Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 197
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Еми, то не се траят просто. Иначе и днес имаше снимки в Антеп, и в Истанбул. Даже на антепските се бяха изсипали някакви уж сирийци били, мега нагли, не могат да ги разгонят.

Ох, на Буче тренировките станаха хит. Разпиляха го това момиче. Този треньор обаче бил някакъв супер популярен и други актриси ходели при него. Ама едва ли е единствения в цял Истанбул. А може Буче и Афра да са близки и Афра да й го е препоръчала. Grinning

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 21:45 от Бл@гуна

# 631
Ако няма СейФерче, Феро не е никакъв турски еркек Stuck Out Tongue Winking Eye

Ее той показа отдавна , че не е типичен турски еркек.. не може да цепи дърва!😆

# 632
Благи , естествено , че няма да има бебе , то няма за кога да се разбере даже. Шегувам се И сватба няма да има на никой Дали ще гръмнат някой е въпроса и кой ще е Има и вариянт да не се разбере даже кой е . Ще видим колко кръвожаден ще е и нашият сценарист
За мен шок ще е Сейран да стане отново Корхан , но няма
Не вярвам в промяна на сценария

# 633
Аа, те на Сейран искрено й пожелават да не стане от първия път бебето 😂

# 634
Пожелават и за да има безкраен халвет Grinning

Еви Joy

# 635
Сейрош като нищо може пак да си стане Корхан, ако му сготвят халвата на дъртия гъз! Тогава имението е свободно. Или пък ако реши да налази бабет и да си отидат те в Антеп да живеят, а младите в Истанбул. За целта обаче Гюнтер трябва да си е пил хапчетата, но се съмнявам. След всички ужасии, които преживяха, след всичката драма и тежки думи ще е мега лицемерно да направят епизод като новогодишния.
Той беше супер красив, ама толкова нереален. На единия ден дърт Корхан направи Казъм на 2 стотинки и на следващия се прегръщат и сядат на една маса. Та всичко може да видим, но не е реално.

# 636
Аз се радвам , че няма да има бебе , тъкмо да гледаме поне още един горещ халвет 🔥🧿

# 637
Мале,палавници!!:blush:

# 638
Арабите нали бяха писали, че до края на сезона ще има още един халвет. Обаче беше преди новината, че ще прави финал епизод по-рано. Дано не съкратят тази сцена баш 😁

Този в Т, дето беше писал очаквайте да бъдете шокирани за финала, после в ИГ това е публикувал

# 639
То къде и кога да го спретнат този халвет? Под моста или в задната стаичка на баклаваджийницата? Не им давата да дишат на милите. Иначе одобрявам горещо да снимат още един халвет. Горещо! Joy

Сташ, какъв е този? Какво само ни стресира и той?

# 640
Доколкото разбрах от него е излезнала новината, че Гюлджемал прави финал на 10 епизод, официалните отричат и после се оказва, че наистина прави финал.

# 641
Аааа, ясно. Той е един блогър. Въйййй!
Уникален Мерт, нежна и красива Афра

# 642
  • Бургас
Лелееее......какво е станало тук, днес? Това е защото се заканих да не чета спойлери! Така от 14 часа съм без wi fi, мобилния нет ми свърши и изпаднах в ступор от информационно затъмнение Wink Не става....такава зависимост се оказа, че съм развила към тези сладури, та пуснах нет за 24 часа, чета ви и душата ми се радва за всичко хубаво, което сте написали! Ха дано е истина за АфРам - прекрасни, родени един за друг. И на мен вече не ми пука какво ще става на финал, психически обаче се подготвям, че ще е нещо със Сейран. Няма да ни оставят на мира. Все пак не остана....вече започвам да съжалявам, че няма да мога да съпреживея с вас този финал, но и събота е ден Simple Smile

# 643
Само да не утрепе някой от главните. Еле след новините, че била бременна Афра, че имало глоби, ако обявят връзка.

# 644
Теории,хаусове,кавги,патардии резултат да живее баклавата на Антеп.

Хайде няколко неща още от мен ,че да не съм празна първо това и дано ви хареса!

Общи условия

Активация на акаунт