прекара лятото със съпругата си Фахрие Евджен и децата в Бодрум, каза: „Прекарахме много добра почивка. Прекарвах много време с деца. Върнах се от сцената, но все още е там. Много ми липсва семейството ми. Не мога да отида от напрежението, казах ела сега“, каза той.

Говорейки за децата си, Йозчивит каза: „В момента нещата са странни. Той е толкова малък, че вече е брат на Каран, така че между тях няма ревност."

"ДАВАМ НЕОБХОДИМИЯ ОТГОВОР"

Американският модел Анджелина Мишел сподели видео разговор с актьора в профила си в Instagram. Тя написа на английски "Обичам Турция". Когато тази снимка стана вирусна в социалните медии, Бурак Йозчивит публикува истинската снимка, казвайки „Стига, оставете ни на мира“.

38-годишната известна личност, на която беше припомнено събитието, каза: „Вече съм дал необходимия отговор. — Лека нощ, приятели — просто каза той. (Автоматичен превод

Приятни почивни дни момичета

И както гледам цяло лято ще си изкарат във вода и им пожелавам да им върви на цялото семейство ПО ВОДА!
.Аз  все допълвам по нещо,.защото често губя постове ,а така ги запазвам Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 19:04 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт