Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
В Сблъсък въобще не съм я отразила тази. 😂
Знам я от Ябълката, където й превъртах сцените. Бездарна е.

# 661
Само Мерт да не наследи историята на Феро ако имат нещо с Афра и семейството му е против... аз като ви казвам че той не е Мерт Рамазан Демир а Мерт Корхан... 🤭

# 662
С тези ви пожелавам лека нощ а довечера ще си чакам втори фрагман като семейна реликва...

# 663
Може би идеята на филма /Гюлсерен/ е късането на тези "окови", не примирението на хората към консервативните им традиции. Ама като видя Ердоган и неговата...как можа пак той да е. В правителството му има една жена и тя забулена.

А Четин Текиндор дали и той си чете отзивите за него?

# 664
Бучето в Чарпъшма???
Сериозно ли е толкова безлична, че не съм я забелязала, при все, че съм го превеждала този сериал 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 665
Добро утро!

# 666
  • Яко в Матрицата...
Бучето в Чарпъшма???
Сериозно ли е толкова безлична, че не съм я забелязала, при все, че съм го превеждала този сериал 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Joy Е как може така Joy Играе го полицайката.

Скрит текст:

# 667
Добро утро!
Колкото повече хора се опитват да ни налагат усещане за талант на Буче, толкова повече се затвърждава мнението на зрителите за некадърността й.
Още от 24 ЕП когато уж щеше да напуска, пък се закотви в сериала, та не можеш да я помръднеш, за мен беше ясно, че завижда на Афра. Колкото и да се пъне не може да играе като нея!  Да не сравнявам и естествената нежност и красота на Афра с набоцканато лице с филъри на Буче. Не може да си повдигне веждите, едното й око е по-затворено от другото ( явно не са оцелили дозата)... В началото на сериала ми се струва, че беше по-добре, трябва да прегледам ЕП 1 и да сравня.

# 668
Може би идеята на филма /Гюлсерен/ е късането на тези "окови", не примирението на хората към консервативните им традиции. Ама като видя Ердоган и неговата...как можа пак той да е. В правителството му има една жена и тя забулена.

А Четин Текиндор дали и той си чете отзивите за него?

Тя и жена му (Ердоган) е забулена. Съгласна съм с мнението ти.

# 669
Бучето в Чарпъшма???

Скрит текст:

Аййй ужасТ Grinning И през маската я познах, гледа като пребозало теле Joy

# 670
Добро утро!

Ама няма разлика в Бучето. Все така си гледа 😂

# 671
  • Яко в Матрицата...
Мери, не знам кои са тия, които се опитват да лансират Буче като талантлива актриса. Ако не се бута да е на преден план, съвсем спокойно може да се прави на актриса, но не виждам в нея талант да е такава. В случая проблемът е героинята на Буче - Пелин.

Мен пък не ме дразнеше девойката, докато гледах Чарпъшмата... Joy

# 672
Бучето в Чарпъшма???

Скрит текст:

Аййй ужасТ Grinning И през маската я познах, гледа като пребозало теле:joy:
JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 673
Оставете я намира тази то даже коментари не заслужава колкото повече я говорим си мисли че е актриса бедната.
И без това стои като опикано мушкато пред Къванч направо не знам като какво стои... 🤷‍♀️😂

# 674
Здравейте момичета попаднах на една снимка  колко е достоверна информацията незнам но бих искала да ми кажете от тела как мога да я кача в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт