Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 862
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Пелин е с диагноза. Майка ѝ да помисли за лечение, а не за женене.

# 346
Цитат
Асуман е качила много показателна снимка и цитат. Точно описващи тяхното положение. Отгоре е написала
Тези дни Асуман и Гюлгюн.
Цитат на Кафка
Спах, събудих се, спах, събудих се.
Що за безсмислен живот.
Не съм сигурна, какъв е оригинала, рускините се скараха как се превежда точно. Безсмислен, позорен живот. Но се разибра посланието. Явно яко й писна да е борче. Въпреки че Гюлгюн в последните епизоди се раздаде. А може да има предвид, че героините им след смъртта на Фуат това само правят.
Според мен, еднозначно става дума за двете героини. А и Кафка описва безсмислието на живота в романите си.

# 347
Аз станах като лудите фенове, дето по цял ден крещят 😄

# 348

Накрая не се оказа Афра, а Гюлсерен Ханъм.

# 349
Упорито се твърди, че Гюлсерен дошла на крака с продуцента, защото никак не били доволни от сценария. Усмихната ми се види на снимките, та сигурно не е така. Joy Joy
Те и по телефона могат да се хейтят.

# 350
  • Яко в Матрицата...
Сега ли се сети Гюлсерен да е недоволна от сценария? Joy

Може да иска още по-драматично развитие, знам ли я тази абла колко е кръвожадна.

# 351
# 352
Момичета благодаря ви за превода !!

# 353

След всичкия този ненормален сценарий, психоложката да помогне на Мерт поне с един сеанс де! 😂😂

# 354
Благодаря за превода. Здраве на ръцете ви. Flowers Hibiscus

Знам,че мъката на Гюлгюн е безкрайна. На моменти се чудя дали  Ификат не й дава допълнителни харчета. Rolling Eyes
Виждам какви са й съветите към Пелин.  Ще излезе,че е  потърпяла и не е изгубила Орхан.  Окото й не трепна след всичките й гадории....

# 355
  • Яко в Матрицата...

Всички от екипа на Yalı Çapkını бяхме в Антеп през уикенда. Антеп е наистина прекрасен град, храната му не може да се опише, трябва да се опита.
Снимките в края на сезона на сериала бяха заснети на същото място, където започнахме. Нашите актьори и технически екип работят като пчелички. Докато разговаряхме с Мерт, Афра беше на снимки.
Музеят Zeugma също беше вликолепен. Не можехме да се наситим да гледаме "Циганското момиче". Хората от Антеп и г-н Мурат Гюлю ни посрещнаха много добре, дълбоката любов и интереса, който показаха, ни направи щастливи...
Благодаря Газиантеп…

Бре, баба ти Гюлсерен посетила и музей Joy Това бил вторият най-голям музей в света с мозайки. Първият пак е в Турция Simple Smile

Хаа, сега виждам, че си е допълнила поста Joy Защото я подпукаха, че не се е снимала с Афра...

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 19:10 от Reni 🧿

# 356
Значи Гюлсерен го играе от екипа на Онур ли? Аз доколкото разбрах от него идва тая драма, дето е в повече.
Гюнгюр бил ли е и той в Антеп?

# 357
Психоложката да иде и тя на един преглед някъде. Побъркаха ни с тоя сценарий😂😂😂

Оня психар сценариста рожден ден имал😂

# 358
Берил е много красива. 

# 359
Имаме ГюлМер Grinning Харесала си е наш Мерт Само хубави неща да му пише вече Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой знае колко пари и плащат и на нея да дава идеи за сериали Виждаме последните години как се изчерпаха от към идеи всички сериали. Сега са и платили да се поразходи малко из Антеп
А и не вярвам в последния момент да са дошли заради сценария . То нейната история много отдавна не е същата в сериала Убедена съм , че заради многото серии и успеха измислиха Търо и компания .  Ще видим какви насоки ще даде 2 сезон

Общи условия

Активация на акаунт