💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 362
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ново стори на Ханде от снимачната площадка на "Двама непознати"
https://twitter.com/i/status/1665658834046664710

и веднага влязоха в тренда Wink

# 151
Ханде е решернала и стори от режисьорката на сериала. Търси се спешно кръв 0+ за техен колега от екипа (не е актьор). Дано се намерят дарители и човекът да се оправи.

Превод на сторито на Керем:
Хора, пристигнахме в офиса и всички сте невероятни. Подаръците, подаръците, за които говорихме по-рано , нямаше нужда да го правите, но много благодаря. Знам, че всички направихте феноменални неща и съм ви много благодарен, благодаря, това момче също благодари (Хектор Grinning). Благодая ви, че всеки път ми напомняте възрастта ми с тези балони 36 Joy , но този детайл тук - балон на Тюркиш еърлайнс , толкова сте внимателни. И всички знаете, че вместо подаръци предпочитам да помагам на другите, да дарявам, това, което направихте е невероятно , благодаря ви от сърце. Всяка нова възраст с вас е феноменална. Страхотно е, че сме невероятно семейство. Благодаря на всички, това е невероятно, всичко, което направихте е невероятно. Обичам ви всички.

# 152
# 153
Инфо:
"•Светът беше в дневния ред на Турция, Испания, Италия, Аржентина, Косово, Еквадор, Бразилия, Мексико и Чили.
Беше обект на 425 хиляди туита.
• Генерирани 46 милиона потенциални взаимодействия.
Говори се в повече от 50 страни"

Gift Heart

# 154
Сладурка

На снимачната площадка

Керем  изглежда свеж след рождения ден.

# 155
Малко клюки от мрежата:

"Таблоидът Takvim сподели информация, че Хакан Сабанджъ е купил часовници от световноизвестната марка за себе си и за своята любима Ханде Ерчел."

"От няколко месеца Хакан Сабанджъ е напълно различен човек. Загърбил е нощните купони и пиенето до зори. Всеки ден става рано и ходи на работа в холдинга. Всички около него са на мнение, че наистина е влюбен в Ханде Ерчел и съвсем скоро ще и предложи брак, за да е сигурен, че няма да му избяга."

"Хакан Сабанджъ заряза приятелите си в Бодрум за да придружи Ханде Ерчел на сватбата на нейна приятелка."

--

Мое мнение: Възможно е в крайна сметка Хакан да не е чак толкова лош, колкото го изкарват. Може да е добър човек, който уважава и подкрепя жената до себе си, когато е влюбен и в трудните моменти ще и е опора.

# 156
  • София
Може и да е обсъждано вече, но какъв е смисълът на тези филтри /или някакви специални техники Thinking/, с които Ханде доста често напоследък обработва снимките, които качва? Деформация на лицето, луничките стават все повече. Frowning1 Само за да стане интересно? или има друга скрита причина и смисъл?

Тина, всичко е възможно, ако вярваме в силата на любовта! Satisfied
Има и друга приказка за вълкът, нравът и кожата... ама няма да говорим за това сега.Smirk

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 16:28 от Dilemi

# 157
  • София
И какво като Хакан е купил два часовника. Него бълха го ухапала. Това задължително ли означава, че Ханде трябва да припадне и веднага да се омъжи за Хаканчо. Той Керем цял годежен златен пръстен й подари, но както видяхме до сватба не се стигна. Както казва Дилеми, знаем приказката за вълка и козината.
Аз пък прочетох, че братът на Хакан, Хаджи Сабанджъ му се е скарал, че много пътува нагоре надолу, не се включва в семейният бизнас, та засега малко са го кротнали. Семейството никак не било доволно от него.

Относно тази мода с филтрите и аз не я харесвам. Но всяко нещо с времето си ще отшуми.

# 158
Ако е до приказки - има и трета - че най-добрите съпрузи стават наигралите се в младостта си плейбои.
Каквото е писано - ще стане.
Аз отдавна съм казала, че на Ханде и трябва някой сериозен бизнесмен, мъж на място, със самочувствие и тежест, далеч от арт средите. Дали ще е Хакан или друг - предстои да видим.

# 159
  • София
Проблемът при Хакан е, че той не се слави като "сериозен бизнесмен, мъж на място", а като момче на повикване. Въобще не е на ти със семейният бизнес. Нищо сам с труд не е постигнал в живота, а разчита наготово на мама, тате и бате. Затова е имало семейни престрелки. И пак е бил някъде по Бодрум с приятели/приятелки. Ето на това се гради неговото "самочувствие" като мъж. На парите, имотите, яхтите, всички те спечелени не от положен негов личен труд, а паднали наготово.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 18:02 от БлагаВест

# 160
Нови на Ханде.

Прекрасна както винаги.

И от Керем нова

# 161
Пишат, че снимките са от днес

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 18:49 от tina-latina

# 162
# 163
Инфо:
"Keрем Бурсин започна да следва Лупе де ла Валина, мадридски фотограф, който си сътрудничи с важни национални и международни списания и който е снимал звезди като Антонио Бандерас или Алваро Морте.
Лупе де ла Валина също последва Керем, както и хора от екипа му."

Gift Heart

и от сета "Двама непознати"

# 164
Ето и в кой ресторант са го "хванали" :

🦋🦁

Общи условия

Активация на акаунт