Ще има торта и балони на февруарските купони

• 11 082
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Привет отново!

Тити, браво на Марти, той добре се е ориентирал.

Elix, да подслаждам го. На едно шише от 250гр, слагам изравнена чаена лъжичка захар, дори и по-малко.
Много добра идея ти е дошла с буквите, а джипа ви е страхотен. Ние май ще трябва също да купим кола, защото снощи кумовите ни бяха с тяхното момченце. То си носеше едно камион че, Вили му го взе и цяла вечер го буташе по земята.

При нас май е по-лесно нощното хранене, защото започнели да мрънка давам шишето, тя си го държи, пие си, после го пуска мушка бибата и се сгушва в мен. Моето движение е само да й го подам, а при вас като кърмите ви е по-трудничко ама няма начин.

За къпането ние се къпем в стаята, а коритото на два стола, че да не се навеждам. Преди сигурно съм писала къпането беше голям кошмар, но сега е голяма наслада за Вили. Дори не пръска вода, ами си играе с едно пате и се къпем спокойно. Като се постопли ще минем под душа.

# 46
Elix, забравих да пиша, че аз го разреждам с вода като гъст айран.

Скрими, аз също много искам обички, но смятам да изчакам. Те още не се сещат и да не стане беля.

Сега вече да ви покажем новите ни обувки. Три дена обикалям за тях. Ортопедични са, на фирма Капчица-Пловдив. Харесах и едни на К&К, но нямаше номер. Като цена са 27лв., а на К&К бяха и по-скъпи, но аз мисля че на този етап е добре да са хубави-ортопедични.
http://images13.snimka.bg/001975938.jpg
Вили с новите обувки.
http://images13.snimka.bg/001975936.jpg

# 47
Привет на всички  Hug

Времето вчера беше разкошно, а и днес като изключим вятъра е супер, но не е нормално верно това време, дано не се отрази на пролета или лятото.
Ние вече от два дни ходим сами, и днеска записахме първото сериозно падане навънка, падна си на лицето и си удари устната горната, а и нали са му се надули напреде много венците и като рукна една кръв, но за щастие бързо спря, и след малко рев се успокой, сега има само на горната устна "малки мустачки" червени Simple Smile но юнак без рана не може Simple Smile
Ние още го къпим в неговото корито и на стойката, но мислим скоро да го махаме от стойката, че е голямо шило.
Иначе за Ам да споделя аз, че нали от скоро и аз почнах да давам, че съм решила да отбивам, и повечето пъти ми се буди пак към 5 ч. да си хапне /както до сега /, иначе 2 пъти се излъга и спа до 7.30, ама дали че беше много уморен или Ам незнам  Laughing

А ето го моя бандит, ходих да го снимам, да му правя портретна снимка, че баба му в петък имаше имен ден, и това и беше подаръка Simple Smile
http://www.gallery.koloniata.com/Bobsan/Bobi%2010%20mesec/DSC0287.jpg

# 48
Здравейте, мамита!  Grinning
И днес отчетохме разходка навън, придружена със сладка дрямка, почти веднага заспива щом излезем. А преди малко като си взимахме каката от детска, пуснах Рони да ходи на земята и после като я взех тя направи протест като се опитваше да си маха шапката  hahaha Много й хареса.
Относно АМ-чето за последно папане, само си разсъждавах чрез писането и в никакъв случай не съм си помисляла, че дълго кърмещите мами не знаят същинката на нещата   Heart Eyes Просто ми заприлича малко на това, което става в началото - че кърмата е рядка и трябва АМ, за да се засити повече /спирам и няма да влизам в подробности, че си се знаят/.
Цунки мами, че трябва да се вечеря нещо!   bouquet

# 49
  • София
Здравейте, момичета!

Nin_ka - "бандита" ти е много сладък. Бабата със игурност е била във възторг от подаръка си!

tinka81 - много сладки обувчици. И ние вчера ходихме да купуваме, но взех буйки на К&К. Не намерих други. Но преди почивката другия месец ще се постарая да открия ако не такива - подобни.

ScreamingMamaa - и аз знам, че пробиване на ушите може да се прави на Баговец, защото тогава, според народните вярвания болката минавала по - бързо.
 И аз харесвам обичките. На Рая и подариха още като се роди - таман 2 чифта. Но сигурно ще се въздържа за сега. Не знам дали в яслата, ще се съгласят да я "вземат" с обички. В смисъл, че те няма да носят "отговорност" ако се загубят или счупят.

После пак ще пиша, че Рая ме дърпа за крака и мрънкаааааааа  #Crazy

# 50
Момичета, здравейте!
Знам, че не се включвам често напоследък, но нямам никакво време. Засега Тея си е нонстоп с мен и ми взима цялото време.
Исках само да ви я похваля, че днес й изби 3-тото зъбче - т.е. първо горно! Simple Smile))))))))

Обещавам да пиша ... някой ден повече.

