АВГУСТовски майки хайманосват - бебетата май ще си сватосват!!!:)

• 9 359
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Муцка,номера беше да не се набиват много на очи,а и аз не обичам голееееми гърди.Исках да ми отиват  newsm03 на цялото тяло,Но тогава не бях предвидила да ми расте и гъзъ и то така направо те се неви'дат  Mr. Green....

# 46
Здравейте и от мен,
И моята Йоана е едно много нервно бебоче.И не се спира.имам чувството,че всичко и омръзва и че се ядосва че не може още да стане да ходи и да ме подлуди като пипа всичко наоколо.И си лежи горкото и мърка и шава лееее ooooh!На разходка напира да сяда в количката,като я взема почва да се върти,като е на леглото пък си играе по корем,после пък реве,като я обърна пак реве...и хайде отново по корем...и пак реве...и така по цял ден. ooooh!Напражо не знам.Има ли още някой с такъв нервен бебок или си ви слушкат слънчицата?За сметка на това пък физически много е напреднала,дето се казва на 4 месеца а се надига да стои седнала,ама нали не дават още.Какво да ви се похваля освен че я оставям на баба ми и отивам на фитнес,че хем се разтоварвам от напрежението хем от килограмите.Поздрави на всички!!:)

# 47
ето ме и мен!
RalkaBalka, всичко си кажа и за дедо ти и за всички др. джамбурета, на които водих Никола с тумбата(може музикантче да съм го направила)  superuu

dani 777k сподели после за крокодилката... и маменца да си кажете кой каква си има, че трябва в много скоро време и това да пазаря(а,вообще не знам какво искам и какво да си търся)

# 48
  • София
Добър ви ден! Laughing Големи сте писарки, ей! ooooh! Mr. Green
Слънцето пак се показа, ураа!
Честито на месечковците!  bouquet
Ние вчера бяхме при чичо д-р, ушето ни е добре и почваме захранване. Sick
Дани, много са ти хубави .... Peace
Аз пък защо си мился, че тиквата е зеленчук? newsm78 Ама това пюре вече как го водят, не знам - не е ли плодово-зеленчуково? Thinking
Срамота - свеки че вихри с метлата и парцала, а аз Embarassed Blush
До после! Heart Eyes

# 49
  • гр.София
 Леле,че смешна ни стана темата. Само чета и се хиля. dusheto, не само Пепър ще да е списвала Стършел. Всички сте като от редакция " Хумор,сатира и забава".

Мамите от другите градове да не се спотайват,а да дават и те оферти за сватосване, че го избихме на местен шовинизъм, какво пречи да поомешаме градовете!
 Ralka, аз поизчаках малко,да видя, дали ще се бием с Пепър за Стефан, но те,докато спорят, кой хвърлял фитили на Токи- направо да се класирам на финал при вас. Таткото на София е висок, до неотдавна 100килограмов мъж( той,като се друсне на спалнята-аз подскачам до тавана), батко й е "маркуч"- та аз си отглеждам бъдеща височка мадама. Тъкмо едър мъжага ще ни трябва!
 val stef, много си хубава на снимките.  Преди години,като минавах покрай една строителна бригада от циганета, ме изгледаха преценяващо и отсякоха- " нема к`во да се пипне!" Предполагам,че и таткото на децата ми си го мисли понякога,ама да ме е гледал като ме е вземал. Сега е къ-ъсно-о Joy
А моя снимка скоро няма да видиш,защото аз съм филологически грамотна(поне по документи),ама технически- ХИЧ! И фотоапаратът ми е лентов.
 Dreams,бях чела някъде,какво означава името на Емел Етем. Красиво име!

# 50
Ама ви затрудних с моята тиква, а ? Mr. Green

Малии nana77, сега видях бе мило, аз нали знаеш че страдам от заплес   Blush Ама то на вас ви се е запълнила устата със зъбчета  Mr. Green Браво на малкия мъж  Hug Дано лесно избиват, че не е шега 4 наведнъж  Peace

Обърквацийке, стига болести! Бърже да се оправяте и да си една от най-редовните писаружки тука  Heart Eyes

blanc, мъжо ми няма се съгласи с тебе  Laughing Още като родих прочетох на кю-то му дето си е чатил с крастника, че си ме искал пак както преди. А той му беше върнал, ама тя беше само кокали бе брат сега е по-хубава. Та моя хубавец му беше отговорил - кат ти харесва така я вземай ти, аз си я искам като преди   #Crazy От тука ми дойде вътака да се стягам, че да не ме намрази мъжо и да ме прати в щатите при кръстника Joy

Абе шегата настрана, но и аз не се кефя така на себе си - един комплекси ме избиват, едни депресии   Sick - може да ми остават само 3-4 кела, но си е друго да си старите келца - от кога мечтая да видя заветните поне 54 кг.  Tired

Айде стига суета, че се олях  Joy

Мноооого слънчев и усмихнат ден ви желая   bouquet

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 10:49 от val_stef

# 51
Сега се сетих да погледна в албумчето ни там някой добър човечец беше качил брошурата на ХИП.
В нея е дадено, че тиква с ябълки си е плодово пюренце, така че сте прави, браво на вас   bouquet

# 52
Добър ден и от нас!! Hug
Благодаря на Mim sss и dusheto  за помощта с пюретата.. Heart Eyes,а на Dreams че ме успокои,че и 200гр пак е нещо Heart Eyes
Май и аз ще трябва да се украсявам с  bombs,че моите като ги гледам бая се скапаха Sad,а едно време ми бяха гордост....А и ,дето вика Дани777,то и дупето расте...........,та не остана къде да се заглежда мъжо........(само в сините ми очи)
Аз имам да отслабвам около 15 кг, и се чувствам повече от слон  261uu
Само да спра да кърмя и си обещавам пълен глад. Sick smile3505
Днес за първи път ще оставя бебка на свекито за 3 часа... Mr. Green
Хайде,слънчево от нас!!!!

