Керем днес е поздравил Зет си за РД

Молко късничко, но все пак в рамките на този ден... хубава вечер момичета!

2023 г. ще бъде тяхната година!!!
Тоталната визия на Керем вчера вечерта беше пълна визия на Hugo Boss. Той е стилизиран от Нурол Акбал, стилист на Ay Yapım.
Прекрасен Керем!
Толкова съм нахъсан за тези двамата. Харесвам тяхната хармония. Как ги намериха?
Много е сладка, надявам се да ги видя, но дори не знам защо не мога да гледам друг сериал, който не е с Ханде, съжалявам, не искам да се разделят!
С Керем мисля, че ревността на всеки, който създава филми, надделява, той е актьор и трябва да полети. Новият партньор ще трябва да разсее мита за Ханде, но ако следваме Керем, ние ги обичаме, с когото и да работят. Нямам търпение да ги видя, защото следя Керем и ще го гледам. Ханде и Керем винаги в сърцето ми, но пожелавам на всеки от тях много хубави неща?
Те са красиви! Нямам търпение да видя сериала!
Най-накрая ви виждаме заедно, успехи в новия ви проект. Броим часовете!
Каква красива двойка, със сигурност ще има успех, както винаги, Кeрeм е гаранция във всичко, което прави, не я познавам, определено ще бъде добра, нямам търпение да я видя!
Много успехи на целия този екип, който със сигурност се презарежда, всяка работа заслужава цялото ни уважение, за всички онези хора, които я правят възможна, аз вече съм там и ги чакам и ги подкрепям, и двамата са красиви, че се допълват и нищо друго освен успех!
Колко красив Керем и винаги с тази усмивка!
Хубава двойка! Бог да ви благослови!!
Красиви са заедно! Сериалът ще има успех!
И двамата са наистина красиви! Пожелавам им да работят в перфектна хармония!
Толкова красиви!
Където и да отиде той носи светлина!!! Ела скоро в Италия Керем!!!
Харизмата тече отвсякъде, синко!
Негова милост, неговият чар!! За мен е без сравнение!
Препоръчани теми