Тити, браво на Марти, той добре се е ориентирал.
Elix, да подслаждам го. На едно шише от 250гр, слагам изравнена чаена лъжичка захар, дори и по-малко.
Много добра идея ти е дошла с буквите, а джипа ви е страхотен. Ние май ще трябва също да купим кола, защото снощи кумовите ни бяха с тяхното момченце. То си носеше едно камион че, Вили му го взе и цяла вечер го буташе по земята.
При нас май е по-лесно нощното хранене, защото започнели да мрънка давам шишето, тя си го държи, пие си, после го пуска мушка бибата и се сгушва в мен. Моето движение е само да й го подам, а при вас като кърмите ви е по-трудничко ама няма начин.
За къпането ние се къпем в стаята, а коритото на два стола, че да не се навеждам. Преди сигурно съм писала къпането беше голям кошмар, но сега е голяма наслада за Вили. Дори не пръска вода, ами си играе с едно пате и се къпем спокойно. Като се постопли ще минем под душа.

но юнак без рана не може
Много й хареса.
Просто ми заприлича малко на това, което става в началото - че кърмата е рядка и трябва АМ, за да се засити повече /спирам и няма да влизам в подробности, че си се знаят/.
Но Рони доста си ги дърпа, че и моите не ги пропуска
/.
Изгореното е малко - колкото 5 стотинки и го намазах с Дефламол и антиалергична, водонепромокаема лепенка...и след 2 мин. той вече я беше махнал и почти изял... Затова реших да го бинтовам едно хубаво, за да не може да си маха превръзката.И сега прилича на ветеран от войната, изглежда така все едно цялата му ръка е изгорена, с което будим любопитство у всеки, който го види и срещам обвинителни погледи...
И това, ако не е заговор от мъжката половина в семейството/каква ти половина, направо си е 3/4
/.