Ще има торта и балони на февруарските купони

• 11 082
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
Дикси, много съжелявам за Митачето. Дано минава по-бързо!
tonita76, големички сте,бре! А Божидар няма още 9 кг. и е около 74см.

# 61
Здравейте момичета Hug
Преди малко се върнахме от консултация-вече сме 10кг и 78см,навакса си кг след боледуването.
Нашата програма хич не е богата...казва баба,тата,дада и някави други негови си приказки,знае къде е пупата,но показва само ако е на кеф Mr. Green,колко голям ще порасне,подава ръчичка за здравей,но пак ако е на кеф Joy.Танцува много смешно с главата,това го прави,защото сам се е научил hahaha,знае коя е книжката с бау-бау,носи я и познава някой от другите животни вътре,може да нанизва пирамидата от най-малкото до най-голямото кръгче,познава някои от играчките си и друго не се сещам сега.

# 62
Стефко също е много назад с материала  Laughing Казва "мама", "баба" и разни други срички, които не му разбирам /на неговия си език ги казва  Joy/
Тонита, браво, голям юнак е  Wink
Днес реших да му направя овесени ядки, но с малко прясно мляко. Сложих ги в микровълновата за 3 мин. и като отварям печката, те изкипяли  hahaha Колкото бяха останали в купичката му ги дадох, но не ги хареса.
Обички сложих на каката едва миналата година, точно на Благовещение. Доскоро носеше мед.обици, но ги махнахме, защото почнаха да й берат ушичките.

# 63
Ох,мами.Лъчко е болен.Днес го водих на лекар.Хванала съм го съвсем в началото.Гърлото е леко зачервено,гърдичките са чисти,а пък кашля.Поне за сега няма Т PraynigДавам осцилококцинум,АЦЦ кид,виброцил.Цял месец изкара без да се разболее,а сега май от каката го е хванал.Тя беше с Т ,кашлица и хрема.Много го пазех,но..... CryСега пак ще има да се мъчи милото с това запушено носле... Sad
Иначе,Лъчко много ходи,но не говори,само вика"ЪЪЪ',но пък всичко знае и разбира.Здрасти,ела,чао.Показва,как голямото коте се кара на малкото,като вика и целия трепери от нерви.носи ми ,неща за които съм го пратила,показва лапмата,тик-так,абе ...всичко разбира,само дето не може да ми каже.Когато иска нещо ,го поглежда и вика ЪЪЪ,докато не му го дадеш Joyтакива работи...
Тонита,ама много сте големки,браво Hug.Ние на 10месецз бяхме 9400 и 78см.Сега може би няма да има и 10кг. с това ходене пстоянно....

# 64
  • София
Здравейте, момичета!
 Вчера от консултацията - 9,600 кг и около 75 см.
 Рая казва "тата", от време на време "кака", "на-на", "маам", като си се заминава сама с нещо си казва "така - така". Дава целувка /но всеки път вместо устата си улучва слепоочието  hahaha , даа боц, показва колко голяма ще порасне, на колко годинки ще стане, дава разни играчки като я питам "къде е.."казва "чао" с ръчичка...
Като си разглежда книжките и има мечка на картинката ръмжи.
За друго сега не се сещам...
 Дикси - неприятно е това с изгарянето, но какво да се прави - палави са си децата.
 Рая вчера си прескрипа пръстите на шкафа с чорапите. Това й е първото сериозно контузване и ми беше много гузно, че я бях оставила сама в стаята  Rolling Eyes Миналата седмица търсих в Практикер обезопасители за шкафове, ама там не бяха и чували за такива неща. Дали ще има в Бриколаж  newsm78 ?
  Лека вечер.

# 65
  • София
Браво Тонита,голям левент си имаш  Grinning

Нашата програма се дублира с повечето неща които сте изброили,показва лампата,баба Яга,някои от играчките,пали лампите,пуска уредбата и й прави фина настройка от копчетата  Mr. Green,сменя каналите на tv,казва мама,баба,тате,па-па,тик-так,муу,бау-бау/но това го казва когато чуе куче,иначе звучи като баба/имитира ако някой кихне и разни маймунджулъци с устата и езика.Ходи сама около 1-2метра и пак сяда и почва да лази.Качва се и слиза мнооого внимателно от гарнитурата.Ако нещо й се скара човек,реве все едно я дерат,пък недай боже да я удари някой дори без да иска  ooooh! Засега това се сещам

Дикси,много е неприятно това,бързичко да му мине на Митето и да забрави  Hug

# 66
Миналата седмица търсих в Практикер обезопасители за шкафове, ама там не бяха и чували за такива неща. Дали ще има в Бриколаж  newsm78 ?

irinopolis , понеже и аз като теб обикалях без резултат, накрая си ги поръчах от тук http://www.pakostnik.com/products.php?cat=13    Дойдоха за 3 дни  Peace

# 67
Здравейте Hug
Днешният ми изпит мина успешно и сега ще имам малка почивка преди следващия Simple Smile
Митето казва "ма-ма, ба-ба, де-де, та-та, ам-ам, не, да, дай, боли, браво", че наполседък, ако щете вярвайте, ама казва и "благодаря" Shockedкоето само аз му разбирам - казва ясно "б, след това бебешки звуци и накрая завършва с - я" За номерцата - показва лампата, "духва"я, показва колко голям ще стане, щтрака с пръсти, пляска с ръчички, дава целувки, но без ръчичка, само с устичка. За друго не се сещам Rolling Eyes

рибка, аз давам АМ вечер точно защото постепенно вървим към отбиване. Следващата седмица може би, ще махна вечерното хранене и ще оставя само сутрешното и после постепенно ще махна и него.

