💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 397
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Flowers Hibiscus

Прекрасна е Flowers Cherry Blossom

Nature Fire В очакване

# 541
Керем влезе в тренда:
#KeremBürsin
13.1K Tweets

и Ханде от снощи:
#HandeErçelXMagnum
118K Tweets

# 542
  • София
Попаднах на кратко описание на случващото се в Ya Çok Seversen : Sunglasses
https://twitter.com/MuzikveTV/status/1669249980765200385?cxt=HHwWgoCzje6Ar6ouAAAA

#Ya ÇokSeveren е историята за пресичането на пътищата на Атеш, който не се завръща в семейния си дом от интерната, в който е бил изпратен в ранна възраст след смъртта на майка си, живее в чужбина, издържа се сам,  и не вярва на никого и Лейля, която никога не е познавала истинското си семейство и е печели пари, като мами хората.

Ще видим и разберем, дали това е историята. Simple Smile

# 543
Ново

Дилеми, само като чуя, че героинята не познава родителите си и ми става ясно, че ще ги намери някъде в сюжета. Joy И вероятно ще бъдат свързани с главния герой.

Героите на Керем пък все ходят в интернати: Керем Сайер, Серкан Болат... модерно е Grinning

# 544
  • София
Мики, щом сценаристите използват често тези сюжетни линии, значи са работещи Satisfied или най малкото дават възможност, в зависимост от гледаемостта и интереса, или да ги развият или да ги затворят, окончателно. Stuck Out Tongue Надявам се по пътя да предложат и нещо ново, специфично и запомнящо се. Ще видим. Satisfied

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 12:45 от Dilemi

# 545
Дилеми, ще бъде интересно, ако главната героиня е лоша, в истинския смисъл на думата, вече стана ясно, че е измамница, но вероятно пак ще романтизират и оправдаят поведението й, принудена от обстоятелствата и т.н.

Гледала съм само един сериал, в който главната героиня беше лоша и си остана лоша до края. Joy "Руби" се казваше, с Барбара Мори, до края очаквах героинята й да стане добър човек , но така и не стана. Joy

# 546
Ярен през деня е с Керем, а вечер с Ханде 😎
Да няма сърдити 😉

# 547
Гледайки промо снимките на сериала на Керем отново се замислих колко леко и непринудено играе този човек... Толкова "неглиже" изглежда играта му, колко естествено му се получават скритите усмивки, учудването му, яростта му, когато е нужно... Сцената с Ханде, в която тя го нарече "робот", още я помня с най-малките детайли... Толкова силна и реалистична беше, толкова добре изиграна и впечатляваща като игра, че и аз като Керем гледах невярващо накрая... Дано и тук бъдем свидетели на такъв вид майсторство... Щом и Атеш като име е включено в символиката, значи очакваме истински пожар да се разгори....

# 548
Керем в Туитър:

Фен: Сякаш не съм те обичал, hqshshahs
К: Хахаха добре добре няма да се намесвам ти избери

Фен: този път мина много време
К: Вие знаете по-добре, но изглежда, че има хубав тон.

# 549

"Едно от най-красивите неща в живота е да осъзнаеш, че си някой по-добър, някой, който дори не си си представял, че си.
Нека това се случи с някого и до този някой и този някой да остане до теб.
Аз съм някой нов. Благодарение на теб и този един ден пътищата ни се пресекоха.

Благодарение на теб се научих да обичам по-добре, да спра да се тревожа за всичко, да кажа „не“, да ценя природата, да се грижа за себе си отвън и отвътре, да спра да виждам живота като спринт, а да го гледам като маратон, да разбия хиляди предразсъдъци, да се осмеля да направя това, което ме прави щастлива

Благодарение на теб съм готов да направя всичко, за да изживея тази мечта, която никога не съм си представял, че ще имам и която е най-доброто нещо, което някога съм живял.

Ние не сме просто двойка, ние сме приятели, доверени лица, партньори в престъплението.
Ето защо... Споделеното щастие струва два пъти повече."

ЩАСТЛИВ КРАЙ НЕ СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО ДОБРИ ИСТОРИИ НИКОГА НЕ СВЪРШВАТ.

Атеш и Лейля прекрасни! Cupid Gift Heart Sparkling Heart

Лъжецът играч! Flowers Hibiscus

Играчът! Flowers Four Leaf Clover

Турската Натали Портман -  Хавсанур Санджактутан!

ВЕСЕЛ ЧЕТВЪРТЪК! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:06 от didi54

# 550
Ролите на Керем Grinning

и ролите на Хафсанур:

Засега предложението на Керем води - #Ateyla

Nature Sunny

# 551
Май са нови

# 552
Имаме нов пост от Ханде

https://www.instagram.com/p/Ctgn0GftDqe/

# 553
Нося ви обещания превод на интервюто с Ханде. Сменят се различни журналисти с въпроси, затова се скача от тема в тема.