# 51
Ооох, писах, но ми изчезна нето точно, когато публикувах  #2gunfire
Скрийми, на Сузи ушенцата ги пробихме точно преди годинката /на 11,5м/. Нямахме проблеми, но и тя не им обръщаше внимание. С пистолет, за секунда става, после бананче и готово  Peace  Но Рони доста си ги дърпа, че и моите не ги пропуска  Mr. Green Не нося обици, откакто се е родила, отвреме навреме слагам вечер, за да не ми се запушат дупките  Tired
Обувките и на мен много ми харесаха. Да си ги носи със здраве детенце!  Hug Рони е с малко краче и едвам й намирам буйки, камо ли обувки с тоя номер. Сега е между 16/17, но на К:К №17 са й големи /имаме си ги вкъщи, но още не й стават, завалийката  Joy /.
Лека нощ и до утре с кафенцето пред компа!

# 52
# 53
Леле,Руми,какъв бузанчо Joy Hug
Мами,искам да питам някоя от вас знае ли на какви цени са обувките на Рихтер?

# 54
Леле, какво голямо дете! Как го е носила тази жена?

Вижте тук, една мама е събрала всичко най-интересно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48986.0;all

# 55
  • София
Тинка,мерси за линка  Hug има много хубави неща.
Леле,за това пухкаво бебе не е имало кантар  Joy

# 56
Здравейте всички! Nin_ka, моного сладък бебок!
Мами, каня се от известно време да ви питам-каква е програмата на вашите бебчета,т.е. какво говорят, правят и т.н-кой каквото се сети. Интересно ми е!
Да запиша нашата програма-казва мама, тате, деди(но го казва неосъзнато, а на всичко, на което се радва). Прави чао, здрасти, ела; показва лампичката,тик-так, като му поискам някаква играчка, ми я дава, познава някои животни от книжката с картинка, казва как прави кончето, магарето, кучето и котката. Показва къде му е носа и зъбките. Имаме 2 долни зъба и напират още за избиване, но къде ще са...никой не знае. Все още не ходи сам, а с наша помощ, не може и да се задържа изправен. Ами май това е! Вие сте  Hug

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 11:41 от Atrakcia

# 57
Здравейте момичета  Grinning
Това бебе си е истински гигант  ooooh!
Днес Митко си изгори ръчичката на ютията.Аз съм виновна естествено, защото не съобразих, че там където я оставям по навик вече е достъпно за него място.Така плака, че чак се захласна  Cry Изгореното е малко - колкото 5 стотинки и го намазах с Дефламол и антиалергична, водонепромокаема лепенка...и след 2 мин. той вече я беше махнал и почти изял... Затова реших да го бинтовам едно хубаво, за да не може да си маха превръзката.И сега прилича на ветеран от войната, изглежда така все едно цялата му ръка е изгорена, с което будим любопитство у всеки, който го види и срещам обвинителни погледи...

Нашата програма е доста по-скромна от тази на Божидар на Атракция - казва къде е лампата, топката и котето и показва колко голям ще стане като порасне.Говора е в някакви сричкосъчетания, които само той си знае какво значат.Няма зъби и ходи само ако аз го водя за двете ръце  Peace

# 58
Дикси, и ние сме от скромните - ако е в настроение, може и да покаже къде е лампичката или пък да подаде нещо, което държи в ръчичките си. Казва мама, баба, кака и разни други негови си думички, но не особено съзнателно, да не кажа хич... Просто си бърбори...
Попиташ ли го къде е бати го търси моментално с очи, другите обаче изобщо не ни признава. В тази връзка се сетих как в събота, когато батко му беше при баба си и сложихме Вики на леглото му, след като се събуди/винаги си изпива шишето с мляко в леглото при батко си/, започна се оглежда в леглото и да го търси - най-вече под възглавницата Joy Joy Joy
А, да, понякога, като ме види, ми вика кака Joy И това, ако не е постижение.
И за мой срам, когато баща му го попита как се кара мама, той започва да размахва пръст и да крещи.
А пък аз никога не съм му се карала Blush И това, ако не е заговор от мъжката половина в семейството/каква ти половина, направо си е 3/4  Crazy/.
Та така напредваме ние с ученето и усвояването на нови умения...

А на Митето бързо оздравяване на изгореното! Hug

# 59
Здравейте,мамчета и бебоци!Сега се връщаме от консултация и резултата е следния:тежим 12,200кг и сме високи 79см Shocked направо нямам думи.Ще пиша по късно,че трябва да му сменям пампиту и да го храня.Между другото вече му вземам от 12/22кг размер памперс на Либеро. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт