Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 396
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
То вече сълзи не му останаха на това момчее 😞

# 106
  • София
И сега Сейфер йок? Добре, че си спестих нервите и емоциите.

# 107
Е с писмото ме разбиха.. думи нямам.
Оххх втори сезон искам отмъщения .. Ифакат е виновна за всичко , тъпата комплексарка.

# 108
В първия фраг загатнаха и за сцена в леглото, трябваше да има разговор, като ретроспекция, не го дадоха.

Писмото беше ….

# 109
  • Дъблин
И сега Сейфер йок? Добре, че си спестих нервите и емоциите.

Спокойноооооооо, другата седмица ще ги видим пак Simple Smile ПЪк финала какво ще е никой незнае

# 110
И пак всички спойлери излязоха верни

# 111
  • Бургас
Хубава серия, като за към финал на сезон! Интересни диалози, смислен текст прекрасна игра! Не бяха в минус несглобените сцени, но пък спойлерите, както каза Сабина - се оказаха верни дори синята блузка на момченцето, носещо писмото! За сега фраг няма да има, но пък в другата серия да очакваме много романтика и спомени от Антеп!
И да похваля все  пак Гюнтер - като за край се разписа смислено Kissing Heart

# 112
Лошото е , че за последната серия има 100 различни спойлера и никой не знае какво се случва.
Аз затова вярвам само на снимки.Днес бяха снимани на моста да се целуват .. Еми ще си чакам тоя момент.
Подозирам обаче , че леля Хатуч ще каже на Ферит , че са в Антеп.

Феновете са разочаровани , че за цял сезон така и не са гледали влюбена двойка , а уж историята била за тях.Дано нападнат Гюнтер и втори сезон да имаме повече сцени като истинска двойка.

# 113
  • Дъблин
Аз още събирам кураж да почна да го гледам..... отворих епизода, нооооооо още немога да натисна плей.

За финала почва да ми минава и идеята, че ще се оженят, но 2ри сезон ще е пак раздели и сълзи и да показват, може ли Ферит да се справи със всичко.....

Незнам какво да мисля...... а и не искам да мисля многог

# 114
А дали мастилото не се е размазало по писмото? Плакала е докато го е писала. И то какво е😔😔😪😪😪

# 115
# 116
Тежка, но красиво направена серия!
За себе си се чудя, кое е по-зловещо - лудите в конака на Сафет начело с изнудвача Тарък, или тия в конака на Халис, които могат да разбият живота на детето си, щото "не знаят как ще живият, ако нещо му се случи"...

# 117
Според вас Ферит веднага ли заминава за Антеп?
Хатуч ли му казва, Орхан ли?

# 118
Ферит,
до края на живота си няма да кажа на никого, освен на теб "Обичам те", кълна се.
В този живот бях само твоя. И до края на живота си ще бъде само твоя. Ще те обичам.
Щом ме обичаш толкова много, заради мен, заради семейството си... Нека никой друг не пострада заради нас.
Не забравяй, че ще те обичам до края на живота си.
                                                                                                      Сейран

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1664736007378411520

# 119
Кязъм с този пищов да не гръмне погрешка лелята?Ей това ще е бомба финал Grinning

Общи условия

Активация на акаунт