Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 843
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 945
Класата и традициите в британското кралско семейство толкова се открояват от другите европейски монархии, че чак  е трудно да се намери еквивалент сред тях, в това отношение. Може да се по-обрани в облеклото, но по-добре така, отколкото с разни финтифлюшки да се кичат дами на възраст. Изключително показателно е , спокойствието, разбирателството и взаимните симпатии между всички, които са британци и живеят в UK. Независимо работещи или не, искрено се забавляват на територията на кралството.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 21:19 от DSG123

# 946
  • Разпиляна във въображението
Лейди Габриела в цял ръст

# 947
Утре ще видим Кейт и Уилям на Роял Аскът! Relaxed

# 948
Ооо страхотна Софи и днес, браво много ми харесва тези дни. И бижутата са ѝ много хубави.

И вчера беше много хубава, но днес е истинска прелест! И шапката и роклята са толкова нежни с тези теменужки.

Много са красиви и роклята и шапката на лейди Габриела. Зара днес също е с много хубава рокля.

# 949
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, много благодаря за Лейди Габриела, аз исках да видя роклята й. Колкото нежна и ефирна изглежда тя, толкова и роклята, прелестна е!
Софи и Зара днес са разкош, истинска наслада за очите - толкова свежи, летни, обрани, но въпреки това елегантни!
Чарлз и Камила на снимките с физиономиите са уникални Simple Smile Много настроение създават.

# 950
  • Някъде там
Сладурчето мъничко Шарли 🥰
Хубаво настроение на празника.
Много приятно определено.
Хубаво семейство

Шарлийн вчера отново е провела обучение по безопасност във водата, заедно с екипа на фондацията си.
Много красив кадър.

Скрит текст:

# 951
  • София
Винаги е приятно, когато малкият Шарл се появи в темата, такова хубаво детенце е. Явно и кротушко, хем е малък, хем си стои и си гледа като възрастните (възможно е да има и други моменти, но досега не сме видяли).

Една от най-полезните инициативи и програми е тази на Шарлийн, има още няколко, които са практически и с реално приложение, изглежда добрр, радвам се, че се оправи, пък нека е напълняла.

# 952
  • София
Много се радвам за вчерашната поява на Сюзън Хъси в кралската ложа:

Хубава снимка на кралицата:

# 953
Разкошна Шарлийн, много хубаво и чисто лице има:

И още от Люксембург:

Сетът на Стефани много ми харесва - цвят, модел. Подходящ е за следродилната и фигура.

# 954
  • Някъде там
Лана на мен не ми се струва чак толкова напълняла в тялото след първоначалното такова, само в ръцете. Дали пък не е в следствие на това, че се е върнала в залата за плуване,освен че явно приема и лекарства.
Едно от първите появявания след възстановяването.

Сега

Скрит текст:

Определено я предпочитам "дебела", здрава и усмихната,  отколкото така.

# 955
И на мен не ми се струва супер напълняла, особено сега като я гледам спортно облечена.
И зад Шарли има една послушна госпожица, сладурчета Heart

# 956
Много ми харесва Шарлийн напоследък, единствено ръцете и не са идеални, но общо промяната е супер.

От другите дами ми хареса Софи с теменужките и ми направи впечатление Южени какво тънко кръстче има.

Чакам някакви по - екстравагантни шапки Simple Smile

# 957
Знам, че мнението ми не е споделено, но Шарлен с тъмна коса ми изглежда доста по-добре.

# 958
Много си е добре ,тя е плувкиня и има развит гръден кош. Такава и е структурата. Пък и  така си пасват с мъжа си, беше  "мъничка" като отслабна и  колко коментари бяха с тревога. Да е добре само жената ,млада е, деца има.

# 959
Шарлийн повече ми харесва с руса коса (не перхидролено русото) , някак придава още по- голям акцент на  миливидното и излъчване . Ръцете, коленете  и талията са първите издайници на напредването на годините при жените.
Люксембуркците са ужасни сладури, толкова щастие блика от погледа на всеки един, че няма начин да не се зарази човек с позитивизъм от тях 😍

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 15:03 от ccvet

Общи условия

Активация на акаунт