# 53
Здравейте, мацки!!!
Мноооооооооого сте готини! И всички слаби!!! Ако е от въздуха, я ме взимайте при вас!
 И Вал не се оплаквай с твоите 2 кила, щото аз имам да свалям 15!!!
    Велмар, имаме еднакви BMW - та бебешко мобилно возило, само че моето е ориндж. Нареждаме се на опашката от ухажьори. Щях да ухажвам някоя морска мама, та да правим партия море-планина, но и софиянка става!!!
           Ицката пак е на бабиндом и аз пак трябва да залягам на учебниците, а времето навън е супер. много ме е яд, но нема начин!!! smile3511
              Май и на моето зверче ще му излязат 4 долни зъбчета. Много добре се виждат и вчера напипах връхчето на едното. Сякаш е пробило, но не точно и най-интересното че е страничното зъбче. newsm78
             Щях още нещо да пиша, но забравих. Айде пак ще досаждам

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 15:10 от ellenka

# 54
Айде честито на днешните месечинки и тези които празнуват нещо си по един или друг повод!Поздравления за темичката. Мнооого сладко заглавие. Бравос!velmar, благодаря ти за линкчето със снимки. Мммм бравос. Доста мамите сте се събрали. Че и времето е хубаво. Ееее ами...жалко че няма начин да се телепортирам та да се видим и побъбрим Cry
 Ей за силикона, очаквам повече препоръки от мамите, които вече имат. Проверих насам натам и се оказва, че тук в Бургас е най-евтино - 3800лв. Чудя се обаче дали да си поставя. Бюстът ми сега го няма, ужас е...че и тук там съм с портокалова кожа .... Cry
Еми незнам и как да кача снимка в сайта за да ви покажа ние тук къде си пием кафето с малкия принц... Не че съм за показване де. Имам да свалям килограми и тая маса в корема незнам какво ще я правя. Отидоха ми пресите на кино.... #Crazy
Ихх спирам...Даниел се събуди.

# 55
Добрутро слънчево утро на всички,
Днес съм най- оправната мацка(????) на света: станах в 10 без 15, в 10:05 бях на изпит и в 10:37 се прибрах с още една 6ка в книжката. Кажете ми, не е ли рекорд!
Вече е 11:47 и моята щерка излапа половин пюре "тиква с картоф", 120мл АМ и сега щастливо крещи в шезлонга. Днес е един наистина боен ден Simple Smile Сега ми остава да я облека и марш в Лексуса на разходка в парка. Дестика, виждам те , не искаш ли едно кафе в парка? Simple Smile
dani777k, мила , хайде да ме водиш при магьосниците да ми повдигнат малко циците. Не ща да ми ги оголемяват, само да ми ги повдигнат. Не съм никак алчна Simple Smile
Ей забравих да ви се похваля: ще ставам кръсница и кума Simple Smile Мои приятели се женят на 27ми тоя месец и трябва да взема да кръстя младоженеца та да могат да се венчаят в църква Simple Smile
Хайде кисес мисес и до скоро:)

# 56
Здравейте, момичета!  HugЗдравей и ти Обърквация Wink
Аз вече съм на работа , а ДАри остана с бава4ката Rolling EyesМалко ми е ............. SickАбе...днес няма да съм на кеф май щото все за нея си мисля. Знам 4е ще е добре, жената е страхотна, и ДАри я харесва......Ама- пусти мисли- как да ги прибера от там  SadСЛед малко ще хапват зелен4уково пюренце и ще  излизат на разходка в парка , 4е това хубаво време не е за изпускане.ИНициативата е на бава4ката Hug и аз много се зарадвах.Ох- сига съм писала , 4е  все едно и също  ще редя ако продължавам. Захващам се за работа.Дано се разсея и пак ще пиша!Желая ви хубав  ден  bouquet

# 57
Сега се сетих какво щях да пиша още  newsm78
Цяла седмица ни мъчат зъбите и поради тази прична сме много кисели, особено в края на деня. Една "колежка" ми каза, че трябва да изпукам пуканки за да излязат по-бързо зъбките. И така в четвъртък сутринта мушнах един пакет в микровълновата, взех Ицето на раце и започнах да нареждам като стара баба - както бързо се пукат тия пуканки, така бързо да излязат на Ицето зъбките /така три пъти/. И на следващата сутрин се натъкнах на находката, която май ще бъде скоро показано зъбче. На мястото има една кожичка, паднала от венеца и предполагам зъбчето е скъсало.

# 58
  • Sofia, Bulgaria
Ха здравйте и от мен. В последно време изобщо не ми е до писане и затова не се обаждам:)
Алекс е много добро бебе, ама пусто много му е капризно стомахчето на детето и пак се появиха гадните колики Cry. Ще се оправим, няма начин Hug За портокола вече сме 7700кг и 65 см.
Обърквацийке, чак сега видях Embarassed Ама аз съм без дете, така че в понеделник сме при вас с Дари на по кафенце Hug Бравос за 6-цата. Не съм се и съмнявала в теб Heart Eyes
А за срещата страшни сте всички. Много ви се радвам, жалко че беше толкова далеч и нямаше как да стигнем. Но другия път сме на линия:)
Хайде лек и усмихнат ден на всички и много целувки на малките бебоци  bouquet

# 59
много сладка темичка си имаме

Общи условия

Активация на акаунт