blanc, давам на малкия каша на Nestle, която е безмлечна и е от ориз и рошкови, тя е против алергии и се препоръчва като за начало на захранването. Много е вкусна и малкияя лапа с удоволствие.
Честито на вси4ки месе4инковци и именници 

) месец при Драганов.Педито каза 4е може или тогава или в 4 месец.А Драганов каза да заповядаме и след като проходи.
.До после 

Споделете вие колко време ще я давате първо само нея и после какво ще правите? Тоест махате я напълно и вместо нея почвате зеленчуци например или я измествате и в друг час ги давате. Или правите смес каша , зеленчуци... Къде ще се вместят и плодовите в този случай.. Леле изобщо ми изглежда ужас това захранване.

Пък нали профилактиката е най-доброто лечение
брей, че умно прозвуча
Споделете вие колко време ще я давате първо само нея и после какво ще правите? Тоест махате я напълно и вместо нея почвате зеленчуци например или я измествате и в друг час ги давате. Или правите смес каша , зеленчуци... Къде ще се вместят и плодовите в този случай.. Леле изобщо ми изглежда ужас това захранване.
Направо луднах. Може би прекалено се вживявам, няма незахранено дете, ама ми се вижда много сложно и искам поне това да направя като хората, след като не можах да кърмя. 

Тя е болна от епилепсия и положението вече е много е тежко.Късно вечерта се разбра,че Али е направила и инсулт и я преведоха в реанимацията на Исул на апарат за командно дишане.Лекарите почти не дават надежда и въпреки това никой от нас не е спрял да вярва,че Али ще се пребори и този път.Лошото е,че тя не разпознава никого,вече дори и майка си.В реанимацията не пускат никого и горката й майчица я е видяла само за 2 минутки.Не знам какъв е този метод за позитивните мисли,но в момента Али има нужда от всички позитивни мисли и енергии на света
И като завършек на вчерашния ми ден ми се обади кумата ми,аз съм споделяла,че с мъжа си оптват за детенце от доста време,а тя има сериозен проблем и провежда много активно лечение.За този месец има бяха дали големи надежди,но пак не се е получило 
и не на последно място
!
Браво на кърмещите! Ние имахме това щастие само месец...
Започнахме с каши и зеленчукови пюрета. Вече му давам и пюрета с пилешко, само се въздържам от плодовите за да не откаже всичко друго, заради сладкия вкус. Мисля че даниел обича всичко с изключение на тези пюрета, които са със спанак, отвара и подобни... Направо изразява отвращението си с такава погнуса,че ми става и на мен гадничко... само глутенови каши не съм му давала още, както и пюрета със говеждо, свинско и заешко.. За тях ще изчакаме още месец. А кашите на Frisokrem най-много обича. Купувам различни.
Очертава се 

.