💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 39 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Плевен / София
Здравейте, момичета Simple Smile
Разписвам се, след като изгледах тийзъра на "Ако обичаш силно". И защото четох съмнения, че Керем пак се снима в летен сериал, което предполага някакво дежавю. Аз девойката не съм я гледала никъде, но ми направи впечатление Керем. Съвсем ново излъчване, според мен - сваляч, за разлика от робота в "Почукай на вратата". Умее да хване характера на образа Керем. Hands Plus1
Дано и аз съм го хванала от минутката в тийзъра. Simple Smile
На мен в маниерите ми заприлича на "Керем" от "В очакване на слънцето"...
Здравейте момичета,

# 706
Керем и Ханде се класират на трето и шесто място в седмичната класация на IMDb Starmetre.

Довечера май ще има някакво парти на Nocturne по случай пролетно-лятната линия.

Пускат нов канал за сериали в Латинска Америка. По него ще се излъчва и "Почукай на вратата ми".

Новелите на TNT пристигат в Латинска Америка

https://twitter.com/TNTNovelas/status/1667601926005850114

Warner Bros. Discovery обяви стартирането на нова марка в Латинска Америка, TNT NOVELAS, нов канал, който ще бъде включен от юли в предлагането на платената телевизия.

Инициативата има за цел да достигне до нови аудитории чрез подходящи формати и близки до основните предпочитания на латиноамериканските потребители и е част от процес на разширяване и диверсификация на компанията.

Няколко седмици след стартирането на новия канал, в момента няма много информация за сериалите, които ще се излъчват, но бяха обявени няколко заглавия, сред които са "Почукай на вратата ми" и "Доктор чудо".

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 15:11 от midnight__sun

# 707
  • София

А това е новата локация на Керем в Бодрум.  Изглежда много привлекателно.

# 708
Според турската преса от днес - Керем и Мехтап са се разделили.

Защо ли си мисля, че тези съобщения за връзката на Мехтап и Керем са напълно контролирани, като започнем от месец март и завършим сега. Сещам се и кой ги контролира. Няма как Керем да е обвързан и да се поддържа интригата за сериала между него и Хафсун. Това е положението , мениджърите контролират живота на актьорите.
Колкото до фейса още когато се разбра, че Керем ще си партнира с Хафсанур, клюкарите я вкараха в леглото му.Така, че в очакване сме на интригата и развитието на събитията!

Прекрасен и слънчев ден !

# 709

Познахте ли Ердем тук. Grinning С тази прическа изглежда доста по-добре. Изрусен бил. Joy С Башак са били заедно на сватба на общи приятели.

Превод на статията за Мехтап и Керем (не че им вярвам)
Скрит текст:
Никой нищо не знае, правят си новини на база предположения от сторитата на хората и това е. 🙃

# 710
Настрой часовника си. Плакатът на Ya Çok Seversen е на живо тази вечер в 18:00!🕧 👀

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1670770973065322499

# 711
Настрой часовника си. Плакатът на Ya Çok Seversen е на живо тази вечер в 18:00!🕧 👀

https://twitter.com/yacokseversentv/status/1670770973065322499

Ей, вижте ги какво правят, ще трябва да редактирам пак темата! Joy Не се оплаквам де, тъкмо на време. Sunglasses Чакаме постера. Camera

# 712
Супер ... и тази вечер няма да ни е скучно Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре, че са активни Sunglasses

# 713
Една от главните причини за всичко е Гюнфер. Много ми е антипатична тази жена. Дори не знам каква работа върши, като Керем лично се грижи за проектите си
Според турската преса от днес - Керем и Мехтап са се разделили.

Защо ли си мисля, че тези съобщения за връзката на Мехтап и Керем са напълно контролирани, като започнем от месец март и завършим сега. Сещам се и кой ги контролира. Няма как Керем да е обвързан и да се поддържа интригата за сериала между него и Хафсун. Това е положението , мениджърите контролират живота на актьорите.
Колкото до фейса още когато се разбра, че Керем ще си партнира с Хафсанур, клюкарите я вкараха в леглото му.Така, че в очакване сме на интригата и развитието на събитията!

Прекрасен и слънчев ден !

# 714
Ново стори от Ханде. Подготвя се за партито. 👄
https://twitter.com/AriHKmiyy/status/1670781266570903556

# 715
Ново стори от Ханде. Подготвя се за партито. 👄
https://twitter.com/AriHKmiyy/status/1670781266570903556

Още едно стори от Ханде

# 716
# 717
# 718
Това ли е. Очаквах нещо по уаууу

# 719
За този постер Катето може да направи реферат на тема "какво издава позата на тялото". Joy Атеш е със скръстени ръце и гледа настрани, все едно иска да избяга възможно най-бързо. Лейля и тя е с ръце зад гърба като престъпник , може би? Thinking Няма никакъв знак за близост между тях... Предполагам, че умишлено е избрана тази снимка, но ми се иска да видим и другите, които са отпаднали при подбора. Joy

Общи условия

Активация на акаунт