Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 870
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 870
Софи е поразвързала кесията. Попадна ми в Инстаграм цената на облеклото и от вчера 2680 лири за шапката и 4327 за роклята. Не мога да си представя да дам толкова пари за шапка, ама аз не съм аристократка.
🫢😮
Не мога да си представя изобщо да дам пари за тази рокля. Тъкмо беше готина на Гартъра и сега с тази яка 🤨
Досега на Аскот нищо не ми хареса освен няколко шапки.
От обикновените хора имаше по-добре облечени.
И на мен яката не ми хареса, не е лоша роклята, елегантна е, но наистина е доста скъпа.

# 871
Ама разбира се, Патрашкова знае по-добре от Мегън. Нищо, че и Съсекс, и Диор казаха, че това е фейк новина.
Ето тук например:
https://graziadaily.co.uk/life/in-the-news/meghan-markle-smear-c … aking-interviews/
Превод:

“Позволете ни да изясним няколко неща. Първо, Dior. Противно на заглавията, в които се твърди, че е имало някакъв вид отказ, и Съсекс, и Dior излязоха с изявление, че никога не е имало истина в слуховете за спонсорски договор между тях. Източник от Dior заяви пред The Telegraph, че екипът им "не може да се начуди как се е появила тази история", а говорител на принц Хари и Меган Маркъл потвърди, че слуховете просто не са верни.
Тогава те винаги са били спекулации, но някак си, само потвърждавайки, че спекулациите са били неуместни, Меган е в центъра на ненужни заглавия, в които се внушава, че е била отхвърлена от марката, която, както е известно, обожава.”

Close
Продължава пускането на фейкове от таблоидите с цел очерняне и създаване на фалшив шум около Съсекс.

# 872
  • Разпиляна във въображението
Къде за очерняне, къде за шум изобщо. То все отрицателни неща около тях.

# 873
Честно казано и Диор обожава Меган, както не един път са показвали, както и в случая  Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 874
Как показват обожание в случая, бързайки да отрекат?

# 875
Да, все отрицателни и все фалшиви или преиначени истории от таблоидите. При това с нищо непредизвикани, Съсекс в момента са в дълбоко прикритие, след последната папарашка инвазия.
Добре е да се запитаме защо и кой има полза от този шум.

Вчерашните рокли отблизо:

И на Матилде е страхотна роклята ❤

# 876
  • На топло
Може ли линк към изявлението на говорителя на Съсекс относно новините около Диор?
Смятам, че хората, които представят Хари трябва да излязат с официално изявление относно проследните негативни слухове около двойката.
Ако някой се опитва да ги очерни, трябва да реагират и да отрекат това което се тиражира в сериозната преса.
В противен случай става истина.

# 877
Да, все отрицателни и все фалшиви или преиначени истории от таблоидите. При това с нищо непредизвикани, Съсекс в момента са в дълбоко прикритие, след последната папарашка инвазия.
Добре е да се запитаме защо и кой има полза от този шум.
Това не го разбрах, за каква инвазия става въпрос?

# 878
  • На топло
Къде е изявлението на говорителя на Съсекс, относно новината, че Мегън е фалшифицирала интервютата за Спотифай.
И в българската преса е пълно със статии.

# 879
Как показват обожание в случая, бързайки да отрекат?
Може би, като правят изявление срещу фалшивите новини относно Меган и я защитават Blush

# 880
А може би не искат бранда им да се асоциира с името й, особено след информацията, за която Hello J спомена? Това наистина е гаф за мен. Може и друга дума да се използва. Наистина разочароващо и то много.
Обожание и подкрепа за мен не са еднозначни.
Къде е изявлението на говорителя на Съсекс, относно новината, че Мегън е фалшифицирала интервютата за Спотифай.

# 881
  • София
Молбата на Съсекс за изключителни права върху „Архетипи“ – името, избрано от Меган за техния подкаст – беше отхвърлена от Службата за патенти и търговски марки на САЩ поради „вероятност от объркване“ със съществуваща марка.

# 882
Очаква се да видим Хари (а вероятно и Мегън) на 12 август в Сингапур на благотворителен поло мач, организиран от Sentebale, организацията, основана от него и принца на Лесото:

# 883
  • София
Много интересни спекулации за наслагването на гласа...нищо че съвсем друго пише в първата статия която отворих.
Освен интервютата, има и клипове с разни експерти, една от които е въпросната, благодарила на "друга жена". Да възможно е друг да е задавал въпроси и след това да се ползват отговорите.
За основните интервюта някой нещо? Серена? Марая Кери? Парис?

Те и някои вестници не от Монтесито пишеха за аферата Роуз, това прави ли я истина?

# 884
А може би не искат бранда им да се асоциира с името й, особено след информацията, за която Hello J спомена? Това наистина е гаф за мен. Може и друга дума да се използва. Наистина разочароващо и то много.
Обожание и подкрепа за мен не са еднозначни.
О и обожание, и подкрепа са показвалип през годините. Спомням си, че бяха нарекли Меган въплъщение на елегантността.

Общи условия

Активация на акаунт