Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 191
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Така ще сме след Финала на сезона😂😂😂

https://twitter.com/Nili_234/status/1666160731840995329?t=VIWJsn … Nxkl7QVs6qcA&s=19

# 646
Аз едно не мога да разбера. Нали тази Гюлсерен била голяма защитничка на жените, борила се справедливост и свобода едва ли не. И какъв е този сценарий? Какво показа положително? Насилие в почти всичките му форми. Благодарение на реакциите на феновете спестиха и мизерията с Казъм и Сейран на пристанището. Сигурна съм, че и спойлера за изнасилването от Тарък те го пуснаха, за да видят фенските нагласи. Показа ли с този сценарии някакъв път за спасение, за противодействие, за помощ? Аз не видях. Едни смазани жени, унижавани, бити и разменяни срещу пари и имоти. Да, Сейран счупи веригите, но! пребиха ли я отново? Да. Замъкнаха ли я насила в Антеп? Да. Суна седи ли при онзи псих да й души обувките? На Есме треперят ли й гащите, че може да я размаже всеки момент? Да.
Аааа, или ще чакаме до втори сезон, за да видим, как някоя оцеляла все пак е успяла да стигне до великата психоложка и тя е направила чудеса. Не знам.
АфМер са великолепни, но всичко друго е Sad За недомислиците в сценария изобщо няма да говоря. Това не ми пречи толкова. Но липсата на надежда за спасение и някаква светлина ме съсипва. Ок, събират се СейФер. И? На къде? Казъм ли ще ги остави, дъртата гадина ли, Търо психопата ли? Или ще опънат пак палатката и ще посрещаме изгрева.

# 647
Забелязахте ли златния синджир на вратът на Ферит.След 3 пъти въртяне на сцените останових,че е взел синджира на Фуат от шкафа и го е сложил на вратът си този път синджира е златен.От сребро към злато....

# 648
Колко си права Благуна. То и спасението от къде го чакаме да дойде, от благожеланието на един мъж. ( любовта на Ферит) Те реално не показаха нито един умен ход на която и да е жена. 
Еми, то не се траят просто. Иначе и днес имаше снимки в Антеп, и в Истанбул. Даже на антепските се бяха изсипали някакви уж сирийци били, мега нагли, не могат да ги разгонят.

Ох, на Буче тренировките станаха хит. Разпиляха го това момиче. Този треньор обаче бил някакъв супер популярен и други актриси ходели при него. Ама едва ли е единствения в цял Истанбул. А може Буче и Афра да са близки и Афра да й го е препоръчала. Grinning

# 649
Ох, никой не иска да гледа тези изверги и насилени жени, но това е истината понякога. Всеки има различни възгледи, мнения, принципи, интереси и вярва в това, което мисли за правилно, затова и сме различни. Не налагам, а изказвам това, което мисля или споделям това, което съм прочела. Гюлсерен дава историята, а сценария се пише от сценариста. Дълготрайната връзка на Ферит и Пелин въобще не е съществувала в живота на Ферит. Даже сте коментирали, че историята отдавна е излязла от контекста. Да, всичко има във филма, просто погледнато- изневерите на мъжете, побоя и продажбата на жените, унизителното отношение, властта и т.н. Има си социологически анализи на филма, за това какво показват в него.
Иначе се възмущават комшиите какво давали, как представяли турското семейство, но не се е случвало някога ли, преди и сега? Докато не се даде гласност на един проблем, той не става такъв.

Напротив, виждаме борбата на двамата млади, има си и романтичните моменти, вече и споделената любов.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 23:03 от Ponky

# 650
Ох, има интервю с играещата Зерин. Тази казва, че историята на Пелин била преди Сейран и имало дадени обещания.
Наистина си вярват тези пачи, и в реала също GrinningGrinningGrinning

https://twitter.com/Ezellottteeee/status/1666160612970307584

# 651
Ох, има интервю с играещата Зерин. Тази казва, че историята на Пелин била преди Сейран и имало дадени обещания.
Тая па толкова се е в живяла, че не е истина. Пълен резил 😂😂😂

# 652

https://twitter.com/Ezellottteeee/status/1666160612970307584

Дошла била да и опази гордоста и достойнството ,че тя е ....какво говориш ханъм ефендиджийм?

# 653
Забелязахте ли златния синджир на вратът на Ферит.След 3 пъти въртяне на сцените останових,че е взел синджира на Фуат от шкафа и го е сложил на вратът си този път синджира е златен.От сребро към злато....

Аз така и не го водях този златен синджир, който и в туитър видях да споменават. Само видях Ферит като отвори чекмеджето на тоалетката и взе в ръката си някакъв синджир, но после прекъснаха кадъра и не разбрах дали го взе със себе си на излизане от стаята или го прибра обратно. Почнал е да го носи ли, не го видях на врата му в епизода?

# 654
Тази Буче  май е влюбена в Мерт или завижда на заложбите на Афра Joy.  Не са нормални с "майка й " актьорка Joy

# 655
Обещания бил давал. Не изглеждаше да има нещо такова в началото. Гюнгюр после го измисли.

# 656
  • Яко в Матрицата...
Те това пишат хората за Топрак - някой да й даде да гледа първите серии. Какво достойнство? Ферит не бръсне за нищо Пелин, казва й в прав текст, че не я иска, тая за достойнство говори. Прави са колежките в Турция - на феновете казват да различават героя от актьора, а те самите не могат да го направят. Мерт и Емре много добре разбират героите си, обективно гледат на тях. А тази сама се направи за резил 🤢

# 657
Какво да прави жената, защитава мястото си в сериала Grinning

# 658
  • Дъблин
Ох чета ви и направо незнам какво да мисля.  Само едно ще кажа....... ДЕЛИРДЖАМММММММММММММ мили мои! Делиджаммммммммм!!
Ако наистина Афра и Мерт са заедно и после се скарат....... няма да снимат никога повече! ОФФФФФФ ама това значи да не са заедно..... ОФФФФФФФ а са толкова сладки!!!!

Аз имам нужда от психиатър вече! нама да ми стигнат силите до петък!

AstonishedAstonishedAstonishedAstonishedAstonishedScreamScreamScreamScreamScreamScreamScreamScreamScreamScream

# 659
  • Яко в Матрицата...
Какво да прави жената, защитава мястото си в сериала Grinning
Можеше да каже, че не е никаква майка 🤣 оставила щерка си сама да се оправя в живота. Пелин също има проблем наследен от детството, липса на любов и грижа. Можеха по-добре да развият нейната история, дори Буче нямаше да е проблем. Впрочем видях коя героиня е играла в Чарпъшма, ами не беше така зле там. Явно ролята на Пельо не е нейната.

Общи условия

Активация на акаунт