Скрит текст:
- Г-жо Ханде , първо искам да започнем с вашата елегантност, заслепени сме.
- Благодаря ви, чувствам се много добре носейки дизайн на Ozgur Masur.
- Прекрасна сте.
- Много благодаря.
- Днес сме на представянето на Магнум. Какво бихте искали да кажете?
- Много съм развълнувана. Както знаете прекарахме 3 прекрасни дни в Кан. Направихме много хубаво сътрудничество с Магнум. Сега носим енергията от там тук. Сигурна съм, че ще бъде прекрасно.
- Има един въпрос , по който сме много любопитни и не можем да не го зададем. Случвало ли ви се е през живота ви да се опитате да спечелиете кола , ядейки Магнум и изпращайки кода? 😅 (явно Магнум правят редовно някакви томболи за награди, не съм запозната 😄)
- Ха-ха много добър въпрос.
 Виж сега сама се чудя защо не съм го правила. 😆
- Ще го направите ли?
- Ще опитам. 😆
- Може и да имате късмет, защо не?
-  Защо не? Прав си.
- Да поговорим за представянето. Каква нощ ще бъде? Какво очаква вашите фенове днес?
- Заедно ще изпитаме енергията на деня и мистерията на нощта. Имаме два различни сладоледа и без съмнение ще прекараме хубава нощ с тази прекрасна енергия, с това удоволствие, което ни дават сладоледите.
- Какви са сладоледите? Любопитно ни е.
- Да минем към представянето, да ви предложим веднага.
- Чудесно. Какво правите освен това? Изглежда ,че се  забавлявате.
- Всичко върви добре.
- От друга страна снимките за сериала продължават.
- Да, продължаваме записите на Iki yabanci. Добре върви.
- Чудесно. От друга страна, разбира се, има новини. Да ви попитаме и затова също. Върнахте се в университета, във факултета по изящни изкуства. Как върви студентският живот?
- Да. Това също върви добре, вървят паралелно.
- И как реагират студентите, когато ви виждат?
- Добре реагират. 😄
- Случва ли се да искат да се снимат с вас?
- Разбира се, случва се. Но сега сме тук за сътрудничеството, мисля, че трябва да говорим затова.
- Какво бихте искали да кажете за сътрудничеството?
-  Чест е за мен. Бях техен гост в Кан и сега това сътрудничество не събира отново тук , ще бъде прекрасна нощ, сигурна съм. Развълнувана съм, както забелязвате.
- Да, забелязахме. Какво изпитахте в Кан?
- Беше много забавно. Емоционално и забавно. И деня и нощта бяха прекрасни. Имахме прекрасно парти.
- Доколкото знаем там е заснета една снимка. Една снимка в банята. И на тази снимка в джоба ви..
- Коя?
- Имаше слухове, че е имало пръстен в джоба ви.
- Не , не беше така. Имаше червило в джоба ми. 😂 Възприе се по друг начин, не беше така.
- Разбрано. А ще има ли пръстен?
- Нещо друго? (Друг въпрос има ли 😆 )
- Г-жо Ханде вие сте много обичана както в Турция, така и в чужбина. Как се чувствате от това?
- Много благодаря. Много ,много специално чувство. Разбира се, че това ме кара да се чувствам специална и горда. Това е много ценно чувство.
- Но изглежда , че се съревновавате със сестра си.
- Какво съревнование? Тя ми е сестра, може ли такова нещо?
- Какво ще правите през лятото?
- Имам хубави планове за почивка, но преди това трябва да работя. Работата върви добре, нека и да приключи добре. След това ще видим. Благодаря.
- Последният път , когато ви видяхме, бяхте на парти за годеж с г-н Хакан, питахме се дали това ще има продължение..
-  Благодаря ви. Нещо друго?
-  А за предишните връзки на г-н Хакан?
-  Благодаря ви, много сте сладки. Благодаря ви, че дойдохте до тук.
- Относно облеклото ви, отново ще се говори много за вас , много хубав тоалет.
- Да, в Кан носих Хакан Йълдъръм , а днес Озгюр Масур. Грим и прическа от Ондер Тириаки, затова съм много щастлива.
- Вчера имаше едно събитие, много популярни хора присъстваха, вас не ви видяхме.
- Работя , приятели. Работя много.
- На сет ли бяхте в този ден?
- Да.
- Г-жо Ханде, има нещо,което се появява постоянно. Говореше се , че сте отслабнала , но сте във форма, както винаги, отслабването не подлежи на обсъждане в момента.
- Благодаря ви. Благодаря, че дойдохте.

# 554

Дано не ни изпързалят. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт