Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 852
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 900
  • Някъде там
Харесват ми и двете. Максима повече.

# 901
За да не ни затрият съвсем, пускам няколко от най-цветните тоалети на Максима. За мен тя изглежда най-добре в силни цветове, но в последно време избира повече бежови и неутрални тонове и губи от чара си./ според мен/

# 902
  • Някъде там
Годишна среща на фондация "Принцесата на Астурия"
🤩

# 903
  • София

Еееее, тази визита няма едно грешно попадение. Отличничка е Максима!
Има ли още снимки в цял ръст?

# 904

И днес са много красиви. Капелите им са супер, на Максима ми харесва повече, но и на Матилде е хубава.

# 905
Страхотни са и двете, какви цветове:

Люксембургците имат национален празник и ще има много събития днес и утре, обявили са на сайта им. Тази снимка е стара, празненствата започват следобед:

# 906
  • Някъде там
Ооо ще чакаме Шарли. Дано и бебето.
Много ми харесва Летисия и днес колко е усмихната.

Костюма също ѝ стои много хубаво.

# 907
Да, Летисия е безупречна и много и отива бяло.

# 908
  • Някъде там

# 909
Испанската кралица според мен винаги има едно неестествено излъчване - премерено, престорено, ехидно дори.
Иначе е фина и изящна като фигура, но някак не мога да кажа същото за вътрешността.

# 910
  • Някъде там
Тя сякаш чу, че не може да се усмихва и реши да опровергае.
Много е хубава днес в този бял костюм.
Много е хубаво когато човек може да промени мнението за себе си в положителна посока без много усилие. Толкова хубава изглежда естествено усмихната и лъчезарна, без да е прекалено, за да ми фалшивее. Надявам се да запази тази тенденция.

# 911
Да, Летисия е безупречна и много и отива бяло.
И каква наслада за очите..

# 912
Летисия, както и останалите, трябва да се гледат на клипчета, тогава усещането е съвсем друго. Нито Катрин се смее непрекъснато, нито Летисия е вечно начумерена.
Максима ми харесва най-много с жълто-златистата рокля - много красиво пада, чудесен нежен плат.
На Роял Аскот тази година са много модерни ръкавите буфани. Почти всички са с тях. Не е лошо, изглежда ретро и женствено.

# 913
Затритата дискусия за цената на дрехите на Софи ме провокира да потърся най-скъпите рокли на кралските особи.
Доколко информацията е вярна не знам, това намерих в нета. Най-скъпата сватбена рокля изненадващо за мен е на Летисия - 10,7млн., тя дори била в класацията на Гинес за най-скъпа кралска сватбена рокля. Причината е, че е от много качествена коприна, бродирана със златни нишки. За сравнение сватбената рокля на Кейт е 332х.долара, на Меган 265х.долара.
От останалите кралски рокли, най-скъпата на Меган е тази за сватбения прием - 157х.долара, следвана от тази, облечена в Мароко - 99 х.британски лири 
За Кейт като най-скъпа се спряга  тази, облечена на сватбата на сестра й -14х.долара , следвана от тази облечена през 2019 на Гала, както и още веднъж след лека промяна
За съжаление подобна класация за останалите - Максима, Рания и Мери не можах да намеря, ако някой се справи би било интересно да се постне.
Тази класация не е за да си ги мерят, кой харчи повече. Просто любопитни факти.

# 914
  • София
Зара и Майк днес

Общи условия

Активация на акаунт