# 68
Здравейте, мами! Коко е болен и не ми е кеф да пиша за маймунджилъците, защото му е пресипнало гласчето и плачка. Вчера го грабнах и литнахме към докторката, след като термометъра показа 39градуса. Не е на антибиотик, всъщност му изписаха, но при условие че пак дигне толкова. Само на витамини и сироп за кашлица е, но ми се къса сърцето  Cry. Цяла нощ не сме спали - плачка и не иска нито чайче, нито мляко, нито биба. Носила съм го изправен на ръце по целия апартамент, за да се разхлади малко. Когато е легнал, му се запушва нослето, но му хванах цаката - кутийката с пакетчета чай от мента пред нослето - и веднага се отпушва и успокоява. Оплаках се, отивам да уча по физика и алгебра с Джулката. Лека нощ!

# 69
Здравейте, мами!
Олимпия, много е лошо детенцето ти да е болно. Стискаме палци да се разминете без антибиотик и бързо да оздравявате.
Дидунчо, браво за изпита, все така да я караш!   bouquet
Тони, Чечко май държи първенството по големина.   bouquet Браво!
И на Лъчко , желаем скорошно оздравяване, а на Митачето ръчичката бързо да минава.
Момчил от днес като маха с ръчичка за чао и казва "тао-тао", друго интересно, което прави е, че пее "бум шака лака", от мелодията на телефона ми е.
Във ваната почти не стои седнал, става сяда, рита с крачета и пляска с ръчички, а аз гледам къде да се скрия, за да изляза суха от банята. После го изплаквам с душа в голямата вана, на два пъти съм ги къпала с кака му в голямата вана. Много им харесва.
Хайде цунки, че отивам да давам на котрето да яде.

# 70
За любителите на кучета

За любителите на котки

И още една с кучето, вече по-голямо

http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1986179

# 71
  • Sofia
Здравейте,момичета!
Да ви се обадя,че и аз съм тук - чета от време на време.
Ех много ми е тъжно като чета за болни бебенца, много са ми милички. Моето момченце и то все още кашля- много дълго се проточи тази кашлица.
Около 11 кг е вече, 79см.
Сложила съм му нови снимки в линка долу, можете да ги видите.
Добре си хапва момчето, но най-много си обича кърменето.
Как са вашите бебоци със съня? Като чета имам чувството,че по-добре си поспиват от моя Томи.
През деня спи веднъж по около 2 часа.
През нощта се буди - понякога веднъж,понякога два три пъти, няма продължителен сън. А му давам да си хапне преди да заспи.
Бързо огладнява ли какво ли?
Щерката много бързо свикна да спи през нощта, а този мъж не ще. Съвсем различни дечица са.

# 72
  • Sofia
Е, не ви написах колко много зъби има Томката- цели 8.
А и още 2 се борят да излязат долу.

# 73
Привет, момичета!

Аз да не казвам голяма дума, но форумът ми се зарежда доста по-бързо, да не кажа почти веднага. Голям кеффффф!!!!

Ами какво да кажа за нашата програма – ще се повторим с много от бебоците. Мога само да се похваля с това, че казваме осъзнато МАМА!!! Иначе казваме та-та, ка-ка, да-да, не, ба-ба, ай-де, т-ка, и още много производни. Не даваме нищо, само вземаме. Казваме чао и bye-bye, пляскаме с ръчички, учим се да даваме целувка и да казваме на колко годинки ще станем, но без особен успех, правим муси-муси – това означава набръчкване на нослето и учестено дишане. Целува ме като й кажа цункай мама, танцува и пее, дава боц. И това е май...

В тази връзка се сетих как в събота, когато батко му беше при баба си и сложихме Вики на леглото му, след като се събуди/винаги си изпива шишето с мляко в леглото при батко си/, започна се оглежда в леглото и да го търси - най-вече под възглавницата Joy Joy Joy
Хи хи хи, Тони, голям симпатяга ти е Викито.

Тонита, браво на твоето юначе – голямо е пораснало. Габи е 8,700 кг.

Тити, ние сме още много далече от нареждането на пирамитата. Въобще не ни е идвало на ум, че тези кръгчета се нанизват, Габи само ги маха от там и започва да ги разхожда. Laughing

Бързо оздравяване на Лъчко и Коко... и на пострадалите Митко и Рая

Дидунка, поздравления за изпита!!!

Последна редакция: ср, 17 яну 2007, 03:01 от Rumyana

# 74
Здравейте, момичета. И ние сме болни  Sad  - вчера имаше Т  38.1 и през ноща се гушкахме 2 часа. Днес лекарката каза, че не е червено гърлото и е от секрети в нослето, но как кашля  #Crazy - къса ми се сърцето, ... гласът му е променен и не може да диша добре.
Олимпия, какъв сироп за кашлица даваш? Ние сме с Проспан, но не е ли много слабичък... Давам вит С и панадол, Калциум Глюконикум и физ.р-р в нослето
От консултацията - 10360 и 78 см.
Марти казва мама, баба, нанан, дада и танцува много смешно - мърда си главата и подскача. Най-обича да си играе с гърнето и с една пластмасова купа, в която слагам играчките. А напоследък много обича като чистя с прахосмукачката, да върви след мен и да ми дърпа кабела.
Дано всички бебчета бързо оздравеят!!!
Дидунчо, браво за изпита!

Общи условия

Активация на акаунт